- 3 Nisan 2014
- 36.188
- 147.603
- 798
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Eşim aradı. Kayınvalidem kadını çağırmış. Kızıyla birlikte. Kızı bekar. Bunlar boşandılar. Gelsenize kızla oğlanı tanıştırırz diye kadını aramış. Eşim de bunun üstüne bağırmış " sen s.lak mısın, ne diyecektin gelince boşandılar mı diyecektin, ortaya çıkmayacak mıydı yalanın" demiş. Babam seni götürüyor seni hayatımda istemiyorum demiş. Kadın ağlıyormuş içeri odada
Anam yok artik.Kayınvalidem bir tanıdığı çağırmış kadının kızıyla birlikte. Gel buyur bizim oğlan boşandı senin kızla tanıştırır baş göz ederiz demiş benim evimde hem de
Hic normal seyler degil.Kendimi parçalayacağım şimdi sinirden. Kadın benim evimde kısır hazırlamış patates salatası yapmış. Görücüye çıkaracak nikahlı kocamı. Allah vere de sinirlenip çullanmasam üstüne
Kendimi parçalayacağım şimdi sinirden. Kadın benim evimde kısır hazırlamış patates salatası yapmış. Görücüye çıkaracak nikahlı kocamı. Allah vere de sinirlenip çullanmasam üstüne
Canım bnce tutma kendini istersen toplaşıp gelelimKendimi parçalayacağım şimdi sinirden. Kadın benim evimde kısır hazırlamış patates salatası yapmış. Görücüye çıkaracak nikahlı kocamı. Allah vere de sinirlenip çullanmasam üstüne
Kendimi parçalayacağım şimdi sinirden. Kadın benim evimde kısır hazırlamış patates salatası yapmış. Görücüye çıkaracak nikahlı kocamı. Allah vere de sinirlenip çullanmasam üstüne
Kadını hastaneye yatırmalı, zaten bu durumda onun isteğine bakmazlar,alaya almak dalga geçmek ya da dövmek işe yaramaz ki, hasta
komşuda da akıl yok.. gel boşandı bunlar demiş o da kızını kapıp gelmeye hazırmış hemen..
iyide hasta olduğunu kabul eden yok.. kötü kalpliymiş hepsi o ..
diğer oğlu zaten uzmanmış o bile öyle bir gerek görmemiş..
ama bana kalırsada ağır hasta kadın..
adam savcı
şu forumda pinky adres verse kapıya gidecek kızlar yok mu allasen
Tarafsız biri muayene etmeli o zaman, hiçbir evlada kolay gelmez annemin mental sorunu var demek, ama durum ortada
Bu konuyu okuduktan sonra adres verse semte uğramamak lazımadam savcı
şu forumda pinky adres verse kapıya gidecek kızlar yok mu allasen
çullansan da kimse seni suçlamaz sanırım. ama sen yine de çullanma. al kocanı çık o evden gidin biyere. kp gelsin alsınKendimi parçalayacağım şimdi sinirden. Kadın benim evimde kısır hazırlamış patates salatası yapmış. Görücüye çıkaracak nikahlı kocamı. Allah vere de sinirlenip çullanmasam üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?