Merhabayın hanımlar,
Aslında çok konu oluyor diye açmak istemiyorum ama dert bitmiyorr.
birkaç gün önce zorunlu kürtaj oldum, iyiyim toparladım ama. Şimdi gelelim konumuza..
olay şu, kayınvalidemin apartmanında birçok komşusu var. Bunların dedikodusunu yapar genelde. Kapı komşusunun kızı var, bu kadın 24 yaşında bekar bir kadın. Kayınvalidem sürekli bu kızı gözetleyip duruyordu tee ben nişanlıyken de. Eve erkek getiriyor pu terbiyesiz modunda yani. Neyse, dün erkek arkadaşın eve geldiğini görmüş yine, (komşu çalışıyor), lambır lumbur komşuyu aramış. Eve erkek attı şeklinde değil ama, eve biri girdi sapık galiba ah napacağım şeklinde. Komşu da nolur nolmaz diye anahtar bırakıyor eve 30 yıllık komşu falanlar yani. Neyse kv kapıyı açıyor, bunları yakınlaşırken görüyor. Bütün binayı toplayıp yaygara kopardığı için, kız bunu resmen binada rezil ediyor. Hırpalıyor biraz. Üstüne bir de dava ediyor. Kv arayınca öğreniyoruz işte, eşime söyledi. Eşim de haketmiştin bunu tarzı konuştu. Allahım akşamına baygınlık üstü baygınlık. Bu yaştan sonra bunları da mı görecektim, hapse mi gireceğim şimdi ben, oğullarım da beni kaile almıyor. Cidden kendini hasta etmiş ama, tansiyonu falan yükselmiş. Kp bırakıp gitti kayınvalidemi, eşimin kardeşleri de yurtdışında şu an. Mecbur birkaç gün bizde kalacak olaylar durulana kadar. Apartmanda kimse istemiyor onu, kızın annesi kapıları falan yumruklamış o derece. Gönülsüz gönülsüz razı oldum açıkçası, napacak böyle diye. Kızı da tanıyorum, aradım. Kesinlikle şikayetimden vazgeçmeyeceğim, bu ne terbiyesizlik diyor e o da haklı. İsteyecek tazminatını. Kv de oraya beni göndermeyin, parçalarlar diyor. Eşime söyledim dedim birkaç gün tamam, sonra istemiyorum ne yani bu kan davası sanki. Kullanmaya başladı. Eşim de her şeye lanet etmiş durumda vallahi, adam çıldırdı 2 haftadır. Sabahtan beri kaç ay yatarım diye soruyor, gülesim geliyor gülemiyorum. Kp de boşanacağım, evlendiğim gün anlamıştım bu kadının rezilliği ben diyor. Kayınvalidem iyice depresyonda yani. Şimdi kızlarr, ben napayım? Tamam anladım üzgün de, böyle de olmaz yani?
@semurcan, kuzum bahsettiğim konu, merak ediyorum yorumunu.