- 14 Şubat 2017
- 707
- 538
- 103
- 35
Sinsilıginden korkun bence o daha kotüAynen hep bi dikkat çekme çabası var sanki. Değişik değişik haller. Aslında bi kötülüğü dokunmadı. Cahil bir kadın. Ama bazen de çok sinsi geliyor.
Bilmiyorum hala analiz etme asamasındayımSinsilıginden korkun bence o daha kotü
Klasik koskanç kaynana tipleri hiç unutmam bir kere kvdemde kalıyoruz bir hafta sabahları ben sormadan eşime sormalar oğlum şunumu yersin sen şunu seversin burda bir problem yok sonra eşim cumaya gştmek için lavobaya geçerken sen önceden evde boxerla gezerdin rahat ol demeler bir akşamda görümcem kaynanam oturuyz eşim pantolunu atletlerini düzeltmek için pantolununu indirdi boxeri gözüktü tepemden kaynar sular indi bir daha böyle mıç mıç hareketlerle karşılaşırsam erkek kardeşimşn yanında askılıyla dolaşrm bak bakalm nasıl oluyo iğrençlik dedim o gün bugün eşim edeplendi anasına mesafeliIyi geceler herkese. Konuyu uzatmadan direkt olaya giriyorum. Kayınvalidem normalde oğluna karşı benim yanımda öyle çok mıç mıç sevgi gösterilerine girmezdi. Ama klasik bir oglusum da oglusum diyen annelerden bunu her daim hissettim nedense. Sürekli oğlum böyle sevmez oğlum şöyle yer. Yok biz size geliriz bazen biz size geliriz gibi klasik söylemleri var. Bunlara takılmak istemiyorum. Ama geçen gün beni art arda uyuz etti. Eşim bitaneeeem diye yanıma geliyor. Annesi ordan atlıyor efendim oglusum diye. Dün yanimda koca adamın g.tune şaplak atti. Enteresan geldi. Kahvaltıdan kalkıp eşimin boynuna sarılmalar yanağından öpmeler. Bugün gelip yanağını sıkıp yanağını sıktığı elini öpmeler. Anlayamıyorum evet annesi ama garip garip triplere giriyor. Ayar ediyor beni. Normal gelmiyor bana bu hareketler. Ben de bi evlâdım ama benim anam ya da babam eşimin yanında böyle triplere girmiyor. Ne bileyim babam eşimin yanında kıçıma şaplak atmıyor boynuma atlamıyor. Bu kadın niye böyle davranıyor tecrübeli gelinler sizler daha iyi analiz edersiniz bu durumunot. kısa bir tatil amaclı kayınvalidenin yanındayım neden ordasın ki falan diye sormayın hiç
Ordan psikologa falan götürseydi belli yani bi hazimsizlik varBenim kv de nisanliyken kaynima çok düşkündü. Esimde annesine hic duskun degildi soguklardi birbirlerine karşı. Şimdi evlendik ahmedim de ahmedim. Oğlum onu yemez oğlum şunu yemez(eşim evlendikten sonra 10kg aldi) Eşimde der anne bekarken 3 günlük makarnayı yedirirdin hazır çorbaları icirirdin bize der. Bugün hastaneye gitsem akşamına arar oğlum beni de götür rahatsızım der. Hastaneye gider doktor at gibisin der. Bunlar kıskançlıktan takılma yani
Görümce ve kaynananın yanında mı
Klasik koskanç kaynana tipleri hiç unutmam bir kere kvdemde kalıyoruz bir hafta sabahları ben sormadan eşime sormalar oğlum şunumu yersin sen şunu seversin burda bir problem yok sonra eşim cumaya gştmek için lavobaya geçerken sen önceden evde boxerla gezerdin rahat ol demeler bir akşamda görümcem kaynanam oturuyz eşim pantolunu atletlerini düzeltmek için pantolununu indirdi boxeri gözüktü tepemden kaynar sular indi bir daha böyle mıç mıç hareketlerle karşılaşırsam erkek kardeşimşn yanında askılıyla dolaşrm bak bakalm nasıl oluyo iğrençlik dedim o gün bugün eşim edeplendi anasına mesafeli
Ya aslında eşim gerçekten soğuk onlara karşı yanlarında bile oturmaz boşluğuma geldi dedi gerçekten hiç öle bi hareketini görmemiştim olan oldu ama bende kvdemler sınırını bilsin diye söylemeyeceğim den vazgeçmedmGörümce ve kaynananın yanında mıyok benim eşim onu yapmaz ama annesi yapsın ister buna da bu kadar eminim yani çünkü o hala onun minik oğlu gözünde. Kırık...
Övme olayı bizde de bolca var aynı dediğin şekillerdesevilirde şaplak ne yani çok anormal eşinize söylyin hoşlanmadığınızı.. :) bazen kıskandırmak için yapıyorlar. bizimki bana kuma gibiydi çözemedim haladaa aynı davranır 29 yaşındaydı eşim evlendiğimizde ama sanırım erken evlenmş bi 20 yıl daha annesi koynunda büyütmeliymş. benm kvdede aşırı över faln. mesela ben düşünürüm şöyle yapalım derim eşime tmm der onu yaparız beraber ama benim oğlum böyle işte o hep ince düşünür yapar eder böyle şeyleri der ben köşede kalırım çok ilginç yanii çözemiorm. çocuklar nasılda düşünmüş etmş demez hep oğluu. haliyle gıcık olurum.
Allah akıl versin oğlan analarına. Eğer bir gün ben de oğlan anası olursam bana da şimdiden akıl fikir versin.Ya aslında eşim gerçekten soğuk onlara karşı yanlarında bile oturmaz boşluğuma geldi dedi gerçekten hiç öle bi hareketini görmemiştim olan oldu ama bende kvdemler sınırını bilsin diye söylemeyeceğim den vazgeçmedm
Ne gibi bir iyilik olabilir ki anlayamadımBelki yorumuma Yuh nerden çıkardın diceksin ama ..
Eşimle kaynananın arasında bir durum olduysa kavga gürültü değil birinin birine bir iyiliği dokunduysa kaynana aşka gelmiş olabilir.
Kıskanclıkta olabilir.
))) onun usdunde senden daha cok hakki oldugunu gosdermek isdiyorIyi geceler herkese. Konuyu uzatmadan direkt olaya giriyorum. Kayınvalidem normalde oğluna karşı benim yanımda öyle çok mıç mıç sevgi gösterilerine girmezdi. Ama klasik bir oglusum da oglusum diyen annelerden bunu her daim hissettim nedense. Sürekli oğlum böyle sevmez oğlum şöyle yer. Yok biz size geliriz bazen biz size geliriz gibi klasik söylemleri var. Bunlara takılmak istemiyorum. Ama geçen gün beni art arda uyuz etti. Eşim bitaneeeem diye yanıma geliyor. Annesi ordan atlıyor efendim oglusum diye. Dün yanimda koca adamın g.tune şaplak atti. Enteresan geldi. Kahvaltıdan kalkıp eşimin boynuna sarılmalar yanağından öpmeler. Bugün gelip yanağını sıkıp yanağını sıktığı elini öpmeler. Anlayamıyorum evet annesi ama garip garip triplere giriyor. Ayar ediyor beni. Normal gelmiyor bana bu hareketler. Ben de bi evlâdım ama benim anam ya da babam eşimin yanında böyle triplere girmiyor. Ne bileyim babam eşimin yanında kıçıma şaplak atmıyor boynuma atlamıyor. Bu kadın niye böyle davranıyor tecrübeli gelinler sizler daha iyi analiz edersiniz bu durumunot. kısa bir tatil amaclı kayınvalidenin yanındayım neden ordasın ki falan diye sormayın hiç
Evet malesef sevgi göstermenin ayıp sayıldığı bir kültürümüz var ne acı değil mi?Ben gercekten anlayamıyorum bu kvleri. Ya da arkadaşlarında dediği gibi görenek meselesi ben hiç böle bişey görmedim ailemde o yüzden çok yadırgıyorum. Eminim o da yalnızken yapmıyordur. Oğluşları evlendikten sonra bi kıymetleniyorlar. Tamamen senin gözüne sokma çabası. Hiçççç oralı olmamaya çalış senin yüz ifaden bile değişse başardığını düşünür bu zevki ona yaşatma
eskiden insanlar cocuğu kucağına alıp sevemezmiş büyüklerinin yanında. Bunu tabiki savunmuyoruz ama popoya şaplakta biraz fazla değil miEvet malesef sevgi göstermenin ayıp sayıldığı bir kültürümüz var ne acı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?