- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Canım böyle değildi bu kadın, sonradan gerçekten sapıttı yahu. Çekilir çile değil.@pinkycaramel Senin kaynanayı mahalle dizilerinde meraklı teyze rolünde oynatmak lazımAynı ev içinde sabır diliyorum sana. Umarım olay çözülür yoksa başından gitmez bu kuruntulu halle. Benim kaynana da kendini biraz geliştirirse seninki gibi şeyler yapabilir diye düşünüyorum.
Senaryoyu kime göndereceğiz,? :)))
Evet evde 2 tane çamaşırımı buldum ben. Çıkardım çamaşır askılığını astım üstlerine. Gözünün önünde sergiliyorum şimdi. Oh olsun azcık ben de fesatlık yapayımKazdığı kuyuya düşmek sözünün canlı kanıtı :)
sen bana yolla, yazarim benSenaryoyu kime göndereceğiz,? :)))
Senin donlarını alan teyze o muydu ? ya da donları çalınan sen miydin :)))))Evet evde 2 tane çamaşırımı buldum ben. Çıkardım çamaşır askılığını astım üstlerine. Gözünün önünde sergiliyorum şimdi. Oh olsun azcık ben de fesatlık yapayım
o hikaye ne oldu sahi? nerede buldun?Evet evde 2 tane çamaşırımı buldum ben. Çıkardım çamaşır askılığını astım üstlerine. Gözünün önünde sergiliyorum şimdi. Oh olsun azcık ben de fesatlık yapayım
Evet o benim, bazanın altına sıkıştırıvermiş valla. Temizlik yaparken buldum bi kaç tanesini. Diğerleri yok ama. Şimdi görsün de oh olsun onaSenin donlarını alan teyze o muydu ? ya da donları çalınan sen miydin :)))))
Sapık gibi alıp kokluyo mu napiyo acep..Ayy neyse işsiz kaynana gibi başlamıyım ben de senaryolaraEvet o benim, bazanın altına sıkıştırıvermiş valla. Temizlik yaparken buldum bi kaç tanesini. Diğerleri yok ama. Şimdi görsün de oh olsun ona
Canım böyle değildi bu kadın, sonradan gerçekten sapıttı yahu. Çekilir çile değil.
Yok artık bu da fena, instagram kullanıyor ooo elit kaynanaAhh ah tahmin edebiliyorum gelişimi inanBende var böyle durumlar. İki komşusunun oğluyla kızı görüşüyormuş, onları facebooktan- instagramdan bulup, yorumlara bakmış, gitmiş ailelere söylemiş. Üniversitede okuyan gençler. Eşim niye böyle yaptın dediğinde ''uyardım birbirlerine uygun aileler değillerdi'' dedi. Komşuları siz ne karışıyorsunuz diye eşimi aradı, eşim şoookk Kaynanayı dışladılar apartmanda, beni dışladılar diye üzülmeler, tripler felan
Yok artık bu da fena, instagram kullanıyor ooo elit kaynana
bende istiyorum böyle eğlenceli kaynana.
Şimdi tv izliyoruz, bu polis dizisi var ya o var kanalda. Gördükçe içleniyor. Hahah ya ne bilim çok komik yaAfedersiniz ama her konunuza ayrı gülüyorum
Sitcom gibi bi kaynana
Valla davulun sesi uzaktan hos geliyor, allah soze yardım etsin.:)
Şimdi tv izliyoruz, bu polis dizisi var ya o var kanalda. Gördükçe içleniyor. Hahah ya ne bilim çok komik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?