kayınvalidem bizde

Kayınvaliden başına geleni hak etmiş ama olan sana olacak gibi canım. Kayınpederinle konuşun bari, bu yaştan sonra ne boşanması falan deyin barıştırın. Evi satar, taşınırlar oradan. Bir de boşanırlarsa seyret festivali... Senin başın ağrır. En iyisi ikisini barıştırıp, taşınmaya ikna etmek. Kaynanan da çeksin cezasını, oh iyi olmuş...

50 yaşındayım gencim napayım diyorlar, kp nin başka biriyle görüştüğünü biliyorum ama kv söylemedi öyle bir şey. Kv ben emekli olmadım kadınlıktan bu adam emekli oldu diyor :))))

her yorumda ben şok oluyorum.
kv ye gel.
ya varya çok eğlenceli (davuluns sesi uzaktan hoş gelir, kızma bana)

50 yaşındayım gencim napayım diyorlar, kp nin başka biriyle görüştüğünü biliyorum ama kv söylemedi öyle bir şey. Kv ben emekli olmadım kadınlıktan bu adam emekli oldu diyor :))))
Genç mi? Valla ben 25 yaşındayım. Yaşım her aklıma geldiğinde" Off Allahım ne kadar yaşlıyım. Acaba kaç sene yaşarım" diye düşünmeden edemiyorum. Allah ikisine de akıl fikir versin, ne ilginç insanlar... Siz yine de ikna etmeye çalışın yoksa başınız çok ağrıyacak... Eşiniz de konuşsun canım babasıyla... Benim büyük babamın da sevgilisi var. Ama babamdan korkusundan babaannemi boşayamıyor pezevenk Allahtan babam var. Seni öldürürüm falan diye tehdit ediyor büyükbabamı. Senin eşin de öyle yapmasın ama adam gibi konuşsun işte.

O değil de kp boşanmasın diye ne gerekiyo yapın acilen

50 yasında mi bu kadın 80 desen anlarında 50 yaşındaki biri hapisi hakediyor

Sizin konunuz diye anımsıyorum iç çamaşırlarınızı yürüten kv değil mi bu? Aman diyim

50 yasında mi bu kadın 80 desen anlarında 50 yaşındaki biri hapisi hakediyor
Evet canım 52 sanırım öyle bir şey olması gerek. Genç bayağı bayağı. Böyle manikürü pedikürü eksik olmayan saçları her daim boyalı ağzından dedikodusu eksik olmayan, her lafından biri aman çok günah cık cık olan bir kadın düşün. İşte o benim kv. Hapse girmez canım, davanın niteliğine uygun değil. Kız direkt hakaretten tazminini istiyor.

Sizin konunuz diye anımsıyorum iç çamaşırlarınızı yürüten kv değil mi bu? Aman diyim
Evet çamaşırlarımı yürüttü. Bugün de hala bunlar ne biçim çamaşır, hiç bunu giyer mi bir hanım kadın diyor. Kaşınıyor anlayacağın.

sizin sit-coma isim buldum;

bir gelin bir kayınvalide
Ahaha, benim kayınvalidemi alsanıza bir gün ayol siz, kahvaltıya otursun bu reçeli sen mi yaptın hazır mı aldın diye sorsun. Hazır de, neden sen yapmadın desin :)) bugün bunu sordu bana biliyor musun. Bazen gel gitler yaşıyor.

ya çok tatlısınız:)))
çok bomba bi kayınvalideniz var, ne yalan söyleyeyim hak etmiş, ben o kızın yerinde olsam daha beterini yapardım temiz çamaşır sigara götürmekten başka çare yok

Ay ne guldum gece gece.Hayır sapik var deyip.ne caset eve girdi.Hazır gelisken bi sapik göreyim dünya gözüyle. Yazım size çocuklarına üzüldüm. Sapik sandın polis çağır.Evini taşıyın çıkmaz sizden.Hayır gece yarısı sizin odayida basar bu kadın.Sizim Komşuları söylemiyorum bile.

yalnız kayınpederi beğenmemeler, oğlunun performansını sormalar, iç çamaşır çekmecesi karıştırmalar ve en nihayetinde sevgilileri basmalar derkennnn kayınvalide fenalarda benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…