Benim annem babam birbirine hala aşkım canım hayatım der. Yanlarında birilerinin olması da buna engel değil. Sonuçta sevişmiyorlar sadece hitap. Ki aynı şekilde kayınvalide de kocasına diyor. Yanı bunda bi sıkıntı göremiyorumSoyle ki,esiniz annesinin yaninda size “bitaneeeeeeeem” derse o kadin da o adamin kicina saplak atabilir bence. Zira baskalarinin yaninda bu tarz hitaplar da cocuk isi duruyor.
Ahahha büyük konuşmayım da orda artık susmam tepkimi koyarım herhalde zaten kayınpeder normal bi insansa benden önce koyar tepkisiniOzaman buraya bir bomba birakayim. Arkadasimin kayinvalidesi oglunu dudagindan opermis hala. Ama operken dudagini tıp diyip susarken iceri saklarsiniz ya oyle yapar opermis. Kucuklukten kalmismis. Ben cok garipsemistim. Sahsen kayinvalidem benim optugum dudagi opse olay yapardim. Kiz kabullenmis baya.
Bunlar da aşırı modern bir aile. Bence bir anne oglunun esinin neyden rahatsiz olacagini dusunur ya. Bu konuda da en tuhafima giden bitanemm diye seslenirken annenin atlamasi olduAhahha büyük konuşmayım da orda artık susmam tepkimi koyarım herhalde zaten kayınpeder normal bi insansa benden önce koyar tepkisini
yok artık daha neler koparırım o kaynananın dudağını bir daha öpemez terbiyesizOzaman buraya bir bomba birakayim. Arkadasimin kayinvalidesi oglunu dudagindan opermis hala. Ama operken dudagini tıp diyip susarken iceri saklarsiniz ya oyle yapar opermis. Kucuklukten kalmismis. Ben cok garipsemistim. Sahsen kayinvalidem benim optugum dudagi opse olay yapardim. Kiz kabullenmis baya.
Ben de kvnizinkini normal gordum zaten. Herkes farkli ailelerde buyuyor,dolayisiyla herkesin dogrusu farkli. Ben baskalarinin yaninda boyle hitaplardan hoslanmadigim icin ona gore yasiyorum,siz de ona gore yasiyorsunuz.Benim annem babam birbirine hala aşkım canım hayatım der. Yanlarında birilerinin olması da buna engel değil. Sonuçta sevişmiyorlar sadece hitap. Ki aynı şekilde kayınvalide de kocasına diyor. Yanı bunda bi sıkıntı göremiyorum
Yok dikkat ediyorum zaten bana çokta bayildigini sanmıyorumAyyyy allah yardımcın olsun nurtopu gıbı kaynanan olmus gercektende. Benımkıde bana şaplak atıyodu manyak sonradan bana nasıl kınlı oldugunu cok kotu bı olayla tecrube etmıs olduk dıkkatlı ol
Evet o övme olayı benim kayınvalidede de var. Bana diyor ki kendim evlâdım diye demiyorum ama çok şanslısın. Ben de dedim asıl senin oğlun çok şanslı benim gibisini bulmuş daha ne olsunBenim esimde evlenince kıymete bindi. Oğlunun heryeri güzelmiş. Oğluna yakışırmış. Oglu kendine ayakkabi aldi marka. Diyorki yakisir. Bana da diyorki, baska zaman, sende azaltsan iyi olur alisverisi. Sanki kendi veriyor parasini . Bir de oğlu balkaymak mis.. asıl balkaymak benimevlenmeden once esimi kaale almiyordu
Kucağına mı oturuyorduBenim kv de eşimin kucağına oturur, elini filan tutardı. İlk evlendiğimizden seni çok özlüyorum ev sensiz bomboş diye ağlardı.
Eşim eve gittiğimizde annemin yaptıklarından utanıyorum neden yapıyor anlamıyorum derdi.
Benimki bir de sosyete cinsi güya. Boş verin. Kendini sapık gibi göstermek istiyorsa göstersin
Hayır normalde oğlu kendisine bitanem diye hitap eden biri olsa karıştırdı der hak vermeye çalışırım. Ama eşim annesine bitanem aşkım falan diyen biri de değil. Ondan öyle benden önce atlaması çok hince geldi. Sevimsiz yaa..Bitaaneeme efendim diye cevap vermesine iyi güldüm ya kusura bakma konu sahibi :)
Kolaylıklar diliyorum.
Hahahahahahah iyi demissin canim,ove ove bitiremiyorlar ben agzimi acarsam fena acarim esim kerevizin ne oldugunu bilmiyordu ilk kez ben yaptim yedi. 1 kazakla 1 kis gecirdi hep baskili tshirt giyiyordu parasizliktan degil bilgisizlik ve vurdumduymazliktan giyinmeyi öğrendi hayko cepkin gibi bi tipi vardi ben duzelttim. Ama oglu mukemmel.... ya he hee. Simdi de bize artislik yapar oldu hala daha eksik desenli sortla desenli gömlek giymisti bikac ay evel bu ne ya dedim olmaz ikiside desenli çıkarttı.. bi sortu var 13 senelik bir ayakkabısı var 5 senelik birde övünüyor benimle evlendi tiramisuyu öğrendi ha bunlar onemli seyler degil her insan bilgiye açtır yeniliğe açtır . Ama yani senin oğlun da ortada.yalan mi?Evet o övme olayı benim kayınvalidede de var. Bana diyor ki kendim evlâdım diye demiyorum ama çok şanslısın. Ben de dedim asıl senin oğlun çok şanslı benim gibisini bulmuş daha ne olsun
Insanlar sasirmislar gercekten dudaktan öpmek nedir ya maymun suratli pis. Ben olsam bende sinir olurdum nasil kabullenmisse o kiz dayok artık daha neler koparırım o kaynananın dudağını bir daha öpemez terbiyesiz
Iyi geceler herkese. Konuyu uzatmadan direkt olaya giriyorum. Kayınvalidem normalde oğluna karşı benim yanımda öyle çok mıç mıç sevgi gösterilerine girmezdi. Ama klasik bir oglusum da oglusum diyen annelerden bunu her daim hissettim nedense. Sürekli oğlum böyle sevmez oğlum şöyle yer. Yok biz size geliriz bazen biz size geliriz gibi klasik söylemleri var. Bunlara takılmak istemiyorum. Ama geçen gün beni art arda uyuz etti. Eşim bitaneeeem diye yanıma geliyor. Annesi ordan atlıyor efendim oglusum diye. Dün yanimda koca adamın g.tune şaplak atti. Enteresan geldi. Kahvaltıdan kalkıp eşimin boynuna sarılmalar yanağından öpmeler. Bugün gelip yanağını sıkıp yanağını sıktığı elini öpmeler. Anlayamıyorum evet annesi ama garip garip triplere giriyor. Ayar ediyor beni. Normal gelmiyor bana bu hareketler. Ben de bi evlâdım ama benim anam ya da babam eşimin yanında böyle triplere girmiyor. Ne bileyim babam eşimin yanında kıçıma şaplak atmıyor boynuma atlamıyor. Bu kadın niye böyle davranıyor tecrübeli gelinler sizler daha iyi analiz edersiniz bu durumunot. kısa bir tatil amaclı kayınvalidenin yanındayım neden ordasın ki falan diye sormayın hiç
Hem de öyle bir atlama ki "Efendim oğluşuuuuum"... Içimden kudurdum ama dışarıdan sadece dumur oldum o an. Eşim de yüzüme bi baktı ona da kal geldi. Ve ortam 1 saniyeliğine çirkinleştiBunlar da aşırı modern bir aile. Bence bir anne oglunun esinin neyden rahatsiz olacagini dusunur ya. Bu konuda da en tuhafima giden bitanemm diye seslenirken annenin atlamasi oldu
Midem bulandı kızlar :)Insanlar sasirmislar gercekten dudaktan öpmek nedir ya maymun suratli pis. Ben olsam bende sinir olurdum nasil kabullenmisse o kiz da
Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş. Bunlarınki de o hesapHahahahahahah iyi demissin canim,ove ove bitiremiyorlar ben agzimi acarsam fena acarim esim kerevizin ne oldugunu bilmiyordu ilk kez ben yaptim yedi. 1 kazakla 1 kis gecirdi hep baskili tshirt giyiyordu parasizliktan degil bilgisizlik ve vurdumduymazliktan giyinmeyi öğrendi hayko cepkin gibi bi tipi vardi ben duzelttim. Ama oglu mukemmel.... ya he hee. Simdi de bize artislik yapar oldu hala daha eksik desenli sortla desenli gömlek giymisti bikac ay evel bu ne ya dedim olmaz ikiside desenli çıkarttı.. bi sortu var 13 senelik bir ayakkabısı var 5 senelik birde övünüyor benimle evlendi tiramisuyu öğrendi ha bunlar onemli seyler degil her insan bilgiye açtır yeniliğe açtır . Ama yani senin oğlun da ortada.yalan mi?
Ben de şunu anladım. Bunlarla ne kadar yüz yüze gelirsen muhatap olursan o evliliğin bi o kadar içine ederler hareketleriyle..evlendikten sonra şunu anladım kaynanalar oğullarını gelinlerinden kıskanıyor. Evlenmeden önce hiçbirşeyi ile igilenmeyen kv birden bire oğluşu pek kıymetli olabiliyor. Aldırış etmeyen önemli olan eşinizle sizin aranızda ilişki :)
Ben de şunu anladım. Bunlarla ne kadar yüz yüze gelirsen muhatap olursan o evliliğin bi o kadar içine ederler hareketleriyle..
Cidden öyle ayda 1 yeter artar. Yol yapıyor şimdiden. Ben değişik yemek yaparım siz gelirsiniz ya da biz size geliriz vs vs. Dedim yok öyle birşey...kesinlikle çok haklısın o yüzden her zaman söylenir mesafe iyidir
Ben cahil oldugunu düşündüm. Sen yine tersleme canim bu sekilde devam et haksiz duruma düşme.. ama sinir bozucu he harbidenKuzguna yavrusu şahin görünürmüş. Bunlarınki de o hesapYa ben normalde ters insanımdır. Pek öyle boş muhabbete fitne hareketlere susamam. Ama bu kadın benim basiretimi bağlıyor. Eşimin hatrina onu bozmuyorum direkt olarak. Anlamıyorum cahil bir kadın mı yoksa bazen cahilliğini saflığını mı kullanıyor gerçekten anlayamıyorum
Cidden öyle ayda 1 yeter artar. Yol yapıyor şimdiden. Ben değişik yemek yaparım siz gelirsiniz ya da biz size geliriz vs vs. Dedim yok öyle birşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?