kayınvalidem bizde

@pinkycaramel sen yazdıkça benim sinirlerim hopluyor.
O ailenin bu hasta kadını senin başına atmaya hakkı yok. Şurada 6 aylık evliymişsin en güzel zamanlarınız olmalıydı bunlar sizin.
Eşinin kardeşi de geldiğinde herkesi toplayın ve birlikte bir çözüm bulmak zorunda olduğunuzu söyleyin.
Yoksa o basiretsiz kocası ve oğulları bir nihayete kavuşturmazlar bu işi.
Herkes kendine müslüman ne güzel iş ya valla ben delirdim burada.
Evine git bence ve sen de onun gibi deliyi oyna.
Deli deliyi görünce sopasını saklar.
Yok öyle hastalık kisvesi altında millete hayatı zehir etmek.

haydaa ben konuyu mu kaçırdım. Bikaç sayfayı okumamıştım sadece. Kim kime tokat atmış??

haydaa ben konuyu mu kaçırdım. Bikaç sayfayı okumamıştım sadece. Kim kime tokat atmış??
"Bu geldi. Ben açtım kapıyı oha dedim dirk içeri girdi. Sen bana oha moha diyemezsin sen kimsin, oğlumun yatağına girdin diye kendini değerli mi sandın bilmem ne. Eşime pat diye yapıştırdı tokatı sen karı kılıklı olmuşsun diye. Bu da çık dışarı gözüm görmesin seni dedi. Gitmem polis çağır ananı sokaklara at bilmem ne, gider taksimde hayatımı kazanırım. Kadınlık nasıl yapılır ben çok iyi biliyorum, bu g...ten bacak gibi değilim. Bunları söyledi bana. Kavga böyle başladı işte. En son eşime kumandaları fırlattım. Çıldırdım. Bıçak alıcam diye çatalla üstüne yürümüşüm. Küfrede ede çıktım. İşte böyle durumun özeti."

Aman yarabbi! Kendi kendine cinnete geçmiş.
Böyle yıldırmaya çalışıyor belli ki. Bu kadının verdiği ilk maddi zarar değil muhtemel böyle giderse de son olmayacak.
Yinede sakinliğini korumaya çalış. Zaten gidiyorsunuz.
Senin yerinde olsam bulunduğum yerde iyice kafamı toplamaya sakinleşmeye çalışırım. Bu arada, kocan istifa edecekti, sen son ana kadar çalışacaktın. İzin şansın var mı? Ne bileyim bir süre ne hali varsa görsün deyip, kv yi bırakıp, bir yerlere kaçamaz mısınız?

Kocam istifa etti, ofiste benimle takılıyor öyle. Ben de çoğunlukla evdeyim. Ofiste çalışan arkadaşlarım var. Ben evden götürüyorum bazen gidiyorum işe. Yine de düşmüyor yakamızdan. Daha büyük sıkıntı var boşanıyoruz mu dedi ne dedi anlamadım. Evime gidiyorum şimdi

Anlayabilen var mı eşim eve geç boşanıyoruz demişler dedi. Sinirden elim ayağım titredi valla. Şimdi babamı bekliyorum beni götürecek

Eklentiler

• 2016-04-11 14.21.10.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 208

Sizin kv korku film karakterine dönüşmüş evlerden ırak Allah yardımcın olsun @pinkycaramel

Anlayabilen var mı eşim eve geç boşanıyoruz demişler dedi. Sinirden elim ayağım titredi valla. Şimdi babamı bekliyorum beni götürecek

Kadın boşadı bile sizi. Alsın kp götürsün evine. Siz de evi kilitleyin otele vs biyere yerlesin bikac gün arasn bulamasn diger cocuklarinin başına ekşisin.

dur canım dur panik yapma. sana tam da bu yüzden evden çıkma aileni doldur eve demiştim. kadının niyeti belli sizi boşatıp oğluyla eve yerleşecek. panik yapma. eşini ara olanları anlat çıkın ikiniz evden otele gidin. canım bak eşinle kv yi yalnız başbaşa bırakma evde asla

Aklıma surahi hanım geldi.hani gelini istemiyordu onlarda gelin annesinin evine gitti gibi yapıp ser bi kadın getirmişlerdi.en sonundada surahi hanım para verip helikopter tütün gelinini geri getirin diye feryat ediyordu.senin kvdeyede böyle bisey lazim

Eşim aradı. Kayınvalidem kadını çağırmış. Kızıyla birlikte. Kızı bekar. Bunlar boşandılar. Gelsenize kızla oğlanı tanıştırırz diye kadını aramış. Eşim de bunun üstüne bağırmış " sen s.lak mısın, ne diyecektin gelince boşandılar mı diyecektin, ortaya çıkmayacak mıydı yalanın" demiş. Babam seni götürüyor seni hayatımda istemiyorum demiş. Kadın ağlıyormuş içeri odada

hangi kızı çağırmış ya?

Bu kadının yataklı tedaviye ihtiyacı var,normal biri gibi muamele etmeyin normal adam şunları yapar mı alenen mental sıkıntıları var mı

höh. şükür eşin de en son bağırdı yani. aman ağlasın boşver. sen de evden ayrılma bidaha. onları başbaşa bırakma. eşine de boşancam deme. kaybetme eşini bu kadın yüzünden

Aman o hep ağlıyor zaten.istediği an ağlamayı nerden ogrendiyse bizede ogretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…