kayınvalidem bizde

Ben ona yer bile sildirtiyom :))))) bu arada yurtdışına taşınacağımız için belli bir süre ev adamı olacak kocam :)

@pinkycaramel ilk konundan bu yana kvni okudum az önce, baya da değişik bi modelmiş sendeki.
Çamaşırlarını gizlice aldığını düşündüğün konuda yorum yapmıştım hatta.
Üzüldüm de açıkçası, eşine üzüldüm, ne kadar zor bir annesi var, çok zor durumda bırakıyor adamı, ama yine de seni şanslı buldum. Eşin, sana bırakmadan annesine tepkisini koyabilen birisi. Annesinin, evinizde belli bir müddetin üstünde kalmasını istemediğini söylesen, seni anlayacak birisi.

Zor ya, ağzı bozuk, eli uzun kv ile uğraşmak... semurcan ın sunduğu yöntem, kvyi eve göndermek için en temizi gibi görünüyor; çünkü, kendi seviyesine çekmek için karşısındakini zorlayan ve laftan anlamayan bir insan var karşınızda.
Allah kolaylık versin.

benim rahmetli mudurumden bana vasiyettir, her yerde ve her konuda ziya pasa'ya danisirim. ne demisti:

- Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

kendisi kisilik olarak fazlasiyla anaerkil bir kadin, zapti zor. boylelerinin baska bir kadini da sahiplenmesi zor, onlara gore her kadin bir rakip; kulvarlar baska da olsa.

tez elden uzak durula

Senin kayinvaliden cok komik bir kadin Avukattin degil mi canim, ciddi ciddi bak ve de ki, ''Sanirim bir kac yildan baslar haneye tecavuzden de dava acabilir'' diye salla, yuregine insin biraz.

Eski konularina baktim, bu kadin insanin omrunu kisaltir, hic mi ders almiyor..

Kız dur kalpten gider falan sonra.

Caramelim gecmis olsun oncelikle
Kvye gelince cezasini cekecek mecbur
Kp bosayacaksa bosasin, esine soyle tutsun bir ev gorursun yerlestirsin anasini
Her dava edilen senin eve gelirse ohoooo
Insallah kv savunmayi senin yapmani istemez ay dusuncesi bile kotu tuylerim urperdi su an

İstemez canım, şu an sesi çıkmıyor pek. Odamın kapısını da kitledim. Fark etti bozuldu ama ses çıkarmadı. Şimdilik takılıyor öyle, eşim gelince bakalım nolacak

İstemez canım, şu an sesi çıkmıyor pek. Odamın kapısını da kitledim. Fark etti bozuldu ama ses çıkarmadı. Şimdilik takılıyor öyle, eşim gelince bakalım nolacak
Yahu senin derdin sana yeter, ne isi var sizde
Gitsin kendi dertlerini kendi cozsun sizi de mesgul rtmesin
Ama sen firsat bu firsat haneye tecavuz davalarinin nasil sonuclandigindan bahset biraz

Ay koptum :)) hapse girerse sende kurtulursun kayinpederinde :)

Bu konuyu görünce diğer konulara da baktım , bu ne arkadaşım.
Tek diyebileceğim bırakın cezasını çeksin, komşu kızına da helal olsun ezdirmemiş kendini

Bence eşiniz mantıklı birine benziyor , sıkıntı yaratacak bi duruma getirmez biraz idare eder sonra da gönderir kayınvalideyi.

Umarım donlarınızı da bulursunuz yakın zamanda

Onlardan umudu kesip yenilerini aldım ya, vallahi içime oturdu

Oy kıyamam ben sana ya
Senin kv ekşınlı bi model anlaşılan
Eşinle konuş başka bir yere taşıyın evini yoksa kurtulamazsın bu işten
Ağustosta biz taşınıyoruz zaten yurtdışına. 5 ay nasıl katlanıcam yoksa bu kadına. 2 gün sonra gitmesi gerek. En fazla 3.

kp bu yaştan sonra kv yle boşanmaya mı karar vermiş? biraz gec kalmamış mı?

Pinky sen avukatsin değil mi? Korkutsana kv yi azicik. Haketmis çünkü. Kafa bul ben olsam ne biçim eglenirdim. Anne derdim. Benim çaldığın çamaşırlar var ya, artik kogusta giyersin...Ayyy ama bir de koğuş agalari oluyormus. Pekte tekin degillermis anlarsin falan derdim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…