Kayınvalidem aşka geldi..

bir şey yok diyenlere bakma sen kaynananın içine kıskançlık girmiş güzelim. benim kaynanamda hiç sokulmaz kocama ama ben olmadığım zamanlarda illaki öpüp kokluyodur yavrusunu beni kıskandırmasın diye ne o yapar ne ben. kıskançlık kaynanandaki ben olsam yerinde sinir olurum.

bana da anormal geldı bebegım kuzum yavrum hayatııımmm seklınde konusup poposuna saplak atınca cok sevmıs olmuyor
tabıkı her anne cocugunu sever her cocukta annesını cok aykırı ıstısnaı durumlar harıc genelde bu boyledır
mıllete ıspat etme cabası varsa ıcınde taraflardan bırının suphesı var demektır bu yuzden ıspat etme cabasına gırıyor demektır benım gozumde

ben olsam bunca zaman bırbırınızı sevmeye cok vakıt bulamadınız da bırkac gune sıgdırmaya calısıyorsunuz heralde derdım ne bıleyım aıle sevgı dolu bır aıleyse boyle seylere gırmez o aılede herkes bırbırını sevdıgını bılıyordur cunku

hele popoya şaplak... 3 yasındakı cocuguma yapmıyorum yahu altı ustu dogurduk . dogurduk dıye omur boyu tapulu malımız gıbı kullanamayız ego savaslarımıza alet edemeyız ayıp

Ayyyy allah yardımcın olsun nurtopu gıbı kaynanan olmus gercektende. Benımkıde bana şaplak atıyodu manyak sonradan bana nasıl kınlı oldugunu cok kotu bı olayla tecrube etmıs olduk dıkkatlı ol

Gülerek ve keyifle okudum:) Çok yaşayın ne güzel yazmışsınız

Oğlunu senden kıskanıyor bacım başka sebebı yok. Karısından önce ben vardım karısından cok benı sevsın , onu ben doğurdum havaları işte ,hepsinde var merak etme kör ölünce badem gözlü olurmus.

Benim esimde evlenince kıymete bindi. Oğlunun heryeri güzelmiş. Oğluna yakışırmış. Oglu kendine ayakkabi aldi marka. Diyorki yakisir. Bana da diyorki, baska zaman, sende azaltsan iyi olur alisverisi. Sanki kendi veriyor parasini . Bir de oğlu balkaymak mis.. asıl balkaymak benim evlenmeden once esimi kaale almiyordu

Benim kv de eşimin kucağına oturur, elini filan tutardı. İlk evlendiğimizden seni çok özlüyorum ev sensiz bomboş diye ağlardı.
Eşim eve gittiğimizde annemin yaptıklarından utanıyorum neden yapıyor anlamıyorum derdi.
Benimki bir de sosyete cinsi güya. Boş verin. Kendini sapık gibi göstermek istiyorsa göstersin

Kız benımkı de öyle valla. Evlendığımden beri kendımı begendiremedim kadına. Oğlu dünyanın en yakışıklı erkeği ben çirkinim ona göre. Allahtan çirkin bi kadın da değilim öyle olsam neler yapardı kimbilir. Yenı evlendim ilk ay kadın geldı benım evıme yerleşti oğlunu kıskanıp benden. Allahtan kocam baktı işler çığrından çıkıyor evini tuttu da kurtuldum.

Bitaaneeme efendim diye cevap vermesine iyi güldüm ya kusura bakma konu sahibi :)

Kolaylıklar diliyorum.

Ohaaa seninkide level atlamış herhalde eve yerleşmek nedir ya. Sanki kendinin evimi yoktu ?? Şok oldum.

Ohaaa seninkide level atlamış herhalde eve yerleşmek nedir ya. Sanki kendinin evimi yoktu ?? Şok oldum.
Kız var olmaz mı bilerek musluğu açık bırakıp evı su bastırdı geldı bana yerlesştı sırf yalnız kalmayalım diye. Tesisatcı yolladık evıne adam dedı musluğu açık bırakmıslar ondan su basmıs. Kendısı musluk patladı bozuldu demıstı :)

Allahım ne garip insanlar bunlar. Sırf şunlar yüzünden allahtan sağlıklı akıllı edepli bi kız evlat istiyorum

Bende yeni evliyken kv eşime yapışıp şapur şupur öpüp dizine yatırırdı birde bana yan yan bakardı bit gün eve gelince eşime benim annem babam vefat etti biliyorsun biraz düşünceli olmanızı istiyorum dedim eşim özür diledi bir daha üç aynı şeyleri yapmak istediğinde eşim ayıp ölçülendirme deyip geri çekildi bu içinde böyle çözdüm aslında üzülmüyordum çünkü ben annem babamla bile öyle vıcık vıcık olmazdım balayına bile gelmek istedi götürmeyince küstü bize aramızda yatacaktı herhalde oğlunun üstünü flan örterdi üşümesin diye

Hıc takılma sırf kıskandırmak ve dikkat cekmek amaclı yapıyor. Sız oralı olmayın evlenince oglusları pek bı kıymetli oluyor. Zannedersin 18 yasında genc kız edaları halbuki cok egreti duruyor.
Aynen hep bi dikkat çekme çabası var sanki. Değişik değişik haller. Aslında bi kötülüğü dokunmadı. Cahil bir kadın. Ama bazen de çok sinsi geliyor.

Ozaman buraya bir bomba birakayim. Arkadasimin kayinvalidesi oglunu dudagindan opermis hala. Ama operken dudagini tıp diyip susarken iceri saklarsiniz ya oyle yapar opermis. Kucuklukten kalmismis. Ben cok garipsemistim. Sahsen kayinvalidem benim optugum dudagi opse olay yapardim. Kiz kabullenmis baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…