• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem aşka geldi..

Ayni evde mi yasiyorsunuz?

Yapacak birsey yok
Yapma anne sinir oluyorum.de madem sen
Ya da esin soylesin diycem ama esin rahatsiz olmuyordur.

En iyisi kv kocani operken sen de obur yanagindan op falan

Ortaya karisik sıkıstırin adami habire.
Hayır aynı evde yaşamıyoruz Allah korusun. Eşim rahatsız oluyor. Geçen gün yine bi mıç mıçlaşmaya başladı mesela direkt yeter anne diye sınırı çizdi.
Bende hiç öyle kv öpüyor diye diğer yanağına yapışacak bi tipte değilim ki. Içimden gelirse öperim. Nispet olsun diye yapmak benlik değil :D

benimde bir oğlum var:KK53:
bilemedim şimdi:işsiz::110:

çok uç hareketlere lüzum yok popoya şaplak atan anne ,kızını dudağından öpen baba gibi bunlar bence çok çirkin..

ama ben ilerde oğluma sarılmayayım mı evlenince zaten tek görme lüksüm yok ki eşiyle göreceğim.sarılmayacam mı öpmeyecem mi oğluma dokunduğum an gelinim benden tiksinecek mi..gelsin onuda öperim ben gıcık olursa daha çok öperim gelecekteki gelinime selamlar:KK8::KK53:
Tabi ki de sarılacak anne. Benim de bir annem var sonuçta. Ama ikide bir geline ve ya damada nispet yapar gibi yapışmanın da alemi yok :oops:

Nasıl hissetmez bunu siz bence deneyin eşinizde bunu nasıl hissetmiyor..
O an eşim benim önümden yürüyordu salona doğru annesi de bi anda pat diye adamın popusuna şaplak attı. O an yürümekte olduğu için anlayamadı tam sanırım. Bilemiyorum ben d3.

Back