Kayınvalidem aşka geldi..

Kıskanmış sizi kendiside aynı ilgiyi bekliyor tipik kaynana işte
Eşinizde annesinin yanında niye öyle cıvık hareketler yapıyor oda ayrı konu
Yok garibimin bise yaptığı yok annesi o tarz hareketlerde bulunuyor sadece

Bizde de durum sizin evinizdeki gibi. Mesela benim annem çok sever mıncıklamayı falan. Ama ben pek sevmem ten temasını. Babam da kaç yaşındayız hala arada gelir kucaklar falan ama asla esimin yanında böyle şeyler yapmazlar. O yüzden de bana fazla geliyor kayınvalidenin bu hareketleri. Nedense nispet gibi seziyorum o tarz hareketler de bulunduğunda mimiklerinden, tavrından

Ben kendi kv de görmedim hiç. Genel olarak sevgi gösteren bir kadın değildir çünkü.

Sizinki bak bu benim oğlum imaji veriyor. Kıskanmıs olabilir. Ondandıe. Üzerinde durmaya değmez.
Üzerinde durmuyorum ama bu hareketleri hep ardışık şekilde tekrarlıyor. Rahatsız etmeye başladı artık. Oğullarının bir kadını sevebilmelerini ilgilerini onlara yoneltmelerini niye kaldıramıyorlar anlamıyorum.

Işte tam olarak demek istediğim bu. Aşırı laubali. Sevindim bi tek benim böyle hissetmemiş olmama. Söylüyorum o tarz muhabbetlere girdiğinde valla ne yaparsam onu yemek zorunda yiyecek de zaten gibisinden. O zaman böyle suratında zoraki bi gülümseme oluşuyor bise diyemiyor

Ay bilemedim ya. Normalde banada garip geliyor 40 yaşına gelmiş adamı vıcık vıcık öpmek ama kızım 60 yaşına gelsede kızım olacak sonuçta. Bende koklaya koklaya öperdim yine. Nasıl bir tavırla öptüğüne bağlı. İçten gelen öpmeyle sırf nispet olsun diye yapılan belli olur zaten. Açıkçası her iki durumda da siz ana oğulu kıskanan kişi olursunuz. Görmezden gelin

Sogutuyor beni bu garip hareketler ama. Kendileri de evli. Bi erkeği annelerinden ayırdılar zamanında. Bunu hep es geçiyorlar ama.

Kocanızın tepkisini çok merak ettim ...
O da böyle basit ve seviyesiz şeylere gülüyorsa, bence tep suçlu kaynananız değil.
Yok benim rahatsız olduğumun farkında. Annesi o tarz şeyler yaptığında o da çok geriliyor put kesiliyor o esnada çocuk konuşucam annemle hareketlerine dikkat etmesi hakkında diyor ama konuşmalı mı ayıp mı olur bilemiyorum

Kiz oyle deme ya annesi seviyo oglusunu,kani kaynamis napsin kadin :) benimde iki oglum var simdi dusunuyorum gelinlerim ogluslarimi sevdigim zaman boylemi dusunucek ya ama ben gelinlerimide severimki :)ama ogluslarimiz iste napalim baldan tatli oluyolar

Abartmayın bence. Sizi kıskandırmak için olmayabilir. İnsanların karakteri ve yeriştirilme tarzıyla alakalı biraz da. Size garip geliyordur.

Bazıları çok dokunsal oluyor, sevip okşuyor, kimi öyle olmuyor.

Ben de oğlumla aynen böyleyim. El ele olmayı severim, dizi izlerken saçlarını okşar, öperim, sarılırım. Büyüyüp koca adam olunca farklı olur mu bilmiyorum ama şu anda gayet durum böyle.

Eşim de ailesinde hiç böyle bir şey görmemiş, ona çok grip geliyor mesela. Böyle sevmeler filan ona irrite edici geliyor. Çünkü annesi hiç de öyle bir insan değilmiş.

Tamamen bununla alakalı. Eğer eskiden de böyleyse, hiç karışıp incitmeyin Kadını.

Ben pek bir sıkıntı göremedim.
İnsanlar garipsemiş de her ailenin sevgisini gösterme şekli farklı işte.Ben de her gün annemi babamı öperim mesela,canım sıkıldıkça gider sarılırım,çekinmiyorum bu bana göre normal bir şey.Yaşı kaç olursa olsun annesi sonuçta ve o şekilde alışmışlar,evlendiği için farklı biri gibi davranması daha tuhaf olurdu bence.

Benim kayınvalidem eşimin atlet giymediğini farkettiğinde dönüp neden giymiyor diye bana soruyo defalarca ben onun annesi değilim dememe rağmen geçenlerde ilgilenmelisin falan dedi Bu arada eşim 30 yaşında atletten nefret eder. Her seferinde iş kıyafetleriyle iş yerine atletde gönderirirm..

Ben sevgilimin annesiyle tanışmaya gittiğimde böyle triplere girmişti oğlumda oğlum diye. Koca adamın yanağını sıkma gereksiz sevgi gösterileri. Artık nasıl bir yüz ifadesiyle olanları seyrettimse ikinci gidişimde hiç bişey yapmadı.

Ben 23 yaşındayım hala daha annemin kucağına oturup minnoşluk yaparım öp beni sev beni diye Büyük ihtimal evlendiğimde de şırnaşık bi tip olacağım bence yetiştirilme tarzı annemde çünkü öpem kokam bi kızımı der sürekli mıç mıç bi tarzımız var

Soyle ki,esiniz annesinin yaninda size “bitaneeeeeeeem” derse o kadin da o adamin kicina saplak atabilir bence. Zira baskalarinin yaninda bu tarz hitaplar da cocuk isi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…