KAYINVALİDEM HAKKINDA, ben mi abartıyorum?

Başka derdiniz yok herhalde. Kadından çook beklentiniz var. O da öyle bir kadın işte. Kendi kendinize yasayın gidin. Boşan diyen kadın toruna niye sevinsin. Üc evin bir bebeği vs laflarınız da ek olarak itici. Çok çocuklu aile olsa doğan değersiz mı olacak. Kardeşi ses kaydı al diye akıl verirken eşiniz ne dedi merak ettim. Ne saćmalıyorsun demiştir inş.
Evinizde yaşayın gidin. Bana drama geldiniz

Aslında tam olarak gizlenmesi gereken bir konu. Şanslısınız ki ilk denemede pozitif sonucu almışsınız sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallah. Neden gizlenmesi gereken bir konu diyorum çünkü pozitif sonuç alamasaydınız bu kadın sizin üstünüze gelecekti emin olun. Ben 4 kez transfer oldum başarısız her transfer sonrası insanlara neden negatif sonuç olduğunu anlatmaya çalışmak çok yorucu ve yıpratıcı üstünüzde büyük bir baskı hissediyorsunuz. Sizin bile cevabını bilmediğiniz sorulara maruz kalıyorsunuz. O yüzden son iki transferimde kendi annem ve kardeşlerime bile söylemedim ve çok daha rahat bir süreç geçirdim. Tüp bebek tedavisini ne kadar çok kişi bilirse o kadar çok baskı hissediyor insan. Diğer bir mesele ise 1000 km uzakta olmanız büyük şans. Kayınvalidenizin duyarlı bir anne olmadığı gerçeğini kabul edip yakınınızda olmamasının tadını çıkartın :)

Başka derdiniz yok herhalde. Kadından çook beklentiniz var. O da öyle bir kadın işte. Kendi kendinize yasayın gidin. Boşan diyen kadın toruna niye sevinsin. Üc evin bir bebeği vs laflarınız da ek olarak itici. Çok çocuklu aile olsa doğan değersiz mı olacak. Kardeşi ses kaydı al diye akıl verirken eşiniz ne dedi merak ettim. Ne saćmalıyorsun demiştir inş.
Evinizde yaşayın gidin. Bana
Bir de böyle bir kadını niye cinsiyet öğrenince ararki insan. Bir umut sizi mı sevecekti. Seçimde ne sevinmese ne. Hamileliğe sevinmeye cinsiyete napsın havaya mı uçsun. Ben olsam demem yani . Garipsiniz. Sevilmek onaylanmak pohpohlanmak bu kadar mı önemli

Konunuzu ve derdinizi düzgün bir şekilde ifade edemeyen sizsiniz. Konu açılış mesajınızı yeniden okuyun isterseniz.
Hanımefendi bin km uzaktayım yazmışım, izne gtmişiz yazmışım.
Ee evinde kalsaydın diyosunuz,

Bunun gibi bin tane aslında cevabı verilmiş soru sordunuz yinede anlamayan bensem tamam öyle olsun sizi mi kırııcaz be

Umursama bebegne odaklan ama 3 ay neden kalıyorsunuz. Ona şaşırdım cok biz de gecen yıl Eşimn atamasıyla 1350 km uzağa geldik evımızı 25bıne kıraya verecektik esyalı olarak ama sonra dusundum 6 yasında da kızım var. Sırf yazları kayınvalıdede uzunca kalmamak ıcın uzunca evimi kıraya vermedim. Aksine burda kıramı karsılayacakken ekstra kıra oduyorum şimdi Güneydoğu'da. Öylece ıgne almadan bıraktım şimdi gidince 3 ay kendi evimde kalıyorum. Ki evımız olmasaydı da asla 3 ay kalmazdım çünkü benm ıcın kafa rahatlığı daha önemli maddıyatdan.

Yaaa, çok şükür rabbim nasip etmiş gebesiniz hatta kavuşmanıza az kalmış

İnanın ben hiç böyle düşünemiyorum ya. Hani bu kdar kötü olup insanı acısından vuracak kişiler elbette var ama ailemiz olmamalı hani bu kadarını bizim şeytandan bile beklemiyorum. Dediğiniz gibi rabbime şükür birde buna maruz kalmamışım…

Bence siz fazla içselleştirmeyin eş ailesini, mesafeli olmakta fayda var...

Bizde normalde 1 ay izin kullanabiliyoruz 15 gün kayınvalidemlerde kalırdık. Bu sefer extra bir durum gelişti. Ve geçmiş olsuna gelen herkeste o eve geldi ister istemez. Yok 1.5 ay annemde kalalım diyemedim. Birde pırlanta gibi ikimize de düşkün bir babası var. Ona kıyamıyoruz iki gözü yolda hep bizi arar sorar bekler.

Bazen iyi niyetle sorulan sorular ya da verilen tavsiyeler bile insanın canını fazlasıyla acıtıyor. O yüzden en iyisi kimsenin bilmemesi :) hamileliğinizin tadını çıkarın herkesi kapının dışında bırakın. Hamileliğin ilerleyen süreçleri biraz sıkıntılı açıkçası hem hormonal olarak hem de bedenen o yüzden o sürece gelmeden kafanıza taktığınız şeyleri salın gitsin. Belli ki kaynanan değişmeyecek çünkü kendi çocuğu bile kalp krizi geçirdiğinde kendi diş tedavisinin derdine düşmüş. Bak burdan bencilliğinin sana özel olmadığını anlayabilirsin. Amaaan boşver onu :)

Mesafe en güzeli bundan başka çareniz yok size bir geliyorsa sizde bir gidin bin gitmeyin seveni sevin sayanı sayın bu kadar

Ya hiç böyle bir ailede büyümedim, bir hevesle aldıkları odaya bile niye aldılar diye hesap soran var. Bu bile bana gerçekten kötülük geliyor. Ben her arkadaşımın annelik haberine uça uça gittm, herkese elimden geldiğince destek oldum. Kimseye kötülük, art niyet beslemedim. Banada öyle olur sandım. İlk darbeyi kayınvalidemden yedim. Gerçekten gelsinde baksın diye söylemedim ona ama yinede tabiki kızım arkandayız desin istedim. Ay ay saflığa bakar mısın. Anneme anlarıyorum annem hala boşver kızım onuda öyle kabul edelim biz varız allah güç kuvvet versin muhtaç etmesin kafasında bir kadın..

genelde böyle tipler değerli oluyor neden bilmem narsist seviliyor galiba. bence mesafenizi koruyun cok arayıp sormayın ki size müdahale etmeye cekinsin. umarım kocanızda bu durumu anlayışla karşılar.

Ne kadar zıtlar kp.den de kıskanıyor demek ki. Vallahi bana bunları yapn kaynanayı hayatta takmazdım cok zor gerçekten ama umursamadkca vazgecer belkı ugrasmktn

genelde böyle tipler değerli oluyor neden bilmem narsist seviliyor galiba. bence mesafenizi koruyun cok arayıp sormayın ki size müdahale etmeye cekinsin. umarım kocanızda bu durumu anlayışla karşılar.
Eşimde son kıyafet olayından sonra net olarak görüşmemizi istemiyor. Zaten normalde de ağlak zırlak duygusal biriydim. Hamilelikte iki katına çıktı. Bana iyi gelmediğinin farkında. Dediğiniz gibi mesafe koydum ama hala susmayı kendime yediremiyorum. Zaten bu güne kadar sustum diye oldu.

Ne kadar zıtlar kp.den de kıskanıyor demek ki. Vallahi bana bunları yapn kaynanayı hayatta takmazdım cok zor gerçekten ama umursamadkca vazgecer belkı ugrasmktn
Aslında öyle araşıp konuşan tipler değiliz. Ben salak gibi iyi bi haber alınca arıyorum yâda söylüyorum. Normalde hal hatıra konuşmayız uzun zamandan beri. Bende fark ediyorum kp.den kıskandığını. Ama baba ona inanan taviz verem biri değil. Hatta en son beni ağlattığında babam gelip, ben bu kadına uysam 30 sene önce boşanırdık. Diye teselli ediyordu

boşverin ne kadar önemserseniz o kadar yapışır size en iyisi susmak çekilmez kenara. ayrıca hamilesiniz daha fazka dikkat edin kendinize kimsenin saçmalıklarını çekmek zorunda değilsiniz. daha bunun lohusalığı var aman diyim uzak durun olabildiğince

oyy allahım sağlıkla bir gelsinde o.. ben severim onu babaannesi lazım değil artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…