kayınvalidem bizde

@pinkycaramel Senin kaynanayı mahalle dizilerinde meraklı teyze rolünde oynatmak lazım :KK70::KK70:Aynı ev içinde sabır diliyorum sana. Umarım olay çözülür yoksa başından gitmez bu kuruntulu halle. Benim kaynana da kendini biraz geliştirirse seninki gibi şeyler yapabilir diye düşünüyorum. :KK17::KK17:
Canım böyle değildi bu kadın, sonradan gerçekten sapıttı yahu. Çekilir çile değil.

Canım böyle değildi bu kadın, sonradan gerçekten sapıttı yahu. Çekilir çile değil.

Ahh ah tahmin edebiliyorum gelişimi inan:cry: Bende var böyle durumlar. İki komşusunun oğluyla kızı görüşüyormuş, onları facebooktan- instagramdan bulup, yorumlara bakmış, gitmiş ailelere söylemiş. Üniversitede okuyan gençler. Eşim niye böyle yaptın dediğinde ''uyardım birbirlerine uygun aileler değillerdi'' dedi. Komşuları siz ne karışıyorsunuz diye eşimi aradı, eşim şoookk:confused: Kaynanayı dışladılar apartmanda, beni dışladılar diye üzülmeler, tripler felan :cry:

Ahh ah tahmin edebiliyorum gelişimi inan:cry: Bende var böyle durumlar. İki komşusunun oğluyla kızı görüşüyormuş, onları facebooktan- instagramdan bulup, yorumlara bakmış, gitmiş ailelere söylemiş. Üniversitede okuyan gençler. Eşim niye böyle yaptın dediğinde ''uyardım birbirlerine uygun aileler değillerdi'' dedi. Komşuları siz ne karışıyorsunuz diye eşimi aradı, eşim şoookk:confused: Kaynanayı dışladılar apartmanda, beni dışladılar diye üzülmeler, tripler felan :cry:
Yok artık bu da fena, instagram kullanıyor ooo elit kaynana

Kv ne şaştım kaldım.Bu ne kendini bilmezlik kapıyı açıp içeri girmeler falan.Ben kızın yerinde olsam yolardım onu açık söliim.Mahrem die bisi var..Sevindigim tek konu kv nin gözü iyi korkmuş:KK62:

Allah kolaylık versin bacım senin kv böle dengesizse kimbilir sana neler yapıo.Sende firsattan istifade azcik daha korkut onu anne kız haneye tecavüz davası açıcam dio yandın sen die:KK23::KK73::KK73:

Pek sevindim kvnin düştüğü duruma böle dedikoducu tipler azcik ceksin su hayatta.

Evini degistirin siz onun biran önce salla gitsin başından.Ordaki yeni vukuatina kadar rahat yaşarsın en azından...:cool:

Afedersiniz ama her konunuza ayrı gülüyorum :KK70:

Sitcom gibi bi kaynana :KK70:

Valla davulun sesi uzaktan hos geliyor, allah soze yardım etsin.:)
Şimdi tv izliyoruz, bu polis dizisi var ya o var kanalda. Gördükçe içleniyor. Hahah ya ne bilim çok komik ya

benim ki benim evime giriyordu eskiden oğlunun evi olmasına rağmen ben delirme noktasına gelmiştim..
yabancı biri girse hemde ben evdeyken valla düşünemedim..

senin kv bence rahatsız. yollayın evine kim parçalıyorssa parçalasın haketmiş

Back
X