Kayınvalidem aşka geldi..

siz eşiniz olmadan da ailenize gidiyorsunuzdur
eşiniz sizsiz annesinin yanına gidiyor mu?
herkesin ailevi yaşantısı farklı
ben bekarım ama o mıck mıck sevgi şeysi 2-3 ayda bir bizde de olur(şaplak yok tabi öyle birşey yok)
aynı şekilde de erkek kardeşim annem ile o da mıck sevebiliyorlar, hatta erkek kardeşim şuan büyüdü ama ailenin en küçüğü olduğu için acayip sevgi gösterir annem ama bu beni sevmediği anlamına gelmez onlar küçüklükten öyle geldi son çocuk diye
sizin ailevi yaşantınız farklı diye burada kendinize dert aramayın

Sinsilıginden korkun bence o daha kotü
Bilmiyorum hala analiz etme asamasındayım bugün de bikac kez eşime karşı bi bahaneyle yakınlaşma, 'ten temasında bulunma yalandan dibimize girme gibi hareketlerde bulundu. Eşimde yeter anne diye bi tatlı sert yaptı. Ama pek anlamıyor. Bi saat sonra yine benzeri bi tavır. Kendi de bazen ben cahilim falan diyor ama bilmiyorum değişik bi karakter kayınvalidem.

Benim kv de nisanliyken kaynima çok düşkündü. Esimde annesine hic duskun degildi soguklardi birbirlerine karşı. Şimdi evlendik ahmedim de ahmedim. Oğlum onu yemez oğlum şunu yemez(eşim evlendikten sonra 10kg aldi) Eşimde der anne bekarken 3 günlük makarnayı yedirirdin hazır çorbaları icirirdin bize der. Bugün hastaneye gitsem akşamına arar oğlum beni de götür rahatsızım der. Hastaneye gider doktor at gibisin der. Bunlar kıskançlıktan takılma yani

Klasik koskanç kaynana tipleri hiç unutmam bir kere kvdemde kalıyoruz bir hafta sabahları ben sormadan eşime sormalar oğlum şunumu yersin sen şunu seversin burda bir problem yok sonra eşim cumaya gştmek için lavobaya geçerken sen önceden evde boxerla gezerdin rahat ol demeler bir akşamda görümcem kaynanam oturuyz eşim pantolunu atletlerini düzeltmek için pantolununu indirdi boxeri gözüktü tepemden kaynar sular indi bir daha böyle mıç mıç hareketlerle karşılaşırsam erkek kardeşimşn yanında askılıyla dolaşrm bak bakalm nasıl oluyo iğrençlik dedim o gün bugün eşim edeplendi anasına mesafeli

Ordan psikologa falan götürseydi belli yani bi hazimsizlik var yok takilmamaya çalışıyorum. Ciddi bir mesafe koyucam o olcak.

Görümce ve kaynananın yanında mı yok benim eşim onu yapmaz ama annesi yapsın ister buna da bu kadar eminim yani çünkü o hala onun minik oğlu gözünde. Kırık...

sevilirde şaplak ne yani çok anormal eşinize söylyin hoşlanmadığınızı.. :) bazen kıskandırmak için yapıyorlar. bizimki bana kuma gibiydi çözemedim haladaa aynı davranır 29 yaşındaydı eşim evlendiğimizde ama sanırım erken evlenmş bi 20 yıl daha annesi koynunda büyütmeliymş. benm kvdede aşırı över faln. mesela ben düşünürüm şöyle yapalım derim eşime tmm der onu yaparız beraber ama benim oğlum böyle işte o hep ince düşünür yapar eder böyle şeyleri der ben köşede kalırım çok ilginç yanii çözemiorm. çocuklar nasılda düşünmüş etmş demez hep oğluu. haliyle gıcık olurum.

Görümce ve kaynananın yanında mı yok benim eşim onu yapmaz ama annesi yapsın ister buna da bu kadar eminim yani çünkü o hala onun minik oğlu gözünde. Kırık...
Ya aslında eşim gerçekten soğuk onlara karşı yanlarında bile oturmaz boşluğuma geldi dedi gerçekten hiç öle bi hareketini görmemiştim olan oldu ama bende kvdemler sınırını bilsin diye söylemeyeceğim den vazgeçmedm

Belki yorumuma Yuh nerden çıkardın diceksin ama ..
Eşimle kaynananın arasında bir durum olduysa kavga gürültü değil birinin birine bir iyiliği dokunduysa kaynana aşka gelmiş olabilir.
Kıskanclıkta olabilir.

Övme olayı bizde de bolca var aynı dediğin şekillerde kendi çocuğum diye söylemiyorum diye bi başlar anlat anlat bitiremez. Bu da haliyle bi yerden sonra rahatsız etmeye başlıyor. Yemek olayında da o şunu sevmez bunu yemez bunu böyle çok sever falan der. Ben de ben nasıl yaparsam öyle yemek zorunda sürekli onun canının isteğine göre yemek pişiremem ben derim o da susar

Allah akıl versin oğlan analarına. Eğer bir gün ben de oğlan anası olursam bana da şimdiden akıl fikir versin.

Ne gibi bir iyilik olabilir ki anlayamadım

))) onun usdunde senden daha cok hakki oldugunu gosdermek isdiyor

Hahaa genelde yaşanıyor bu durumlar demek. Tabi insan yapmacık mı değil mi, kıskançlık mı anlıyor. Benim kaynanam da böyleydi fakat eşim sonradan izin vermez oldu. Hatta annen seni benden kıskanıyor çok ilgilenme onun yanında benimle demiştim çok gülmüştü. Sonradan ayıktı adam, kadın yüzüme yüzüme "ilk zamanlar sana gıcık oluyodum, uyuz şey oğlumu elimden aldı diye, sonradan mecbur alıştım, alışmayıp da napcaktım bırakmadı ki oğlum seni" deyince cıvık hareketlere izin vermez oldu eşim.

Bir de gelinimiz var, babası huysuz bir adam. Aramız iyidir arada bahseder çekilmez olduğundan. Fakat adam bizim yanımızda bi hallere giriyor aman Allahım görmeniz lazım. Anlatılmaz yaşanır denen cinsten. Dudağından öper oldu kızını. Baba kız önce yanaktan sonra dudaktan öpüşüyolar. Ben bi hönk olmuştum ama bozuntuya vermedim herkesin kendi şeysi neticede..

Gelelim bana, 2 oğluşum var. Sevgi dolu bir anneyim sarılır öperim. Hem dilden hem elimle kolumla sevgimi esirgemem. İlerde gelin hanfendiler yanlış anlar diye mesafeli olamam şimdiden kusura bakmasınlar tabi öyle aşırı hareketleri de sevmem. Babam bile 60 yaşında adam babaanemin dizine yatar hala çok hoşuma gider. Sevgi dolu aile de insanlar da iyidir tabi herkes sınırını bilirse.

Evet malesef sevgi göstermenin ayıp sayıldığı bir kültürümüz var ne acı değil mi?

Evet malesef sevgi göstermenin ayıp sayıldığı bir kültürümüz var ne acı değil mi?
eskiden insanlar cocuğu kucağına alıp sevemezmiş büyüklerinin yanında. Bunu tabiki savunmuyoruz ama popoya şaplakta biraz fazla değil mi

Ayni evde mi yasiyorsunuz?

Yapacak birsey yok
Yapma anne sinir oluyorum.de madem sen
Ya da esin soylesin diycem ama esin rahatsiz olmuyordur.

En iyisi kv kocani operken sen de obur yanagindan op falan

Ortaya karisik sıkıstırin adami habire.

benimde bir oğlum var
bilemedim şimdi

çok uç hareketlere lüzum yok popoya şaplak atan anne ,kızını dudağından öpen baba gibi bunlar bence çok çirkin..

ama ben ilerde oğluma sarılmayayım mı evlenince zaten tek görme lüksüm yok ki eşiyle göreceğim.sarılmayacam mı öpmeyecem mi oğluma dokunduğum an gelinim benden tiksinecek mi..gelsin onuda öperim ben gıcık olursa daha çok öperim gelecekteki gelinime selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…