Kayınvalidem çocuğuma el koyacakmış

Bunu da konuşcam yarın :) Bana böyle tecrübelerle gelin bacılar yaa beni suçlayacaklar nerdeyse görümcem deli diye eşim sessiz diye
Doğumumdan sonra kv 1 buçuk gün kaldı bizde. Yeterli. Dünya iyisi olsa da, fazla samimiyete gerek yok. Allah muhtaç etmesin.
Yatak rahatmış diye kalır, sonra bebeği sahiplenir. Ne de olsa işe başlayacaksın bebeğe ben bakayım der, önünü alamazsınız.

Doğumumdan sonra kv 1 buçuk gün kaldı bizde. Yeterli. Dünya iyisi olsa da, fazla samimiyete gerek yok. Allah muhtaç etmesin.
Yatak rahatmış diye kalır, sonra bebeği sahiplenir. Ne de olsa işe başlayacaksın bebeğe ben bakayım der, önünü alamazsınız.
Bebekleri de şap şap öpüyolar sinir oluyorum. Kardeşinin torunu olmuştu sapık gibi ısırarak sevdi çocuğu. Kafasına kürekle dalasım var tövbe tövbe bi agresifim ki onu düşündükçe

Sağolun desteğiniz o kadar iyi geldi ki hepinizin :)
Günah kıyamıyorum da, hep net olun ne istediğinizi direkt söyleyin, o kırılır bu üzülür sebep olurum diye düşünmeyin, böyle böyle sizin sebebiniz olurlar size yazık olacağına diğerlerine yazık olsun.

Bebekleri de şap şap öpüyolar sinir oluyorum. Kardeşinin torunu olmuştu sapık gibi ısırarak sevdi çocuğu. Kafasına kürekle dalasım var tövbe tövbe bi agresifim ki onu düşündükçe
Onlar cahil. Tek çözüm görüşmemek. Bir sinir krizi halleder bu sorunu.

Aynı kayinvalide bendede var:deli:.. bu hafta okul tatil diye annemlere gideceğimi biliyor kv de, eşimi arayıp oğlanı (torun)götürmeyin ben bakarım benim yanıma getir diye eşime söylüyor tövbe tövbe bir hafta 5 yasinda ki cocuk senin yanında ne yapacak..:KK11:

. Eşim de bu muhabbetin üstüne anasına diyor ki ben koynunda uyurdum, bebek de senin kokunla uyur anam filan.
nereden buldunuz bu cahil varoşu. Sen ananın koynunda büyümüşsün benim yavrum da benim koynumda büyüyecek tabi ki diyemeyecek kadar pasif olmanız da çok üzücü

esin ana kuzusu
goruncen sana or.spu diyor
kaynanan malin onde gideni
es sifir lira kazaniyor bazen evi sen geçindiriyorsun
aile ataerkilligin nimetlerinden sonuna kadar faydalaniyor ama kimse evi kadinin gecindirmesine minnet duymuyor
ve sen diyorsun ki

su kadinlarin aza tamah etmesine hayranim gercekten
Bunu ben sorguluyordum ki yazmışsın. Daha yazmama gerek kalmadı. Konuya bomba atmışsın. :KK51:

Yukarıda yazdım! Anadolu’da genç kızları severken bile o laf kullanılır. Hoş demedim! Adam o ailede yetiştiği için normal geliyordur dedim! Aa pes. Okuduğunu anlama kıtlığı mı var bu gece insanlarda!
Böyle bir şey yok Anadolu’da.

Üç kez tüp bebek denemesi yaptık. Şu an hamileyim ve çok mutlu bir evliliğimiz var eşimle. Annesini aradı konuştuk güzeldi her şey, görüntülü de konuşmak istedi, aradık konuşuyoruz, birden bebek sütten kesilir kesilmez yanıma alıp gelcem ben dedi. İstanbulda büyümesini istemiyormuş, köyde (900 km uzakta) büyütecekmiş. Ben de yavrumu kimse benden alamaz anne dedim şakayla karışık ama içim kalbim kor ateş gibi oldu. E sen de gel o zaman dedi. (Ay sağol) Ben de devlet memuruyum, gelemem işi mi bırakayım yani dedim. Çok iyi bir maaşım var, eşimin kazancı net değil, bazı aylar sıfır lira kazanıyor, evi ben geçindiriyorum yani. E özelde çalışırsın diyor. O kadar boş konuşuyor ki yani... Bu saat oldu sinirden uyumadım. Sabah 7 de kalkıp işe gitcem. Kalbim deli gibi atıyor, ağlamak da istemiyorum. Nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Görümcemle yaşıyor zaten. O da sürekli bana or..pu şeklinde şakalar yapıyor. Ağzı bozuk. Kafayı yedirtecekler bana. Çocuğuma diyecekmiş ki görümcem, evi yak bana gel diyecekmiş. Böyle garip garip şeyler söylüyorlar. Eşim de bu muhabbetin üstüne anasına diyor ki ben koynunda uyurdum, bebek de senin kokunla uyur anam filan. Ben de telefonu kapatınca dedim niye öyle söyledi annen sütten kesilince alcam filan diye dedim, diyor ki e dağlı o cahil kadın... Ne alaka ya, ne cahili gayet kültürlü kadın dedim. Köyülüğünden yapıyor bence. Ne yapıcam ya ben? Tavrım ne olmalı?
Ağzı olan konuşuyor ne takıyorsun

Yukarıda yazdım! Anadolu’da genç kızları severken bile o laf kullanılır. Hoş demedim! Adam o ailede yetiştiği için normal geliyordur dedim! Aa pes. Okuduğunu anlama kıtlığı mı var bu gece insanlarda!
Hangi Anadolu bu? Ben Avrupalıyım herhalde, hiç böyle bir şey görmedim.

Hangi Anadolu bu? Ben Avrupalıyım herhalde, hiç böyle bir şey görmedim.
Ben şeyi merak ettim. Bu adamla evlenme motivasyonunuz neydi?
Ben iç anadolu bölgesindeyim, bizde de yok. Bunlar daha kara cahillerin olduğu bir bölge, ege. Ağızlarından cinsel organı düşürmüyorlar. İşin garip kısmı evlenmeden önce gayet kibardılar, istanbulda yaşıyorlardı. Köylerine dönünce kanları kaynadı sanırım.

Motivasyonum evlenmezsem dövüyorlardı kanka. Yani herkes muhteşem erkeklerle evli zaten, hiç kayınvalide görümce lafı yemediler, bi ben yaşıyorum bu durumu. Öldürülen kadınlara da aynı soruyu soruyorlar. Böyle erkeklerde ne buluyorsunuz diye ya hani. Aynı kafanın ürünü bu sorunuz. İnsanı delirtmeye birebir valla. Her erkek baştan belli ediyor aslında dimi? Ölen, dayak yiyen kadınlar bile bile evlenşyor dimi?

Aynı kayinvalide bendede var:deli:.. bu hafta okul tatil diye annemlere gideceğimi biliyor kv de, eşimi arayıp oğlanı (torun)götürmeyin ben bakarım benim yanıma getir diye eşime söylüyor tövbe tövbe bir hafta 5 yasinda ki cocuk senin yanında ne yapacak..:KK11:
Canım kardeşim benim, nasıl bir tavır izliycez biz de bu hadsizler sınırını bilecek?

Üç kez tüp bebek denemesi yaptık. Şu an hamileyim ve çok mutlu bir evliliğimiz var eşimle. Annesini aradı konuştuk güzeldi her şey, görüntülü de konuşmak istedi, aradık konuşuyoruz, birden bebek sütten kesilir kesilmez yanıma alıp gelcem ben dedi. İstanbulda büyümesini istemiyormuş, köyde (900 km uzakta) büyütecekmiş. Ben de yavrumu kimse benden alamaz anne dedim şakayla karışık ama içim kalbim kor ateş gibi oldu. E sen de gel o zaman dedi. (Ay sağol) Ben de devlet memuruyum, gelemem işi mi bırakayım yani dedim. Çok iyi bir maaşım var, eşimin kazancı net değil, bazı aylar sıfır lira kazanıyor, evi ben geçindiriyorum yani. E özelde çalışırsın diyor. O kadar boş konuşuyor ki yani... Bu saat oldu sinirden uyumadım. Sabah 7 de kalkıp işe gitcem. Kalbim deli gibi atıyor, ağlamak da istemiyorum. Nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Görümcemle yaşıyor zaten. O da sürekli bana or..pu şeklinde şakalar yapıyor. Ağzı bozuk. Kafayı yedirtecekler bana. Çocuğuma diyecekmiş ki görümcem, evi yak bana gel diyecekmiş. Böyle garip garip şeyler söylüyorlar. Eşim de bu muhabbetin üstüne anasına diyor ki ben koynunda uyurdum, bebek de senin kokunla uyur anam filan. Ben de telefonu kapatınca dedim niye öyle söyledi annen sütten kesilince alcam filan diye dedim, diyor ki e dağlı o cahil kadın... Ne alaka ya, ne cahili gayet kültürlü kadın dedim. Köyülüğünden yapıyor bence. Ne yapıcam ya ben? Tavrım ne olmalı?
Kv cahil, görümce cahil,koca da cahil !!!!!
Öyle alıp gidemezler ama doğum iznini nasıl alacaksınız??? eşiniz eve para getiremiyor evin geçim yükü sizin üstünüzde,Bakıcı tutamazsiniz para yetmez .Gelip kv baksa eşantiyon görümce yanında,eşiniz ana kuzusu mantıksız cahil 3ü bir olur sizi delirtir hayatınızın içine eder Kendiniz için dogurduysaniz boşanir yolunuza bakarsınız.Ama görünen köy klavuz istemez sınır yok bunlarda ......

X