Hassas zaman değil aslında biliyomusunuz, normal zamanımda yaptıklarını tolere edebiliyormuşum, beni sevmediğini kabullenmişim de sanki torunu için öyle olmaz diye düşünüp çocuğumu kıymetsiz hissedince taşmışım gibi. Ki hala taşmadım hala ona çok bir şey yansıtmadım. Ama zor duruyorumSevgili konu sahibi yazmayayım dedim ama yazsam iyi olacak. Şimdi zannediyorsun ki en hassas zamanlarım böyle yapıyor, ediyor. Asıl hassasiyet çocuk doğduktan sonra başlıyor. Orada artık değişen kimliğinle baş etmeye çalışırken çevredekiler öyle bir gözüne batıyor ki insanın..ki ben gerçekten öyle berbat bir lohusalık da geçirmedim. Ama algılar gidiyor. Başkalarının düşüncelerini, davranışlarını değiştiremeyiz. Ancak kendi beklentilerimizi azaltabiliriz. Bir dönem süt izni kullandım o dönem annelerimiz dönüşümlü gelip baktılar, öğle arası eşim beni eve bırakıp bi şeyler yiyip gidiyordu. Yemek hazırlasınlar beklentimiz yoktu. Ancak kv eşim varken böyle bi telaşlar falan, sonra ben bir saat geç çıktığım için eşim kapıdan beni bırakıp gitmeye başladı. Eşimin olmadığı ilk günden kvnin o telaşından eser yoktu. O an çok zoruma gitti. Her şeyi numaraymış gibi gelmeye başladı. Bu benim beklentisiz halim. Yani beklentini azaltmak senin yararına kesinlikle..
Bi söz duydum aile büyüklerinden anası sevilmeyenin danası da sevilmez. O hesap sizinki, üzgünüm..Hassas zaman değil aslında biliyomusunuz, normal zamanımda yaptıklarını tolere edebiliyormuşum, beni sevmediğini kabullenmişim de sanki torunu için öyle olmaz diye düşünüp çocuğumu kıymetsiz hissedince taşmışım gibi. Ki hala taşmadım hala ona çok bir şey yansıtmadım. Ama zor duruyorumkötülük parayla değil gerçekten. Niye insn bile bile kötü olmayı seçer ki
Anası kendi danasını bile sevmemiş ki benim danamı sevsinBi söz duydum aile büyüklerinden anası sevilmeyenin danası da sevilmez. O hesap sizinki, üzgünüm..
siz iki satırdan eşimin had bildirmediğni nereden anladınız ? Kalp krizi geçirdiğinde kötü bile olsa ailesini araması insani bir şey değil mi ?Konu açıp abartıyor muyum diye soruyorsunuz, abartıyorsun diyenleri de azarlıyorsunuz. İki lafınızdan biri ben böyle bir ailede büyümedim ben böyle görmedim duymadım etmedim.... Eşiniz o ailede büyümüş ama ve annesine had bildirmeyen birisi. Keşke ailenizle denk olan bir eş ailesi bulsaydınız. Yine kocam mükemmel ama çevresi kötü konusu. Ben kalp krizi geçirip ameliyat olacağım, annem binbir naz gelecek ve bir gece bile başımda beklemeyecek. Artık annem olmazdı ama kocanız ailesinin yanına gidip gelmeyince hala üzülüyormuş. O gün annesinin yaptığı milat olmadı mı kocanıza? Benim eşim de ameliyat oldu, evden çıkmadık. Kaldı ki 1000 km yol gitmişsiniz. Ya yolda bir sorun çıksaydı komplikasyon oluşsaydı ne yapacaktınız? Bırak ameliyatı gripken bile evim dışında bir yerde kalmam.
Eş ailesi ne kadar soğuk uzaksa kendi aileniz de o kadar içinizde. Bu bebeğin anne babası var, bıraksınlar da odasına eşyasına giysisine siz karar verin seçin. Evet torunları olacak heyecan duymaları normal ama bebeğin babası yokmuş gibi niye koşa koşa A dan Z ye her şeyi alıyorlar? Bize tuhaf ve saçma gelen şeyi yazıyoruz, siz şöyle misiniz siz böyle misiniz, sizin aileniz şöyle mi böyle mi... tersliyorsunuz. Benim iki çocuğum da ilk torunlardı, hem de herkes kız olsun derken iki kızım oldu. Koşa koşa kayınvalideye hamileyim demedim. Herkes kendi ailesiyle paylaştı. Benim kayınvalide de ben bakamam ona göre hesaplayın dedi. Kocama bile değil kendime güvenerek yapıyorum çocuğu, ister heyecanlansınlar ister bize ne desinler. Sizin hamileyim diye her mahallede davul çalmadığınız kalmış. Benim ailem kıpır kıpır eşimin ailesi de öyle olsun diye şartlamışsınız kendinizi. E değiller, ne olacak?
Tüp bebek hamilelik denemeleri karı koca mahremidir, ne diye koşup söylüyorsunuz? Mahremiyet diyoruz siz şöyle misiniz yazıyorsunuz, mesafe diyoruz ama eşim üzülüyor yazıyorsunuz, gitmeyin diyoruz ama ailelerimiz orada yazıyorsunuz. Kafaya koymuşsunuz kayınvalideyi yola getireceksiniz ama eşiniz karşınızda duruyor haberiniz olsun. Sakın yanımda diye güvenip kadına atar gider yapmayın, ölüm kalım halindeyken bile hastaneye naz niyaz gelen anneye laf kondurmamış. İnsanları kendi haline bırakın, ben böyleyim benim ailem böyle herkes de böyle olmalı saplantınızı engelleyin. Her tatilde koşa koşa kayınvalide evine kalmaya gidip gidip şikayet üstüne şikayet. Ben sizin durumunuzda olsam (ki evliliğin ilk başlarında oldum) kendi aileme giderim, eşim de arzu ediyorsa annesinin yaptıklarını yediriyorsa gitsin o da kendi ailesinde kalsın.
Ama oğlu o değeri veriyor annesine. Ne yaparsa yapsın anamdır başımın üstünde yeri var diyor. Konu sahibi ya bunu kabullenecek, annesi ne yaparsa yapsın eşim ses etmiyor diyecek ya da kayınvalideyle sıfır görüşecek. Siz de şeytanın avukatlığını yapıyorsunuz, iki taraf da sevinecek nokta ne demek? Gerçeği görmezden gel, o kayınvalideyi yola getir mi demek? Kadına zorla torun sevgisi yaşatacaksın mı demek? Herkese anlatmaya çalışıyor dediğiniz demek ki aklın yolu bir, herkes doğrusunu gerçeğini göstermeye çalışıyor. Beklenti hayal aleminden başka bir şey değil diyoruz. Yaa sen çok haklısın, en çok sen haklısın git o kayınvalideye haddini bildir mi yazalım?Burdaki sorun oğluna vermedikleri değer. Zaten hanımefendi bunu yazıyor. Yazık herkese anlatmaya çalışıyor ama nafile . Ben bile dayanamadım savunma ihtiyacı duyuyorum yahu Allah Allah. Neyin derdindesinizkadın haklı nokta. İlk torun iki taraf da sevinecek bu kadar basit. Ama ille şeytanın avukatlığı sevgili anne adayı lütfen rahat olun belli standartlari olan eğitimli ( üniversite mezunu olmayı kastememekle birlikte )asgari eğitim seviyesi birçok olaya bakış açısını değiştirir.
Benim kızlarım boyumu geçti, dünyanın her köşesinde yaşayabilecek donanımdalar, kaç defa kendi başlarına kampa geziye oraya buraya gittiklerini saymadım bile. Büyük olan bu yaz 18 yaşına girecek ve ilk kez tek olarak başka bir ülkeye tatile gidecek. Kendi biriktirdiği paranın üzerine ekleyeceğiz ve o tutarla yapmak gezmek zorunda. Kimseden beklenti destek yardım ihtiyacı duymayacak şekilde yetiştirdim onları. Çünkü ben öyle biriyim. Dedeleri gayet malı mülkü olan biri ama daha bir gün bile ya nasılsa kızlarıma kalacak onlar demedim. Ergenlik problemlerinde psikolog terapi uzman yardımı alarak aştılar. Gerçek dünyayla erken tanıştılar, kimsenin gönlünü eğlemek zorunda değiller. Yardıma ihtiyaçları varsa anne baba sonuna kadar yanlarındayız ama onlar istiyor diye dünyanın etraflarında dönmeyeceğini de öğrettik. Kendi küçük dünyanızdan ibaret sanmayın her yeri.siz iki satırdan eşimin had bildirmediğni nereden anladınız ? Kalp krizi geçirdiğinde kötü bile olsa ailesini araması insani bir şey değil mi ?
O evde sadece annesi mi var sizce ? Eşimin yetim olduğunu nereden çıkardınız:) kardeşi babası ? Birisi için hepsini mi silmesi lazım ? Sizin eşimiz ameliyat oldu diye evden çıkmadınız bizdemi çıkmasaydık ? 1 yıl zaten tüm sevdiklerimizden uzağız, neden fırsatımız varken gitmeyelim, yapayalnız duralım ? Ayrıca kalp krizinden sonra herhangi bir komplikasyon riskimiz olsaydı zaten gitmezdik. Ama sizin uzmanlığınız izin vermediyse biz birdaha gitmeyiz size sormadan.
Benim ailemin bizi kenara atıp önümüze geçtiği fesatlığına nereden vardın ? Bebek odası almasından mı ? Bize seçtirmiş olma ihtimalleri iyi bir ihtimal olduğu için o kısım hiiiiç aklına gelmedi değil mi ? Bende koşa koşaaaa hamileyim ben demedim. Transfer sonrasında 12. Günde test veriyorsunuz zaten bu ya olumlu ya olumsuz. Ne yapsaydık olumsuz deyip sonra mı söyleseydikya bu neyin kafası ? Kayınvalideme söyledim diye her mahallede davul çaldığımı nereden uydurdun ? Yani kötüleyeceksin diye komik olmuşsun. Kıpır kıpır oda kıpır kıpır olsun değil, ben kötüyken bi iyimsin demek çok mu zordu ? Sizin önünüzde birisi kanama yaşasa, düşük riski olsa, bırakın kan bağınızı kırk yabancı olsa dönüp bi iyimisin demeyecek misiniz ? :) bunun kıpır kıpırla ilgilisi yok yine uydurmuşsunuz.
Ben kayınbabama çok değer veriyorum, o eve de itin hatrı yoksa sahibin hatrı var diyerek gidiyorum. Sizin gitmeme kararınıza da saygı duyuyorum :)
Tüp bebek ailemizden gizlenecek, utanılacak bir şey değil, ayrıca her gün evden çıkıp gidiyoruz yalan mı söyleyelim anlamadım ? Ailemiz bizim sıkıntımızı paylaşmayacaksa neden var ? Cidden siz nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz, etrafa saçıyorsunuz. Bence zihninizi biraz boşaltın. İki kızınız varmış allah bağışlasın rabbim sağlıklı uzun ömür versin. En azından kızlarınız bu haksızlıklara uğramasın, kötülüğü kabullenmesin diye onlara bu fikirlerinizi söylemeyin bence
Köşeye sıkışınca hiç bir yazdığıma cevap vermemiş tamamen konuyu saptırmışsın. Her yorumumu oku sen hariç kimseye sen diye hitap etmemişim. Sana saygı duymuyorum. Çünkü saddce bakmak istediğiin yerden bakıp yazdığın senaryoda yorum yapıyorsun.Benim kızlarım boyumu geçti, dünyanın her köşesinde yaşayabilecek donanımdalar, kaç defa kendi başlarına kampa geziye oraya buraya gittiklerini saymadım bile. Büyük olan bu yaz 18 yaşına girecek ve ilk kez tek olarak başka bir ülkeye tatile gidecek. Kendi biriktirdiği paranın üzerine ekleyeceğiz ve o tutarla yapmak gezmek zorunda. Kimseden beklenti destek yardım ihtiyacı duymayacak şekilde yetiştirdim onları. Çünkü ben öyle biriyim. Ergenlik problemlerinde psikolog terapi uzman yardımı alarak aştılar. Gerçek dünyayla erken tanıştılar, kimsenin gönlünü eğlemek zorunda değiller. Yardıma ihtiyaçları varsa anne baba sonuna kadar yanlarındayız ama onlar istiyor diye dünyanın etraflarında dönmeyeceğini de öğrettik. Kendi küçük dünyanızdan ibaret sanmayın her yeri.
Siz pohpohlanmak için konu açmışsınız. Size aferin, sen haklısın, en çok sen, sana göre olmalı yazan üyelerle yazışın. Size hiç bir satırımda sen yazmadım, siz de bizlere sen diye hitap etmeyin. 19 seneye girecek sağlam, seviyeli ve birbirine değer veren bir çiftten evlilik hayatından tecrübelerimi yansıtayım dedim ama ihtiyacınız yokmuş. Bir evliliğe dışarıdan iyi veya kötü ne kadar müdahale edilirse o kadar sorun çıkar. Yaşadığınız şeyleri ben de evliliğimin ilk başlarında yaşadım, ben kolay yoldan çözdüm ama siz zor ve zarar dolu yolu seçiyorsunuz. İşinize gelene mahremiyet işinize gelmeyene biz gizlemiyoruz saklamıyoruz. Ailelerinizden kopamamışsınız, kendinizin bir aile olduğunuzun bilincinde değilsiniz. Tüm evren tüm kainat sizin her konuda haklı olmanız üzerinden işler umarım. Sağlıkla doğurun sağlıkla kucağınıza alın çocuğunuzu.
Köşeye sıkışma vs ne alaka komik olmayın. Vakit kaybı olduğunuz için didik didik her şeyi cevaplamayı uygun görmedim. Beni ilgilendirmiyor tüm hayatınız tüm yaşadıklarınız. Psikolog kızlarımla 45 dk, bizle de 15 dk görüştü. Bize de ödevler verdi, seve seve yaptık çünkü ergenlik dediğin sadece çocuğun sorunu değil. Anne babaların da çocuğa nasıl yaklaşması gerektiğini öğretti. Bu süreçte biz ne yapalım, biz nasıl davranalım, neyi yaparsak yanlış olur ne doğrusu diye bize de terapi yaptı. Çünkü insanların bilgisine uzmanlığına tecrübesine saygı duyuyorum. Ben bu yaşımda bile birisinden bir şey öğrenmekten memnun oluyorum. O öyle değil böyle diyen birini terslemeyip açıp bakıyorum. Çoğunluk farklı bir şey söylüyorsa dikkate alırım, oturup kavga etmem. Sizden de mesela öğrendim bir şeyler.Hiç
Köşeye sıkışınca hiç bir yazdığıma cevap vermemiş tamamen konuyu saptırmışsın. Her yorumumu oku sen hariç kimseye sen diye hitap etmemişim. Sana saygı duymuyorum. Çünkü saddce bakmak istediğiin yerden bakıp yazdığın senaryoda yorum yapıyorsun.
Kızların adına gerçekten çok sevindim
Yalnız Kızlarını psikologa götürürken, psikologa sorsaydın keşke, anlamadna dinlemeden kafandan yorumlayarak insanları suçluyorum, kendilerini savununcada bu poh pohlanmak istiyor diyorum sizce sorunum nedir diye ? Muhakkak profesyonel bir cevap alırdın
Benim tedavimi gizlememem ile, odama ve özelime tecavüz edilmesinin ne alakası var ? Ben size açık açık sormuşum zaten ortada olan bir şeyi neden yalanla saklayalım ? Size madde madde cevap vermişim, varsa cevabın senden de beklerim. Eğer yoksa çekilebilirsin.
Cidden komiksiniz, vakit kaybı deyip, tüm yorumların en uzununu siz yazdınız ve yazmaya devam ediyorsunuz ama boş ve uydurma. Okuduğunuzu anlayamamışsınız daha. hani ben tek tek anlarsınız diye yazmışım. bence daha fazla komik duruma düşmeden uyuyun siz. Bende bu yaşımda burada bir çok kişiye hak verip yorum yazdım. Ama kusura bakmayın sizin gibi okuduğunu anlamayan, daha doğrusu kötülük saçmak için anlamak istemeyen kimseye aaa öylemiymiş demiycem. :)Köşeye sıkışma vs ne alaka komik olmayın. Vakit kaybı olduğunuz için didik didik her şeyi cevaplamayı uygun görmedim. Beni ilgilendirmiyor tüm hayatınız tüm yaşadıklarınız. Psikolog kızlarımla 45 dk, bizle de 15 dk görüştü. Bize de ödevler verdi, seve seve yaptık çünkü ergenlik dediğin sadece çocuğun sorunu değil. Anne babaların da çocuğa nasıl yaklaşması gerektiğini öğretti. Bu süreçte biz ne yapalım, biz nasıl davranalım, neyi yaparsak yanlış olur ne doğrusu diye bize de terapi yaptı. Çünkü insanların bilgisine uzmanlığına tecrübesine saygı duyuyorum. Ben bu yaşımda bile birisinden bir şey öğrenmekten memnun oluyorum. O öyle değil böyle diyen birini terslemeyip açıp bakıyorum. Çoğunluk farklı bir şey söylüyorsa dikkate alırım, oturup kavga etmem. Sizden de mesela öğrendim bir şeyler.
Hanımefendi siz herşeyin en doğrusunu biliyorsunuz, lütfen kendi bildiğiniz gibi devam edin, yazdıklarımı dikkate almayın. Kayınvalidenizle çatışmaya devam edin ama günün sonunda o kazanacak. Kendinizi yormadan kazanmanın, bu işten sıyrılmanın yolları da var ama siz hem onunla hem bizlerle tartışmayı tercih ediyorsunuz. Madem en haklı en doğru sizsiniz, abartıyor muyum diye sormayın o halde.
ne kadar haklısınız. Ama gerçekten hani ben sevmemesini anlıyorum da ya bu ilk torun ilk heyecan nasıl bu kadar donuk. Ben bunu anlayamıyorum. Ama çok kin doluyum. O çocuk doğsa eline alsa vallahi hasta yatağımdan üstüne atlayacak durumdayım
Siz beklemeye devam edin o halde.Sizce aynı şeymi kendi özenip diktiği el emeği ile kullanılmış milletin artığını vermesi ?
Yani kusura bakmayın ama benim kayınvalidem yıllar önce torunu için bir şey dikse ben burda beğenmedim ama giydirdim demeye bile utanır başımın üzerinde taşırdım. Şimdi ben mi memnuniyetsizim siz mi ?
Bunca insan tıpkı sizin gibi kulp bulmak için konuşuyor.
Benimki bir şey istedim vermedi derdi değil sizinki gibi.Kusura bakmayın, İNSAN olan yanında kanaması olan düşük yapacak evladını kaybedecek diye korkan birine bi nasılsın der. Bunu bekleyene de beklentin var denmez. Bu çok insani bir şey. İnsan olan anlar. Sizin böyle beklentileriniz yoksa demekki sizde böyle davrananan insanlardansınız ki beklemiyorsunuz. Anlamamakta ısrar ederseniz diyecek bir şeyim yok. Yani beklenti dediğimiz gerçekten olanak dışı şeyler değil. Zaten OLMASI gerken şeylerin olmaması. :)
İyi de benim yazımda, bana şunu şunu yapmadı ben bunu nasıl yaptırabilirim? Hak ettiğimi nasıl görebilirim diye bir şey yokki. Bana bunu bunu yapıyor. Artık çileden çıkmak üzereyim çok mu abartıyorum demişim ? Yani ben zaten kendisinden beklentiyi kesmişim. Değişsin diye de asla bi çabam yok.Kayınvalideniz muşmula ağacı, siz ondan badem vermesini bekliyorsunuz.
Temenni ve beklentiyi ayırd etmeniz gerek. Bu kadının sizi memnun edecek şekilde olmasını temenni etmek hakkınız.
Beklemekte bir yere kadar hakkınız.
Ama kimse sırf hakettiğiniz/hakettiğinizi düşündüğünüz şeyi bekliyorsunuz diye size vermeyecek. Kime verilmiş ki bu?
Beklentileriniz hayal kırıklıklarınızla
doğru orantılı bunu unutmayın.
O sebeple değiştirebileceğiniz şeyleri değiştirebilmek cesaret,
Değiştiremeyeceğiniz şeyi
kabul etmek bilgi ve sabır,
İkisinin arasını ayırd etmek bilgelik işidir.
Çark böyle dönüyor.
Bu profildeki bir insandan alamayacağınız şeylerin beklentisi içindesiniz. Net olan bilgi kayınvalidenizin değişmeyeceği. Bu durumda isteklerinizde makul sınırlardan çıkıyorsunuz. Çölde vaha aramak gibi bir şey yani.
Haliyle temenniniz doğruydu
-Evet siz, bebeğiniz ve kocanız hakediyorsunuz içten bir muameleyi- Ama şartlara bakarak yönelttiğiniz alanda hesaba katıldığında beklentiniz ve sürdürmekteki ısrarınız yanlış.
Sizin için, bir iyi misin demek ? Pış pış beklemekse vay sizin halinizeeeee :) bu kadar düştü mü sevgi skalanız.Esra zorsun.
Başlığa cevaben diyorum. Abartıyorsun.
Kv oğluna boşan diyen kadın. Sen, hamile kaldım, yok sevinmedi. Yok aramadı sormadı.. Ailem herseyi aldı, o oralı olmadı modundasın. Ama sorsan beklentide değilsin..
Bak bu sitede cocuk sahibi yahut hamile olan binlerce kadın var. Bize yapma bari.
“Ben öyle büyümedim. Burnum aksa annem ağlar. Üç evin bi torunu.” Yani kendini bi yüksek görme eğilimi var sende. İltifat bekliyorsun. Alkış, izzet ikram. Etrafında dört dönsünler istiyorsun. (Kamu spotu: Sosyal medyayı azaltın) Olmayınca da kadına takmışsın. O da seni sevmiyor niye zorluyorsun? Yapmıyor işte. Sen kendini ve kocanı yıprattıgınla kalacaksın.
Madem ailen seni pamuklara sarıyor, seviyor ve hatta şımartıyor. Neden daha fazlasını bekliyorsun? Yapmayana da takıyorsun?
Kanatlarını az yere indir. Bu çocuğu sen Kv ye değil kendine doğuruyorsun. Kv yi de rahat bırak. Kendi krallığında mutmain yaşa ama sanırım bu mümkün değil, çünkü herkes etrafında dönsün, el pençe divan dursun istiyorsun..
Bi de buradaki kadınlara saydırmayı bırak. Kv ye tü kaka desek, egon tatmin olacak. Ama kimse annen değil. Gerçek hayatta pışpış yok.
Sana bi şey diyim mi? Benim Kv de ilk torununa hiçbir şey alma, halasının bebekliğinden kalan 27 senelik eşyaları duruyor dedi, vermek istedi. Gıcık oldum mu, oldum. Ama esimden başka kimseye lafını etmedim. O eşyalardan bir yelek aldım kullandım gönlü olsun diye. (Bana o yakışır. O da kendine yakışanı yaptı) Gerisine de elimi sürmedim. Kendim o bi şey alsın, pahalı bi şey taksın, yapsın modunda olmadığımdan bu tür salvolar gözümde olmadı.Sizin için, bir iyi misin demek ? Pış pış beklemekse vay sizin halinizeeeee :) bu kadar düştü mü sevgi skalanız.
Burada ilk torun heyecanı yaşayan tek aile benimki değil, odasını alan ilk ailede öyle. Bunlar benim pamuklara sarıldığımı göstermiyor? :)
Ben zaten 37737272 tane yorumda kv tarafından sevilmediğimi söylemişim, sevgi dilenmiyorum. İnsan olarak olanı yapması gerekirdi yapmadı. Ve öfkeliyim diyorum. Bunun nesi size yanlış geldi ?
Demekki siz böyle alışmışsınız aileniz, akrabalarınız, arkadaşlarınız, çevrenizdeki insanlar size minimum şeyleri esirgemiş. 3 evin bir torunu diyorum bu yüksekten görmek değil, doğru olan. Üç evin bir torunu diye prenses ilan etmedim. 20 yıllık çöpleri de vermesin bi zahmet dedim. Bumu uçmak ?
evet ben zor yolla elde ettiğim, ki böyle olmasaydı da kıymetli olurdu, böyle bir mucizeye 20 yıllın çöpleri yakıştırmıyorum. Size göre uçuyorum kabul
Sende gıcık olmuşsun, demekki sende insanlığın zürriyetini devam ettirecek yegane gelin sensin modu aktifSana bi şey diyim mi? Benim Kv de ilk torununa hiçbir şey alma, halasının bebekliğinden kalan 27 senelik eşyaları duruyor dedi, vermek istedi. Gıcık oldum mu, oldum. Ama esimden başka kimseye lafını etmedim. O eşyalardan bir yelek aldım kullandım gönlü olsun diye. (Bana o yakışır. O da kendine yakışanı yaptı) Gerisine de elimi sürmedim. Kendim o bi şey alsın, pahalı bi şey taksın, yapsın modunda olmadığımdan bu tür salvolar gözümde olmadı.
Suan ikinciye hamileyim. Sevinmediği gibi dilinin ucuyla hayırlı olsun dedi. Hala da kaç aylık olduğumu bilmez, ne zaman doğacağını bilmez, cinsiyeti sormuş değil.
Peki benim umrumda mı?
Ama tekrar diyorum. Sende insanlığın devamını sağlayacak zürriyeti devam ettirecek yegane gelin benim sendromu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?