Kayınvalidem çocuğuma el koyacakmış

Ya şimdi öfkeyle yazdığım zaman detay veremiyorum. Aile dinamikleri de farklı olabiliyor. Eşim cahil değildir mesela. Diğer ikisi de hem cahil hem kötü kalpli bence. Yani hadsiz diyelim, cehalet de değil bu.

Eşim sınır koydu ablasına, o konuda sıkıntı yok zaten. Herkese aynı açıklamayı yapmak çok zorladı beni dün ve bugün.

Öğrenmek istediğim şey kv niz böyle sınırını bilmeyen biri olsa nasıl haddini bildirirdiniz?

Eşim evi geçindirmiyor demedim ayrıca, şu an satışları düştü. Mecbur ben garanti bir maaş için hep çalışacağım. Açıkçası çalışmayı da severim, eve kapanmak da istemem yani. Bebeğe eşimle bakacağız, saatlerimizi ona göre ayarlayacağız.

Ayrıca boşanmak neden isteyeyim? Eşimle cidden mutluyum. Annesi ona da yapıyor bir sürü saçmalık. Yaşlı hasta birini kırmasını ben istemem en başında. Kırmadan incitmeden haddini bilmeisni isterim.

Direkt düşüncelerini yumuşatmadan söyleyip samimiyeti keserek haddini bildirebilirsin. Benim kaynanam böyle bişey dese "çok istiyosan sen de doğur" derdim mesela.

Direkt düşüncelerini yumuşatmadan söyleyip samimiyeti keserek haddini bildirebilirsin. Benim kaynanam böyle bişey dese "çok istiyosan sen de doğur" derdim mesela.
O an diyebildiğim tek şey "benim bebeğimi kimse benden alamaz" oldu. Sonra öfkelenip kalkıp gittim sadece. Ben böyle kavga durumlarında geriliyorum, cümle kuramıyorum ya.

Neden bu kadar sinirleniyorsun ki, amaç zaten seni kızdırmak. Tabi anne ben de sırf sana çocuk doğurmak için bu kadar tedavi gördüm, diyeceksin. Ya da çocuk bakmaya çok hevesin varsa oğluna kardeş yap, diyeceksiniz. Kim kimi alıp götürebilir allah aşkına, öyle bir şey yapmaya kalkışsa 'çocuk kaçırmak'tan hapse attırabilecek durumdasınız. Hormonlarınız yoruyor bence sizi, hiç de ciddiye alınacak cümleler değil bunlar.

O an diyebildiğim tek şey "benim bebeğimi kimse benden alamaz" oldu. Sonra öfkelenip kalkıp gittim sadece. Ben böyle kavga durumlarında geriliyorum, cümle kuramıyorum ya.
Kızıp üzüldüğünü belli edersen bundan zevk alır onlar. Sen sadece alaycı ve tiksinen bir ifade takınmalısın. Mesela benim kayınvalidem beni nişan dönemi asla arayıp sormamıştır. Hiçbir şekilde bizim evliliğimize manevi bir katkısı olmadı. Bundan birkaç ay önce beni aradı ve onu hiç aramadığımdan şikayet etti. Ben de oğluna söylemesini benim böyle bir görevim olmadığını söyledim. Eşime de "bir daha böyle bir şey duymak istemiyorum, kendisi zamanında beni kaç kere aramış" dedim. Son oldu.

Bazı insanlar "şaka" yaptığını zannedip böyle konuşuyor.
Takılmayın, mesafenizi koruyun yeterli bence.

benim kv de nişanlandığımdan beri aynı şeyi söylüyo işten ayrılmayacakmışım izin bitene kadar benim başımda beklicekmiş ben işe döndüğümde de çocuğu alıp köye gidecekmiş bizde haftasonları gitcekmişiz görüntülü ararmışız.
Bi daha derse öyle zaten ben sana doğuruyorum ya çocuğu ,sana çocuk vercek olsam 3 kere tüp bebek yaptırmaya uğraşmazdım çok istiyorsan doğur bi tane sev dur köyde de.
benimki bir de akşam telde konuşurken şey demişti işte bi tane kız yapın burda dursun dedesiyle bizim çaylarımızı koysun filan bende şey demiştim bana da lazım bi hizmetkar ama yok işte susup kalmıştı :)

Arkadaslar yapamaz diyenler olmus ama burada vardi cocuk 6 yasina gelmis babaanne Ile yasiyor yeni evli bir uyenin evine gelmisti deprem sonrasi evleri yikildi hatta gorumce orada okula gidecekti yada gidiyordu
Kiyameti koparmazsaniz mesafe koymazsaniz daha cok siniriniz bozulur oyle yok isi birakayim vs ile olmaz ne munasebet

Bazı çizgiler kalın ve net çekilmesi lazım. Benim k.v oğluma hamileyken ben çocuğumu alır bakarim sen çalış ona salıncak kurarım nişasta ile mama yaparim demişti. Bende çok hevesin varsa kendin doğur anne benim çocuğumu kapışma dedim konu kapandı. Seninde ağzın var eşinin savunmasına muhtaç değilsin. rahatsız oluyorsan sen sabaha kadar üzülüp hamile halin ile sinir olacağına ver cevabını onlar kudursun. Benim k.v dengesizdir. Zamanında bende senin gibiydim içime ata ata hasta oldum. Şimdi kalınca bir çizgim var. Ama bunu hasta olmadan yapmak en iyisi . eşimin annesidir görüşmesine karışmam ama görüntülü vs arandığında selam verip mutfağa gider işimi yaparim .Çünkü fazla yüz verince muhabbet edince illa beni gıcık edecek birsey yapar. Nasıl ki elimizi ateşe tuttuğumuz yanacağını bilir uzak dururuz beden sağlığımızı koruruz , böyle insanlardan da uzak durarak ruh sağlığımızı koruyacağız. AZ İNSAN ÇOK MUTLULUK . SAĞLIKLA KUCAĞINA AL BEBEĞİNİ

*Eşin evi geçindirmek için düzenli bir gelire sabit değil, çok kazanmasa bile belli bir para eline geçmiyor
*Eve sen bakıyorsun parasız kalınca, kocaya bakan kadın profiline dönüyorsun
*Görümce sana küfür ediyor şaka ile karışık belli ucuz hareketler bunu koca tarafı normal görüyor demek ki
*Kocan kardeşine ağzının payını veremiyor
*Kv, dan dan konuşuyor koca usulünce düzeltmiyor açık kapı bırakıyor
*Kocan denge kurmuyor, rahat heralde
*Anne görümce pot kırınca cahil yeaaa onlar kisvesine giriyor.

Bebeği alıp gidene kadar olay oralara varana kadar üç satır yazında bir sürü absürt problem var.

Hormonlar terelelli biraz da ona alınıyorsun ama sınırlarını aşan insanı sevmem.

Kocan anasının koynunda uyuyabilir onun anası imiş bebek iken yatmış, yeri gelir sever torununu da bakar da ama anası belli yeri belli gıcık edici bir konuşma tarzı, Kocan da potansiyel oluşturuyor gerisine.

Sinir stres olma, işin gücün var. Öyle bir şey yaparlarsa kov gitsin, koca da anasının koynuna gitsin

Anadolu'da nice insan var usul erkan bilen okula gönderilmemiş, köylüdür cahildir olayını geçecek eşin. Çoğu okumuş insandan iyi olan kibar olan edep ahlak bilen konuşmasını bilen insan dolu.

Bu saçma adamdan çocuk yapman hata hem de tüp bebek , geçmiş olsun , iyi olan kazansın

Canım kardeşim benim, nasıl bir tavır izliycez biz de bu hadsizler sınırını bilecek?
Onlar değişmez belli yasa gelmişler böyle kabul edelim onları bize düşünde hehe diyip geçmek kafaya takmamak kimse gelip kucağından çocuğu alamayacağına göre rahatına bak bosver konuşsun kv de totonla dinle..

Hmmmm ve çok mutlu bir evliliğiniz var öyle mi , hem evi gecindir hem de bunlara göz yum sonrada çok mutluyum de , sizde de büyük sorunlar var , farkında mısın bilmem ama eşin seni kullanıyor, bir de bu herife çocuk yapmışsın, yazık...

Sizin başınıza gelirse siz söylersiniz. Ben bi anda böyle güzel laflar bulamadığım için sinirlerim bozuluyor.
Tamam işte bir sonraki sefere söyleyebilin diye burada size alternatifler sunuyoruz. Lütfen yazılanları okuyup geçmeyin, bana ne faydası olur diye düşünerek okuyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…