- 22 Mart 2016
- 683
- 653
- 18
- 35
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Kayınvaliden başına geleni hak etmiş ama olan sana olacak gibi canım. Kayınpederinle konuşun bari, bu yaştan sonra ne boşanması falan deyin barıştırın. Evi satar, taşınırlar oradan. Bir de boşanırlarsa seyret festivali... Senin başın ağrır. En iyisi ikisini barıştırıp, taşınmaya ikna etmek. Kaynanan da çeksin cezasını, oh iyi olmuş...Merhabayın hanımlar,
Aslında çok konu oluyor diye açmak istemiyorum ama dert bitmiyorr.
birkaç gün önce zorunlu kürtaj oldum, iyiyim toparladım ama. Şimdi gelelim konumuza..
olay şu, kayınvalidemin apartmanında birçok komşusu var. Bunların dedikodusunu yapar genelde. Kapı komşusunun kızı var, bu kadın 24 yaşında bekar bir kadın. Kayınvalidem sürekli bu kızı gözetleyip duruyordu tee ben nişanlıyken de. Eve erkek getiriyor pu terbiyesiz modunda yani. Neyse, dün erkek arkadaşın eve geldiğini görmüş yine, (komşu çalışıyor), lambır lumbur komşuyu aramış. Eve erkek attı şeklinde değil ama, eve biri girdi sapık galiba ah napacağım şeklinde. Komşu da nolur nolmaz diye anahtar bırakıyor eve 30 yıllık komşu falanlar yani. Neyse kv kapıyı açıyor, bunları yakınlaşırken görüyor. Bütün binayı toplayıp yaygara kopardığı için, kız bunu resmen binada rezil ediyor. Hırpalıyor biraz. Üstüne bir de dava ediyor. Kv arayınca öğreniyoruz işte, eşime söyledi. Eşim de haketmiştin bunu tarzı konuştu. Allahım akşamına baygınlık üstü baygınlık. Bu yaştan sonra bunları da mı görecektim, hapse mi gireceğim şimdi ben, oğullarım da beni kaile almıyor. Cidden kendini hasta etmiş ama, tansiyonu falan yükselmiş. Kp bırakıp gitti kayınvalidemi, eşimin kardeşleri de yurtdışında şu an. Mecbur birkaç gün bizde kalacak olaylar durulana kadar. Apartmanda kimse istemiyor onu, kızın annesi kapıları falan yumruklamış o derece. Gönülsüz gönülsüz razı oldum açıkçası, napacak böyle diye. Kızı da tanıyorum, aradım. Kesinlikle şikayetimden vazgeçmeyeceğim, bu ne terbiyesizlik diyor e o da haklı. İsteyecek tazminatını. Kv de oraya beni göndermeyin, parçalarlar diyor. Eşime söyledim dedim birkaç gün tamam, sonra istemiyorum ne yani bu kan davası sanki. Kullanmaya başladı. Eşim de her şeye lanet etmiş durumda vallahi, adam çıldırdı 2 haftadır. Sabahtan beri kaç ay yatarım diye soruyor, gülesim geliyor gülemiyorum. Kp de boşanacağım, evlendiğim gün anlamıştım bu kadının rezilliği ben diyor. Kayınvalidem iyice depresyonda yani. Şimdi kızlarr, ben napayım? Tamam anladım üzgün de, böyle de olmaz yani?
semurcan , kuzum bahsettiğim konu, merak ediyorum yorumunu.
50 yaşındayım gencim napayım diyorlar, kp nin başka biriyle görüştüğünü biliyorum ama kv söylemedi öyle bir şey. Kv ben emekli olmadım kadınlıktan bu adam emekli oldu diyor :))))Kayınvaliden başına geleni hak etmiş ama olan sana olacak gibi canım. Kayınpederinle konuşun bari, bu yaştan sonra ne boşanması falan deyin barıştırın. Evi satar, taşınırlar oradan. Bir de boşanırlarsa seyret festivali... Senin başın ağrır. En iyisi ikisini barıştırıp, taşınmaya ikna etmek. Kaynanan da çeksin cezasını, oh iyi olmuş...
Benim kv bi tek bana bulaşmıyor ki kuzum, daha önce de napayım ben bunu artık iş görmüyor, sen de adam mısın yok bilmem ne demişliği vardır. Bana bile soruyor ayol, performans nasıl diye kendi oğlu için. Deli midir nedir. Böyle bu kadın, emekli coğrafya öğretmenlerinin sonu bu herhalde
Genç mi? Valla ben 25 yaşındayım. Yaşım her aklıma geldiğinde" Off Allahım ne kadar yaşlıyım. Acaba kaç sene yaşarım" diye düşünmeden edemiyorum. Allah ikisine de akıl fikir versin, ne ilginç insanlar... Siz yine de ikna etmeye çalışın yoksa başınız çok ağrıyacak... Eşiniz de konuşsun canım babasıyla... Benim büyük babamın da sevgilisi var. Ama babamdan korkusundan babaannemi boşayamıyor pezevenk50 yaşındayım gencim napayım diyorlar, kp nin başka biriyle görüştüğünü biliyorum ama kv söylemedi öyle bir şey. Kv ben emekli olmadım kadınlıktan bu adam emekli oldu diyor :))))
Merhabayın hanımlar,
birkaç gün önce zorunlu kürtaj oldum, iyiyim toparladım ama. Şimdi gelelim konumuza..
olay şu, kayınvalidemin apartmanında birçok komşusu var. Bunların dedikodusunu yapar genelde. Kapı komşusunun kızı var, bu kadın 24 yaşında bekar bir kadın. Kayınvalidem sürekli bu kızı gözetleyip duruyordu tee ben nişanlıyken de. Eve erkek getiriyor pu terbiyesiz modunda yani. Neyse, dün erkek arkadaşın eve geldiğini görmüş yine, (komşu çalışıyor), lambır lumbur komşuyu aramış. Eve erkek attı şeklinde değil ama, eve biri girdi sapık galiba ah napacağım şeklinde. Komşu da nolur nolmaz diye anahtar bırakıyor eve 30 yıllık komşu falanlar yani. Neyse kv kapıyı açıyor, bunları yakınlaşırken görüyor. Bütün binayı toplayıp yaygara kopardığı için, kız bunu resmen binada rezil ediyor. Hırpalıyor biraz. Üstüne bir de dava ediyor. Kv arayınca öğreniyoruz işte, eşime söyledi. Eşim de haketmiştin bunu tarzı konuştu. Allahım akşamına baygınlık üstü baygınlık. Bu yaştan sonra bunları da mı görecektim, hapse mi gireceğim şimdi ben, oğullarım da beni kaile almıyor. Cidden kendini hasta etmiş ama, tansiyonu falan yükselmiş. Kp bırakıp gitti kayınvalidemi, eşimin kardeşleri de yurtdışında şu an. Mecbur birkaç gün bizde kalacak olaylar durulana kadar. Apartmanda kimse istemiyor onu, kızın annesi kapıları falan yumruklamış o derece. Gönülsüz gönülsüz razı oldum açıkçası, napacak böyle diye. Kızı da tanıyorum, aradım. Kesinlikle şikayetimden vazgeçmeyeceğim, bu ne terbiyesizlik diyor e o da haklı. İsteyecek tazminatını. Kv de oraya beni göndermeyin, parçalarlar diyor. Eşime söyledim dedim birkaç gün tamam, sonra istemiyorum ne yani bu kan davası sanki. Kullanmaya başladı. Eşim de her şeye lanet etmiş durumda vallahi, adam çıldırdı 2 haftadır. Sabahtan beri kaç ay yatarım diye soruyor, gülesim geliyor gülemiyorum. Kp de boşanacağım, evlendiğim gün anlamıştım bu kadının rezilliği ben diyor. Kayınvalidem iyice depresyonda yani. Şimdi kızlarr, ben napayım? Tamam anladım üzgün de, böyle de olmaz yani?
Merhabayın hanımlar,
Evet canım 52 sanırım öyle bir şey olması gerek. Genç bayağı bayağı. Böyle manikürü pedikürü eksik olmayan saçları her daim boyalı ağzından dedikodusu eksik olmayan, her lafından biri aman çok günah cık cık olan bir kadın düşün. İşte o benim kv. Hapse girmez canım, davanın niteliğine uygun değil. Kız direkt hakaretten tazminini istiyor.50 yasında mi bu kadın 80 desen anlarında 50 yaşındaki biri hapisi hakediyor
Evet çamaşırlarımı yürüttü. Bugün de hala bunlar ne biçim çamaşır, hiç bunu giyer mi bir hanım kadın diyor. Kaşınıyor anlayacağın.Sizin konunuz diye anımsıyorum iç çamaşırlarınızı yürüten kv değil mi bu? Aman diyim
Evet çamaşırlarımı yürüttü. Bugün de hala bunlar ne biçim çamaşır, hiç bunu giyer mi bir hanım kadın diyor. Kaşınıyor anlayacağın.
Ahaha, benim kayınvalidemi alsanıza bir gün ayol siz, kahvaltıya otursun bu reçeli sen mi yaptın hazır mı aldın diye sorsun. Hazır de, neden sen yapmadın desin :)) bugün bunu sordu bana biliyor musun. Bazen gel gitler yaşıyor.sizin sit-coma isim buldum;
bir gelin bir kayınvalide
Evet çamaşırlarımı yürüttü. Bugün de hala bunlar ne biçim çamaşır, hiç bunu giyer mi bir hanım kadın diyor. Kaşınıyor anlayacağın.
Ahhahahahahaj süper yahuŞöyle en seksisinden tanga vs al kv bedeninde. Akşam otururken al eline anne ne güzelmiş nerden al deyiver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?