KAYINVALİDEM HAKKINDA, ben mi abartıyorum?

Geri çekil herseyini de anlatma.

Yani memlekete gittiğimizde ailemle kalmadığımız sürede mecburen orada kalıyoruz. Hiç kalmasak eşim üzülüyor. Gitsek ben
Eşiniz üzülüyorsa eşiniz demek ki orta yolu bulamıyor bilmiyor. Diyecek ki “bu evde herkes birbirine saygılı olacak sevecek” yani buna izin vermemesi lazım.

Ordan buraya yetiyor vallahi böyle zoraki, birini sevdik diye hayatımızın tam ortasına yerleştirilen birer bombalar. İyi olanı tenzih ediyorum ama genelinin köküne kibrit suyu

Eşiniz üzülüyorsa eşiniz demek ki orta yolu bulamıyor bilmiyor. Diyecek ki “bu evde herkes birbirine saygılı olacak sevecek” yani buna izin vermemesi lazım.
İnanın bunu anlayana anlatabilirsiniz. Kadın nato kafaaaa nato mermerrrrrr. Ama içimede sinmiyor susmak. Millete şov yapmasını izlemek.

İmzada yazana göre 15 haftalık gebesiniz. Kv niz tuhaf, ama sizin de beklentileriniz ilginç. Boşanmanızı isteyen bir kadın neden bebeğinize heyecan duysun, aileniz neden daha 15, hafta odasını bile alıyor bebeğin hadi onlar öyle uygun gördü diyelim eş ailesinden aynı şeyi beklemeniz saçma. Kv ilr mesefaniz olsun bir daha uzun süreli kalmayın evinde, o da sizde kalmasın. Beklentilerinizi sıfırkayın yoksa siz üzüldüğünüzle kalırsınız. Sağlıkla alın bebişi kucağınıza inşallah

Ben de geç değil normal diyorum işte neyine katılmadınız? Geç diyen sizsiniz. 1-2 sene bekleseniz de ideal olacaktı. Buraya konu açmışsınız ve fikir istiyorsunuz sonra da siz mi karar vereceksiniz diyorsunuz. Ben sizi fazla olgun bulmadım o yüzden evlilik oturana kadar 1-2 sene beklemenin ideal olduğunu, kv'nizi o konuda haksız bulmadığımı yazdım sadece. Kaç senedir tanışıyor olursanız olun ancak evlilik farklı bir şey. Siz çevreden beklenti içindesiniz ve ufak şeylere takılıp stresle hamileliğinizi berbat edeceksiniz, bu olgun bir davranış değil. Kv'nizi olduğu gibi bırakıp bebeğinize odaklanın bence

Aramam sormam. Kp de karısının nasıl biri olduğunun farkındadır zaten.

3 ay izinde neden kayınvalidenizde kaldınız ?

Zararın neresinden dönersen kâr. En azından çabaladım dersin.

Ailem çok hevesli her şeye, kıpır kıpırlar. İlk günden beri her şeyi almaya başladılar. Tek çocuğum belkide ondan bilmiyorum. Kötü bişey yaptıklarını da düşünmüyorum :)
Sizin için eşinizin ailesi bi hiç mi ? Zaten biz maddi olarak beklentide değilizz. Ama yinede el bile laf olsun diye soruyor ya. Sizin hiç mi aileden beklentiniz yok anlamadım. Tuhaf

Bir hiç değiller. Ve buradaki bir çok konuda yazan kayınailelerden kat kat iyiler. Benim sıkıntı olarak gördüğüm şeyler şımarıklık olur burada o yüzden yazmıyorum pek Çok daha küçük olaylar için duygusal duvarımı ördüm, belki incinmekten korktum bilemiyorum.

Haklısınız. Ben sustuğum için bu kadar incindim. Şu saatten sonra susmasam içinden cin çıktı bunun diyecek ruh hastası. Ama cidden bana yaptıklarını sindirdim de. Çocuğuma daha doğmadan bunu yapana fena patlayacağım

Ben hiç kimseden ne kendim için de başkaları için hiçbir fedakarlık beklemiyorum. Elin varsa başını kaşı diye bir laf vardır duymadıysan duyurmuş olayım. Boş beklentiler sadece Üzer. Gerek yok.
Her şeyinizi uluorta herkesle paylaşırsanız insanlara da konuşmak için malzeme vermiş olursunuz devam edin.

Çok beylik ve büyük laflar bunlar.
Ayrıca çocuğu uluorta yapmadık korkmayın. Tedavi görüyoruz ve evlerinden gidip geliyoruz. Saklammaız mı lazımdı ? Mutlu haber alınca aramak mı her şeyi ulu orta yaşamak pardon ?
Ayrıca ailemizle bir şeyleri paylaşmak herkesle mi paylaşmak ? Ne tuhaf bakış açınız var. Bence siz benden beter durumdasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…