Kayınvalidem aşka geldi..

Soyle ki,esiniz annesinin yaninda size “bitaneeeeeeeem” derse o kadin da o adamin kicina saplak atabilir bence. Zira baskalarinin yaninda bu tarz hitaplar da cocuk isi duruyor.
Benim annem babam birbirine hala aşkım canım hayatım der. Yanlarında birilerinin olması da buna engel değil. Sonuçta sevişmiyorlar sadece hitap. Ki aynı şekilde kayınvalide de kocasına diyor. Yanı bunda bi sıkıntı göremiyorum

Ahahha büyük konuşmayım da orda artık susmam tepkimi koyarım herhalde zaten kayınpeder normal bi insansa benden önce koyar tepkisini

Ahahha büyük konuşmayım da orda artık susmam tepkimi koyarım herhalde zaten kayınpeder normal bi insansa benden önce koyar tepkisini
Bunlar da aşırı modern bir aile. Bence bir anne oglunun esinin neyden rahatsiz olacagini dusunur ya. Bu konuda da en tuhafima giden bitanemm diye seslenirken annenin atlamasi oldu

yok artık daha neler koparırım o kaynananın dudağını bir daha öpemez terbiyesiz

Ben de kvnizinkini normal gordum zaten. Herkes farkli ailelerde buyuyor,dolayisiyla herkesin dogrusu farkli. Ben baskalarinin yaninda boyle hitaplardan hoslanmadigim icin ona gore yasiyorum,siz de ona gore yasiyorsunuz.

Bu arada askim canim diye hitap etmek baska,bitaneeeeeem diye uzata uzata yaya yaya hitap etmek baskadir

Ayyyy allah yardımcın olsun nurtopu gıbı kaynanan olmus gercektende. Benımkıde bana şaplak atıyodu manyak sonradan bana nasıl kınlı oldugunu cok kotu bı olayla tecrube etmıs olduk dıkkatlı ol
Yok dikkat ediyorum zaten bana çokta bayildigini sanmıyorum

Evet o övme olayı benim kayınvalidede de var. Bana diyor ki kendim evlâdım diye demiyorum ama çok şanslısın. Ben de dedim asıl senin oğlun çok şanslı benim gibisini bulmuş daha ne olsun

Kucağına mı oturuyordu bunlar evlat değil kendilerine kocalarının boşluğunu dolduracak insanlar yetistiriyrlar. Ya cidden soğudum kayınvalide olayından. Hiç görmek istemiyorum.

Bitaaneeme efendim diye cevap vermesine iyi güldüm ya kusura bakma konu sahibi :)

Kolaylıklar diliyorum.
Hayır normalde oğlu kendisine bitanem diye hitap eden biri olsa karıştırdı der hak vermeye çalışırım. Ama eşim annesine bitanem aşkım falan diyen biri de değil. Ondan öyle benden önce atlaması çok hince geldi. Sevimsiz yaa..

Evet o övme olayı benim kayınvalidede de var. Bana diyor ki kendim evlâdım diye demiyorum ama çok şanslısın. Ben de dedim asıl senin oğlun çok şanslı benim gibisini bulmuş daha ne olsun
Hahahahahahah iyi demissin canim,ove ove bitiremiyorlar ben agzimi acarsam fena acarim esim kerevizin ne oldugunu bilmiyordu ilk kez ben yaptim yedi. 1 kazakla 1 kis gecirdi hep baskili tshirt giyiyordu parasizliktan degil bilgisizlik ve vurdumduymazliktan giyinmeyi öğrendi hayko cepkin gibi bi tipi vardi ben duzelttim. Ama oglu mukemmel.... ya he hee. Simdi de bize artislik yapar oldu hala daha eksik desenli sortla desenli gömlek giymisti bikac ay evel bu ne ya dedim olmaz ikiside desenli çıkarttı.. bi sortu var 13 senelik bir ayakkabısı var 5 senelik birde övünüyor benimle evlendi tiramisuyu öğrendi ha bunlar onemli seyler degil her insan bilgiye açtır yeniliğe açtır . Ama yani senin oğlun da ortada.yalan mi?

evlendikten sonra şunu anladım kaynanalar oğullarını gelinlerinden kıskanıyor. Evlenmeden önce hiçbirşeyi ile igilenmeyen kv birden bire oğluşu pek kıymetli olabiliyor. Aldırış etmeyin önemli olan eşinizle sizin aranızda ilişki :)

Son düzenleme:
Bunlar da aşırı modern bir aile. Bence bir anne oglunun esinin neyden rahatsiz olacagini dusunur ya. Bu konuda da en tuhafima giden bitanemm diye seslenirken annenin atlamasi oldu
Hem de öyle bir atlama ki "Efendim oğluşuuuuum"... Içimden kudurdum ama dışarıdan sadece dumur oldum o an. Eşim de yüzüme bi baktı ona da kal geldi. Ve ortam 1 saniyeliğine çirkinleşti

Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş. Bunlarınki de o hesap Ya ben normalde ters insanımdır. Pek öyle boş muhabbete fitne hareketlere susamam. Ama bu kadın benim basiretimi bağlıyor. Eşimin hatrina onu bozmuyorum direkt olarak. Anlamıyorum cahil bir kadın mı yoksa bazen cahilliğini saflığını mı kullanıyor gerçekten anlayamıyorum

Ben de şunu anladım. Bunlarla ne kadar yüz yüze gelirsen muhatap olursan o evliliğin bi o kadar içine ederler hareketleriyle..

kesinlikle çok haklısın o yüzden her zaman söylenir mesafe iyidir
Cidden öyle ayda 1 yeter artar. Yol yapıyor şimdiden. Ben değişik yemek yaparım siz gelirsiniz ya da biz size geliriz vs vs. Dedim yok öyle birşey...

Ben cahil oldugunu düşündüm. Sen yine tersleme canim bu sekilde devam et haksiz duruma düşme.. ama sinir bozucu he harbiden

Cidden öyle ayda 1 yeter artar. Yol yapıyor şimdiden. Ben değişik yemek yaparım siz gelirsiniz ya da biz size geliriz vs vs. Dedim yok öyle birşey...

aman aman sakın öyle yollara girmeyin. Asıl o zaman yüzü daha fazla değişir bu sefer emr-i vakiler başlar. Canınız ne istiyorsa oturun evinizde yiyin. Yemeğiniz yoksa dışarıdan söyleyin. Ben açıkcası sürekli kv ye gidip yemek yeme olayına karşıyım 3 aylık evliyim çok yeniyim belki aranızda ama benim görüp anladığım bu. Siz gittikçe onlar 'ben' kafasına giriyorlar ve sanki söz hakları varmış havalarına girip herşeye karışmaya başlıyorlar. Biz eşimle baştan çizgimizi belirledik şuanlık sıkıntımız karışanımız yok ileride ne olur tabi bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…