kayınvalidem bizde

Biz hiç karışmadık, o sanıyor ki kızla konuşup şikayetini geri çekmesini rica edeceğiz. Tatlıya bağlayacağız. Eşim de kesinlikle ben uğraşmam böyle saçma sapan bir konuyla dedi.

Hayır, eve biri girdi yemek mi getirdi naptı anlamadım sapıktır belki diye ben de giriyorum haberin olsun demiş. Bi de diyor ki ayy tamamen iyi niyetliydi
ee kadın da gir bak demiş. bu bakmış yemek getirmemiş aksine kızı yemeye gelmiş
çok güldüm ya, resmen iş üstünde basmak istemiş.
yapmış da ama o sonunu bağlayamamış.

ee annesi de rezil etti diye kızmıştır dimi?
acaba ben gir dedim falan derse vazgeçmez mi davasından

Of of kayinvalideniz tam bir kasırga!!Allah yardımcınız olsun.ama bence madem ki evine bir süre donmek istemiyor bırakın iki üç gün kalsın sizinle. Yine istemezse başka bir eve taşınmasını teklif edin.çekilmez bu böyle. .

valla kızlar öyle,
bir de bu kv konu sahibinin malum marka iç çamaşırlarından yürütmüştü.
tey tey, duy kv duy, senden de böyle atraksiyonlar bekliyor gelinciklerin...
Bence uzaktan eğlenceli olsa da
Yakından yetişin komşular böyle kayınvalide evlerden ırak moduna geçilir

Benden istemez, en son kavgamızda bana Allah sana muhtaç etmesin kimseyi nankör iftiracı, sana mı kaldık. Napalım donlarını, yalancısın. Elinden su içmem modundaydı :)) oğlu uğraşsın şimdi
Ahahaha bir de don çalmıştı değil mi?
Kadın tek başına suç çetesi gibi.

hemen başka yere taşınsın yoksa bu olayı kullanıp başına bela olacak

çok enteresan
bence bir an önce kurtul seninde başını belaya sokmasın.Asla bu tip kişilerle yakınlık kurmam

@pinkycaramel Senin kaynanayı mahalle dizilerinde meraklı teyze rolünde oynatmak lazım Aynı ev içinde sabır diliyorum sana. Umarım olay çözülür yoksa başından gitmez bu kuruntulu halle. Benim kaynana da kendini biraz geliştirirse seninki gibi şeyler yapabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…