Yok garibimin bise yaptığı yok annesi o tarz hareketlerde bulunuyor sadeceKıskanmış sizi kendiside aynı ilgiyi bekliyor tipik kaynana işte
Eşinizde annesinin yanında niye öyle cıvık hareketler yapıyor oda ayrı konu
Bizde de durum sizin evinizdeki gibi. Mesela benim annem çok sever mıncıklamayı falan. Ama ben pek sevmem ten temasını. Babam da kaç yaşındayız hala arada gelir kucaklar falan ama asla esimin yanında böyle şeyler yapmazlar. O yüzden de bana fazla geliyor kayınvalidenin bu hareketleri. Nedense nispet gibi seziyorum o tarz hareketler de bulunduğunda mimiklerinden, tavrındanBazilarina normal gelir, bazilarina anormal. Tamamen ailede ne gorduysen o aslinda.
Bana anormal gelir( anormal abarti oldu belki garip??? Diyebiliriz) cunku ben oyle yetismedim. Annem oper sarilir ama devamli şap şup her yerde yapmaz.
Esiminde annesi, babasi hatta kardesleri oyle durup durup sarilmaz opmez.
Misafirlige gittigimizde ve evimize donerken anne, babasinin ellerini oper en fazla, kardesleriyle de tokalasir opusur. Onun disinda bir sarmas dolaslik gormedim hic.
Üzerinde durmuyorum ama bu hareketleri hep ardışık şekilde tekrarlıyor. Rahatsız etmeye başladı artık. Oğullarının bir kadını sevebilmelerini ilgilerini onlara yoneltmelerini niye kaldıramıyorlar anlamıyorum.Ben kendi kv de görmedim hiç. Genel olarak sevgi gösteren bir kadın değildir çünkü.
Sizinki bak bu benim oğlum imaji veriyor. Kıskanmıs olabilir. Ondandıe. Üzerinde durmaya değmez.
Işte tam olarak demek istediğim bu. Aşırı laubali. Sevindim bi tek benim böyle hissetmemiş olmama. Söylüyorum o tarz muhabbetlere girdiğinde valla ne yaparsam onu yemek zorunda yiyecek de zaten gibisinden. O zaman böyle suratında zoraki bi gülümseme oluşuyor bise diyemiyorBunlar ne kadar laubali ve saçma hareketler ya ne demek popoya şaplak atmak ayip denen birsey var kayinvaliden kalıbının kadını değilmiş. Yazık üzüldüm zavallıĺıgına.. benimki de oglu icin bunu sevmezki bunu yemez ki diyordu valla oyle bir yiyor ki. Ben boyunum kocam baş
Ben nereye cevirirsem o da oraya döner bu kadar basit.
Zaten sen onlarin ailesine tuttuğu özel maaşlı bir aşcı olmadığına göre,sen yapacaksin kocan yicek. Ya da bazen kocan yapcak tabi elinden geliyorsa sen yiceksin. O da orda kendi başını yesin. Kaynanan.
Sogutuyor beni bu garip hareketler ama. Kendileri de evli. Bi erkeği annelerinden ayırdılar zamanında. Bunu hep es geçiyorlar ama.Ben gercekten anlayamıyorum bu kvleri. Ya da arkadaşlarında dediği gibi görenek meselesi ben hiç böle bişey görmedim ailemde o yüzden çok yadırgıyorum. Eminim o da yalnızken yapmıyordur. Oğluşları evlendikten sonra bi kıymetleniyorlar. Tamamen senin gözüne sokma çabası. Hiçççç oralı olmamaya çalış senin yüz ifaden bile değişse başardığını düşünür bu zevki ona yaşatma
Yok benim rahatsız olduğumun farkında. Annesi o tarz şeyler yaptığında o da çok geriliyor put kesiliyor o esnada çocukKocanızın tepkisini çok merak ettim ...
O da böyle basit ve seviyesiz şeylere gülüyorsa, bence tep suçlu kaynananız değil.
Benim kayınvalidem eşimin atlet giymediğini farkettiğinde dönüp neden giymiyor diye bana soruyo defalarca ben onun annesi değilim dememe rağmen geçenlerde ilgilenmelisin falan dediIyi geceler herkese. Konuyu uzatmadan direkt olaya giriyorum. Kayınvalidem normalde oğluna karşı benim yanımda öyle çok mıç mıç sevgi gösterilerine girmezdi. Ama klasik bir oglusum da oglusum diyen annelerden bunu her daim hissettim nedense. Sürekli oğlum böyle sevmez oğlum şöyle yer. Yok biz size geliriz bazen biz size geliriz gibi klasik söylemleri var. Bunlara takılmak istemiyorum. Ama geçen gün beni art arda uyuz etti. Eşim bitaneeeem diye yanıma geliyor. Annesi ordan atlıyor efendim oglusum diye. Dün yanimda koca adamın g.tune şaplak atti. Enteresan geldi. Kahvaltıdan kalkıp eşimin boynuna sarılmalar yanağından öpmeler. Bugün gelip yanağını sıkıp yanağını sıktığı elini öpmeler. Anlayamıyorum evet annesi ama garip garip triplere giriyor. Ayar ediyor beni. Normal gelmiyor bana bu hareketler. Ben de bi evlâdım ama benim anam ya da babam eşimin yanında böyle triplere girmiyor. Ne bileyim babam eşimin yanında kıçıma şaplak atmıyor boynuma atlamıyor. Bu kadın niye böyle davranıyor tecrübeli gelinler sizler daha iyi analiz edersiniz bu durumunot. kısa bir tatil amaclı kayınvalidenin yanındayım neden ordasın ki falan diye sormayın hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?