- 25 Haziran 2014
- 123
- 50
-
- Konu Sahibi aquariuswoman
Ya şimdi öfkeyle yazdığım zaman detay veremiyorum. Aile dinamikleri de farklı olabiliyor. Eşim cahil değildir mesela. Diğer ikisi de hem cahil hem kötü kalpli bence. Yani hadsiz diyelim, cehalet de değil bu.Kv cahil, görümce cahil,koca da cahil !!!!!
Öyle alıp gidemezler ama doğum iznini nasıl alacaksınız??? eşiniz eve para getiremiyor evin geçim yükü sizin üstünüzde,Bakıcı tutamazsiniz para yetmez .Gelip kv baksa eşantiyon görümce yanında,eşiniz ana kuzusu mantıksız cahil 3ü bir olur sizi delirtir hayatınızın içine eder Kendiniz için dogurduysaniz boşanir yolunuza bakarsınız.Ama görünen köy klavuz istemez sınır yok bunlarda ......
Tabi ki biliyor. Boş boş konuşuyor işte. Ben yiz verdim zamanında. Ondan böyle.Amaaan boş muhabbetler. Kim alabiliyormuş? Mümkün olmadığını bilmiyor mu?
Direkt düşüncelerini yumuşatmadan söyleyip samimiyeti keserek haddini bildirebilirsin. Benim kaynanam böyle bişey dese "çok istiyosan sen de doğur" derdim mesela.Ya şimdi öfkeyle yazdığım zaman detay veremiyorum. Aile dinamikleri de farklı olabiliyor. Eşim cahil değildir mesela. Diğer ikisi de hem cahil hem kötü kalpli bence. Yani hadsiz diyelim, cehalet de değil bu.
Eşim sınır koydu ablasına, o konuda sıkıntı yok zaten. Herkese aynı açıklamayı yapmak çok zorladı beni dün ve bugün.
Öğrenmek istediğim şey kv niz böyle sınırını bilmeyen biri olsa nasıl haddini bildirirdiniz?
Eşim evi geçindirmiyor demedim ayrıca, şu an satışları düştü. Mecbur ben garanti bir maaş için hep çalışacağım. Açıkçası çalışmayı da severim, eve kapanmak da istemem yani. Bebeğe eşimle bakacağız, saatlerimizi ona göre ayarlayacağız.
Ayrıca boşanmak neden isteyeyim? Eşimle cidden mutluyum. Annesi ona da yapıyor bir sürü saçmalık. Yaşlı hasta birini kırmasını ben istemem en başında. Kırmadan incitmeden haddini bilmeisni isterim.
O an diyebildiğim tek şey "benim bebeğimi kimse benden alamaz" oldu. Sonra öfkelenip kalkıp gittim sadece. Ben böyle kavga durumlarında geriliyorum, cümle kuramıyorum ya.Direkt düşüncelerini yumuşatmadan söyleyip samimiyeti keserek haddini bildirebilirsin. Benim kaynanam böyle bişey dese "çok istiyosan sen de doğur" derdim mesela.
Kime kanmışım anlamadım ki? Siz hiç bir erkeğin salaklığıyla uğraşmak zorunda kalmamışsınız bakıyorum.Bir de memursunuz
Cahil biri olsanız diyeceğim ki kanıyor napsin kadin
Kv bebeği senden alicam dediKime kanmışım anlamadım ki? Siz hiç bir erkeğin salaklığıyla uğraşmak zorunda kalmamışsınız bakıyorum.
Neden bu kadar sinirleniyorsun ki, amaç zaten seni kızdırmak. Tabi anne ben de sırf sana çocuk doğurmak için bu kadar tedavi gördüm, diyeceksin. Ya da çocuk bakmaya çok hevesin varsa oğluna kardeş yap, diyeceksiniz. Kim kimi alıp götürebilir allah aşkına, öyle bir şey yapmaya kalkışsa 'çocuk kaçırmak'tan hapse attırabilecek durumdasınız. Hormonlarınız yoruyor bence sizi, hiç de ciddiye alınacak cümleler değil bunlar.Üç kez tüp bebek denemesi yaptık. Şu an hamileyim ve çok mutlu bir evliliğimiz var eşimle. Annesini aradı konuştuk güzeldi her şey, görüntülü de konuşmak istedi, aradık konuşuyoruz, birden bebek sütten kesilir kesilmez yanıma alıp gelcem ben dedi. İstanbulda büyümesini istemiyormuş, köyde (900 km uzakta) büyütecekmiş. Ben de yavrumu kimse benden alamaz anne dedim şakayla karışık ama içim kalbim kor ateş gibi oldu. E sen de gel o zaman dedi. (Ay sağol) Ben de devlet memuruyum, gelemem işi mi bırakayım yani dedim. Çok iyi bir maaşım var, eşimin kazancı net değil, bazı aylar sıfır lira kazanıyor, evi ben geçindiriyorum yani. E özelde çalışırsın diyor. O kadar boş konuşuyor ki yani... Bu saat oldu sinirden uyumadım. Sabah 7 de kalkıp işe gitcem. Kalbim deli gibi atıyor, ağlamak da istemiyorum. Nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Görümcemle yaşıyor zaten. O da sürekli bana or..pu şeklinde şakalar yapıyor. Ağzı bozuk. Kafayı yedirtecekler bana. Çocuğuma diyecekmiş ki görümcem, evi yak bana gel diyecekmiş. Böyle garip garip şeyler söylüyorlar. Eşim de bu muhabbetin üstüne anasına diyor ki ben koynunda uyurdum, bebek de senin kokunla uyur anam filan. Ben de telefonu kapatınca dedim niye öyle söyledi annen sütten kesilince alcam filan diye dedim, diyor ki e dağlı o cahil kadın... Ne alaka ya, ne cahili gayet kültürlü kadın dedim. Köyülüğünden yapıyor bence. Ne yapıcam ya ben? Tavrım ne olmalı?
Kızıp üzüldüğünü belli edersen bundan zevk alır onlar. Sen sadece alaycı ve tiksinen bir ifade takınmalısın. Mesela benim kayınvalidem beni nişan dönemi asla arayıp sormamıştır. Hiçbir şekilde bizim evliliğimize manevi bir katkısı olmadı. Bundan birkaç ay önce beni aradı ve onu hiç aramadığımdan şikayet etti. Ben de oğluna söylemesini benim böyle bir görevim olmadığını söyledim. Eşime de "bir daha böyle bir şey duymak istemiyorum, kendisi zamanında beni kaç kere aramış" dedim. Son oldu.O an diyebildiğim tek şey "benim bebeğimi kimse benden alamaz" oldu. Sonra öfkelenip kalkıp gittim sadece. Ben böyle kavga durumlarında geriliyorum, cümle kuramıyorum ya.
Bazı insanlar "şaka" yaptığını zannedip böyle konuşuyor.Üç kez tüp bebek denemesi yaptık. Şu an hamileyim ve çok mutlu bir evliliğimiz var eşimle. Annesini aradı konuştuk güzeldi her şey, görüntülü de konuşmak istedi, aradık konuşuyoruz, birden bebek sütten kesilir kesilmez yanıma alıp gelcem ben dedi. İstanbulda büyümesini istemiyormuş, köyde (900 km uzakta) büyütecekmiş. Ben de yavrumu kimse benden alamaz anne dedim şakayla karışık ama içim kalbim kor ateş gibi oldu. E sen de gel o zaman dedi. (Ay sağol) Ben de devlet memuruyum, gelemem işi mi bırakayım yani dedim. Çok iyi bir maaşım var, eşimin kazancı net değil, bazı aylar sıfır lira kazanıyor, evi ben geçindiriyorum yani. E özelde çalışırsın diyor. O kadar boş konuşuyor ki yani... Bu saat oldu sinirden uyumadım. Sabah 7 de kalkıp işe gitcem. Kalbim deli gibi atıyor, ağlamak da istemiyorum. Nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Görümcemle yaşıyor zaten. O da sürekli bana or..pu şeklinde şakalar yapıyor. Ağzı bozuk. Kafayı yedirtecekler bana. Çocuğuma diyecekmiş ki görümcem, evi yak bana gel diyecekmiş. Böyle garip garip şeyler söylüyorlar. Eşim de bu muhabbetin üstüne anasına diyor ki ben koynunda uyurdum, bebek de senin kokunla uyur anam filan. Ben de telefonu kapatınca dedim niye öyle söyledi annen sütten kesilince alcam filan diye dedim, diyor ki e dağlı o cahil kadın... Ne alaka ya, ne cahili gayet kültürlü kadın dedim. Köyülüğünden yapıyor bence. Ne yapıcam ya ben? Tavrım ne olmalı?
*Eşin evi geçindirmek için düzenli bir gelire sabit değil, çok kazanmasa bile belli bir para eline geçmiyorÜç kez tüp bebek denemesi yaptık. Şu an hamileyim ve çok mutlu bir evliliğimiz var eşimle. Annesini aradı konuştuk güzeldi her şey, görüntülü de konuşmak istedi, aradık konuşuyoruz, birden bebek sütten kesilir kesilmez yanıma alıp gelcem ben dedi. İstanbulda büyümesini istemiyormuş, köyde (900 km uzakta) büyütecekmiş. Ben de yavrumu kimse benden alamaz anne dedim şakayla karışık ama içim kalbim kor ateş gibi oldu. E sen de gel o zaman dedi. (Ay sağol) Ben de devlet memuruyum, gelemem işi mi bırakayım yani dedim. Çok iyi bir maaşım var, eşimin kazancı net değil, bazı aylar sıfır lira kazanıyor, evi ben geçindiriyorum yani. E özelde çalışırsın diyor. O kadar boş konuşuyor ki yani... Bu saat oldu sinirden uyumadım. Sabah 7 de kalkıp işe gitcem. Kalbim deli gibi atıyor, ağlamak da istemiyorum. Nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Görümcemle yaşıyor zaten. O da sürekli bana or..pu şeklinde şakalar yapıyor. Ağzı bozuk. Kafayı yedirtecekler bana. Çocuğuma diyecekmiş ki görümcem, evi yak bana gel diyecekmiş. Böyle garip garip şeyler söylüyorlar. Eşim de bu muhabbetin üstüne anasına diyor ki ben koynunda uyurdum, bebek de senin kokunla uyur anam filan. Ben de telefonu kapatınca dedim niye öyle söyledi annen sütten kesilince alcam filan diye dedim, diyor ki e dağlı o cahil kadın... Ne alaka ya, ne cahili gayet kültürlü kadın dedim. Köyülüğünden yapıyor bence. Ne yapıcam ya ben? Tavrım ne olmalı?
Bu saçma adamdan çocuk yapman hata hem de tüp bebek , geçmiş olsun , iyi olan kazansınÜç kez tüp bebek denemesi yaptık. Şu an hamileyim ve çok mutlu bir evliliğimiz var eşimle. Annesini aradı konuştuk güzeldi her şey, görüntülü de konuşmak istedi, aradık konuşuyoruz, birden bebek sütten kesilir kesilmez yanıma alıp gelcem ben dedi. İstanbulda büyümesini istemiyormuş, köyde (900 km uzakta) büyütecekmiş. Ben de yavrumu kimse benden alamaz anne dedim şakayla karışık ama içim kalbim kor ateş gibi oldu. E sen de gel o zaman dedi. (Ay sağol) Ben de devlet memuruyum, gelemem işi mi bırakayım yani dedim. Çok iyi bir maaşım var, eşimin kazancı net değil, bazı aylar sıfır lira kazanıyor, evi ben geçindiriyorum yani. E özelde çalışırsın diyor. O kadar boş konuşuyor ki yani... Bu saat oldu sinirden uyumadım. Sabah 7 de kalkıp işe gitcem. Kalbim deli gibi atıyor, ağlamak da istemiyorum. Nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Görümcemle yaşıyor zaten. O da sürekli bana or..pu şeklinde şakalar yapıyor. Ağzı bozuk. Kafayı yedirtecekler bana. Çocuğuma diyecekmiş ki görümcem, evi yak bana gel diyecekmiş. Böyle garip garip şeyler söylüyorlar. Eşim de bu muhabbetin üstüne anasına diyor ki ben koynunda uyurdum, bebek de senin kokunla uyur anam filan. Ben de telefonu kapatınca dedim niye öyle söyledi annen sütten kesilince alcam filan diye dedim, diyor ki e dağlı o cahil kadın... Ne alaka ya, ne cahili gayet kültürlü kadın dedim. Köyülüğünden yapıyor bence. Ne yapıcam ya ben? Tavrım ne olmalı?
Onlar değişmez belli yasa gelmişler böyle kabul edelim onları bize düşünde hehe diyip geçmek kafaya takmamak kimse gelip kucağından çocuğu alamayacağına göre rahatına bak bosver konuşsun kv de totonla dinle..Canım kardeşim benim, nasıl bir tavır izliycez biz de bu hadsizler sınırını bilecek?
Hmmmm ve çok mutlu bir evliliğiniz var öyle mi , hem evi gecindir hem de bunlara göz yum sonrada çok mutluyum de , sizde de büyük sorunlar var , farkında mısın bilmem ama eşin seni kullanıyor, bir de bu herife çocuk yapmışsın, yazık...Seve seve gönderirim valla ona da ayrı gıcık oldum. Bana ayrı onlara ayrı konuşuyor. Tamam ortamı yumuşatmak istiyor ama bu böyle yapılmaz. Net olur insan. Yıllarca beni ezdirdi, hakaret işittim şaka yapıyor ablam dedi. Yahu bana or..pu dedi ablası sebepsizce. Öyle arabada arka koltukta oturuyodum yani, durduk yere telefonu açtı arkadaşına "kardeşimle or..pu karısı filan gidiyoruz işte" dedi. Eşim de sustu.
Tamam işte bir sonraki sefere söyleyebilin diye burada size alternatifler sunuyoruz. Lütfen yazılanları okuyup geçmeyin, bana ne faydası olur diye düşünerek okuyun.Sizin başınıza gelirse siz söylersiniz. Ben bi anda böyle güzel laflar bulamadığım için sinirlerim bozuluyor.