bir şey yok diyenlere bakma sen kaynananın içine kıskançlık girmiş güzelim. benim kaynanamda hiç sokulmaz kocama ama ben olmadığım zamanlarda illaki öpüp kokluyodur yavrusunu beni kıskandırmasın diye ne o yapar ne ben. kıskançlık kaynanandaki ben olsam yerinde sinir olurum.Iyi geceler herkese. Konuyu uzatmadan direkt olaya giriyorum. Kayınvalidem normalde oğluna karşı benim yanımda öyle çok mıç mıç sevgi gösterilerine girmezdi. Ama klasik bir oglusum da oglusum diyen annelerden bunu her daim hissettim nedense. Sürekli oğlum böyle sevmez oğlum şöyle yer. Yok biz size geliriz bazen biz size geliriz gibi klasik söylemleri var. Bunlara takılmak istemiyorum. Ama geçen gün beni art arda uyuz etti. Eşim bitaneeeem diye yanıma geliyor. Annesi ordan atlıyor efendim oglusum diye. Dün yanimda koca adamın g.tune şaplak atti. Enteresan geldi. Kahvaltıdan kalkıp eşimin boynuna sarılmalar yanağından öpmeler. Bugün gelip yanağını sıkıp yanağını sıktığı elini öpmeler. Anlayamıyorum evet annesi ama garip garip triplere giriyor. Ayar ediyor beni. Normal gelmiyor bana bu hareketler. Ben de bi evlâdım ama benim anam ya da babam eşimin yanında böyle triplere girmiyor. Ne bileyim babam eşimin yanında kıçıma şaplak atmıyor boynuma atlamıyor. Bu kadın niye böyle davranıyor tecrübeli gelinler sizler daha iyi analiz edersiniz bu durumunot. kısa bir tatil amaclı kayınvalidenin yanındayım neden ordasın ki falan diye sormayın hiç
Gülerek ve keyifle okudum:) Çok yaşayın ne güzel yazmışsınızBunlar ne kadar laubali ve saçma hareketler ya ne demek popoya şaplak atmak ayip denen birsey var kayinvaliden kalıbının kadını değilmiş. Yazık üzüldüm zavallıĺıgına.. benimki de oglu icin bunu sevmezki bunu yemez ki diyordu valla oyle bir yiyor ki. Ben boyunum kocam baş
Ben nereye cevirirsem o da oraya döner bu kadar basit.
Zaten sen onlarin ailesine tuttuğu özel maaşlı bir aşcı olmadığına göre,sen yapacaksin kocan yicek. Ya da bazen kocan yapcak tabi elinden geliyorsa sen yiceksin. O da orda kendi başını yesin. Kaynanan.
Benim esimde evlenince kıymete bindi. Oğlunun heryeri güzelmiş. Oğluna yakışırmış. Oglu kendine ayakkabi aldi marka. Diyorki yakisir. Bana da diyorki, baska zaman, sende azaltsan iyi olur alisverisi. Sanki kendi veriyor parasini . Bir de oğlu balkaymak mis.. asıl balkaymak benimOğlunu senden kıskanıyor bacım başka sebebı yok. Karısından önce ben vardım karısından cok benı sevsın , onu ben doğurdum havaları işte ,hepsinde var merak etme kör ölünce badem gözlü olurmus.
Kız benımkı de öyle valla. Evlendığımden beri kendımı begendiremedim kadına. Oğlu dünyanın en yakışıklı erkeği ben çirkinim ona göre. Allahtan çirkin bi kadın da değilim öyle olsam neler yapardı kimbilir. Yenı evlendim ilk ay kadın geldı benım evıme yerleşti oğlunu kıskanıp benden. Allahtan kocam baktı işler çığrından çıkıyor evini tuttu da kurtuldum.Benim esimde evlenince kıymete bindi. Oğlunun heryeri güzelmiş. Oğluna yakışırmış. Oglu kendine ayakkabi aldi marka. Diyorki yakisir. Bana da diyorki, baska zaman, sende azaltsan iyi olur alisverisi. Sanki kendi veriyor parasini . Bir de oğlu balkaymak mis.. asıl balkaymak benimevlenmeden once esimi kaale almiyordu
Ohaaa seninkide level atlamış herhalde eve yerleşmek nedir ya. Sanki kendinin evimi yoktu ?? Şok oldum.Kız benımkı de öyle valla. Evlendığımden beri kendımı begendiremedim kadına. Oğlu dünyanın en yakışıklı erkeği ben çirkinim ona göre. Allahtan çirkin bi kadın da değilim öyle olsam neler yapardı kimbilir. Yenı evlendim ilk ay kadın geldı benım evıme yerleşti oğlunu kıskanıp benden. Allahtan kocam baktı işler çığrından çıkıyor evini tuttu da kurtuldum.
Kız var olmaz mı bilerek musluğu açık bırakıp evı su bastırdı geldı bana yerlesştı sırf yalnız kalmayalım diye. Tesisatcı yolladık evıne adam dedı musluğu açık bırakmıslar ondan su basmıs. Kendısı musluk patladı bozuldu demıstı :)Ohaaa seninkide level atlamış herhalde eve yerleşmek nedir ya. Sanki kendinin evimi yoktu ?? Şok oldum.
Allahım ne garip insanlar bunlar. Sırf şunlar yüzünden allahtan sağlıklı akıllı edepli bi kız evlat istiyorumklasık benım kv sızınkıyle aynı.. Tamamen kıskanclıktan yapılan seyler.benımkı durup dururken balım bırtanem napyorsun hanı gelıcektın nıye gelmedın dıye yazıyor arada.
oğluna sırnasırkende kayınpederim durun bı dıyor (benım yanımda ayıp gördüğü için,abartıyorlar cunku)
kv kahkaha atarak bızı cok kıskanıyorr baksana dıyoryani anlayacağın yanlız değilsin arkadaşım. sen onun yanında kocandan uzak durmıycaksın gerekirse kocana daha ılgılı dur.oda zaten işi kendınden bildiği için kıskanıcak ve agzı acık bakacaktır.
Aynen hep bi dikkat çekme çabası var sanki. Değişik değişik haller. Aslında bi kötülüğü dokunmadı. Cahil bir kadın. Ama bazen de çok sinsi geliyor.Hıc takılma sırf kıskandırmak ve dikkat cekmek amaclı yapıyor. Sız oralı olmayın evlenince oglusları pek bı kıymetli oluyor. Zannedersin 18 yasında genc kız edaları halbuki cok egreti duruyor.
Hic bise. Ben bozuldugumu söyleyince haklısın onunla konuşucam dedi. Nasıl ne şekilde konuşacak kestiremiyorumKıcına şaplak yiyen eşin ne yaptı ben onu merak ettim
Evet çünkü kayınvalidesinin açıklarını görmeye başladı yavaştankardeşiniz düzeldi mi annenize karşı ?
Çokta değilKiskaniyor . Genc mi kv.
Vayyyy beeekocan senın olabilir ama ONU BEN DOĞURDDUM demek istiyor
Vayyyy beeenapayım şimdi o doğurdu diye geri iade mı edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?