kayınvalidem bizde

ay kadın her seferinde level atlıyor..

Kendimi parçalayacağım şimdi sinirden. Kadın benim evimde kısır hazırlamış patates salatası yapmış. Görücüye çıkaracak nikahlı kocamı. Allah vere de sinirlenip çullanmasam üstüne

Kendimi parçalayacağım şimdi sinirden. Kadın benim evimde kısır hazırlamış patates salatası yapmış. Görücüye çıkaracak nikahlı kocamı. Allah vere de sinirlenip çullanmasam üstüne
Canım bnce tutma kendini istersen toplaşıp gelelim

git evine hiç bulaşma ona salona baş köşeye otur, kocanla beraber. misafirler gelsin, siz karşılayın hatta , sorarlarsa ne boşanması diyin rezil edin onu milletin önünde, sende hiç saldırma, hiç onla muhattap olma bile kocanın yanında durup dalgaya alın onu.

Kv artık benim fobim oldu sanırım. Daha beteri olamaz dedigim her kaynananın daha beteriyle karşılaşıyorum. Allah kaynanaların serrinden korusun bizi.

Kadını hastaneye yatırmalı, zaten bu durumda onun isteğine bakmazlar,alaya almak dalga geçmek ya da dövmek işe yaramaz ki, hasta

Kadını hastaneye yatırmalı, zaten bu durumda onun isteğine bakmazlar,alaya almak dalga geçmek ya da dövmek işe yaramaz ki, hasta

iyide hasta olduğunu kabul eden yok.. kötü kalpliymiş hepsi o ..
diğer oğlu zaten uzmanmış o bile öyle bir gerek görmemiş..
ama bana kalırsada ağır hasta kadın..

iyide hasta olduğunu kabul eden yok.. kötü kalpliymiş hepsi o ..
diğer oğlu zaten uzmanmış o bile öyle bir gerek görmemiş..
ama bana kalırsada ağır hasta kadın..

Tarafsız biri muayene etmeli o zaman, hiçbir evlada kolay gelmez annemin mental sorunu var demek, ama durum ortada

çullansan da kimse seni suçlamaz sanırım. ama sen yine de çullanma. al kocanı çık o evden gidin biyere. kp gelsin alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…