kayınvalidem bizde

Hem okudum hem guldm :)))) iyi korkms ama dedigin gibi haketmis. Tasinsin bari o da olmadi bence akillanmstr kmseye bulasmaz otrsn evnde

peki kaynanan boşanırsa eşine kendini acındırıp sizinle yurt dışına gelme ihtimali var mı ?

annemlere geldim canım, akşama eve uğramayı düşünüyorum. Eşim kayınpederimi aramış, ben o kadını istemiyorum diyor. Şu an beraber olduğu bir kadın var onla evlenecek. Kayınvalidem de evlenirse evlensin zaten o kadın kötü kadın diyor. Evden git dediğimiz an başı dönüyor ve ağlıyor. Kaynım yurtdışında orada bir kızla tanışmış ve evlenmek istiyor. Oraya yerleşecek. Diğeri de kayınvalidemi daha önce çok defa evden kovmuş, bayağı sert. Kimse istemiyor. Evi satmaya da yanaşmıyorlar. Eşimle konuştuk eve arkadaşlarından birini çağırmış benim evime. Eşim birkaç gün tatile yollayalım diyor

pes etme bebişim ...boşanıp tekrar eğer bir türkle evlenirsen onun da annesi olacak deneyimle sapıt

peki kaynanan boşanırsa eşine kendini acındırıp sizinle yurt dışına gelme ihtimali var mı ?
Gelemez vize çıkmaz ki ona. Dil de bilmiyor. Bu emekli oldu ya, green card çıkmış buna. Tutmuş ben amerikaya gidicem diye. İyi git dedik. Gidemedi senelerdir.

Tamam eşin yollama taraftarı bu güzel bişey. Tatil bitince yine sana gelecektir. Evden ayrılma bak bidaha. Eşin kendisini vazgecilebilir hissetmesin. O eve geldiğinde sen de aileni doldur eve. Zaten ondan sonra tasıncaksınız daha da görmezsin. O zamana kadar da ailen seni korur. Amaç onu evde rahat ettirmemek. No boşanmak :)

Eşim de kafayı yedi. Mesaj yazmış. Ev leş gibi kokuyor nasıl geçireceğim diye. Ne oldu dedim. Valide kettlea süt koyup kaynatmaya çalışmış, aleti patlatmış. Kusacak kıvama gelmiş o da. İsyan ediyor. Nolacak bilmiyoruz. Her eşyama zarar veriyor bilerek.

of of,
siz ne zaman taşınacaktınız?

Sen dön diye yapmıyorsa ben de sorunlu değilim!
Eşyaları rehin almış kendi çapında.
Her gitmediğin saat başı, bir eşyayı imha edecek.

tepki verme canım beniim eski kv görümceler psikolojık sorunlu kaynımı bana yollamıştı oda herşeyimi bozdu ama cvp verme kaile almadım ama onlar kazandı...
bu kadına cvp verme at çöpe de eşin kazanıyor yenisisni alır çok boğarsan adam sendende kaçar annesinden bezmiş zaten olabildiğince uysal ol zor ama ...bir süre sık dişini

sizin ve eşinizin,iki eğitimli insan olarak,bu kadının hasta olabileceği eminim aklınıza gelmiştir.ama ben birkez daha hatırlatmak istedim.zira kayınvalidenizin,yaptığı hareketlerin,kötülükten ziyade,hastalıktan olduğunu düşünüyorum.

Ağustos ayında ayarladık her şeyi. Şimdi olanlara bak. Çok üzülüyorum ya

o zaman arayıp, iyi yapıyorsun eşyalara, biz de taşındıktan sonra onları ne yapacağız diye üzülüyorduk deyin :)

bence planları iptal etmeyin, gerekirse o döneme kadar farklı evlerde yaşayın, sonra da kaçış.
bir daha da kv ile anılar şeklinde kendisini anarsınız sevgiyle :)

ya şimdi bir evladım var. Allah bağışlar inş..
ne zorluklarla büyütüyorum. gecem gündüzüm her anım o tüm anneler gibi.
o kadıncağız da büyütüp bu yaşa getirmiş şimdi hiçbiri istemiyor
üzüldüm açıkçası.. kadın normal değil tabi o belli. tedavi edilse bir ev tutulsa. yardımcı konulsa yanına. ne de olsa 3 evladı var. bir de eşi. hep birlikte bir hayat kurun kadına. ben üzüldüm gerçekten ciddi hasta bir kadın. tek başına da bırakılmaz. sonra bişey olsa ciddi vicdan azabı çekersiniz hepiniz.

bu yönden bakınca insan üzülüyor değil mi.
aslında bu konu bu yönüyle de bir çok anne için ders.
yani evlatlarımızı çok seviyoruz, ama herkes kendi hayatını yaşıyor, bu kadın da kendi sağlığını, kendi geleceğini ve eşiyle ilişkisini düşünmeliydi.
bu kadar sorunlu birine yardım etmek de gerçekten çok zor olmalı.
ama size de hak veriyorum.

Ben kesinlikle hasta olduğunu düşünüyorum. Ama eşim öyle düşünmüyor. Onun ruhunda kötülük var diyor. Eşim küçükken de böyleymiş. Sevmediği insana her şeyi yapar diyor. Aslında eşimin kardeşlerinden biri psikolog. O bile kovmuş kayınvalidemi.

ewt konu çok karışık.. anneliğim tuttu burda :) ama kadın normal değil orası kesin yani..

Kayınvalidemin evinde 2 tane yardımcısı vardı. Bayağı severdi onları. Bütün gün oturup kahve içer dedikodu yaparlardı. Şimdi ikisi de gitti. O da saracak birini arıyor. Evi de kendinin. Kiraya çıkacak parası da var. İstemem sen git diyor bana. Derdi benimle sadece.

oturup açık açık konuştunuz mu??
sana bir ev bulalım başka yerden yarımcı da olsun ev ev üstüne olmaz anne. gelip gideriz evladınız annemsin gibi konuşma yaptınız mı??
eğer bunları da kabul etmiyorsa yapacak bişey yok. aslında diğer aile fertleri de olmalı bu konuşmada..

Şuan aksiyonun ortasındasın ve her eksilen normal olarak, ekstra gözüne batabilir.
Bırak hiç düşünme. Kocanın gözünü biraz daha açacak her eşyadaysa olsun. Ayrıca azıcıkda onun midesi bulansın. İyidir
Bu arada bir v.s.'a 120 tane kettle alabilirsin. Unutma
Etrafta kirlenirse kirlensin. Çağırırsınız bir yardımcı bir yada iki güne Evi eski florasına kavuşturur.
Mühim olan evlilik ilişkinin bu süreçte kalıcı hasar almaması. Umarım bu kadının kötülüğü ona yetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…