Sorun annenizde bı aradan iki aradın daha ne peşine düşüyorsun ! Kızını da mutsuz edip eş ailesine karşı bilendiriyorsun. Kadın muhatap olmak istemiyor işte ne zorluyorsun.
Yok seni bana göndermezler filan diye korkuyorum diyip duygu sömürüsü yapıyor.
Biz 5 kız kardeş evliyiz. Bı kere bile annemin dunurlerinin peşine düştüğünü görmedim. Bayram olur cenaze olur arar sorar okadar. Hep ağır durmuştur. Ne annem ne kayınvalidem bu konuda bişey demedi. Beni de ilgilendirmez samimi olup olmadıkları. Bende sevmem öyle içli dışlı hareketleri.
Sizin anneniz samimi olmak için parçalıyor kendini. Ama inanın karşı tarafı daha çok itiyor. Bende sevmem benimle arkadaşlık kurmak için var gücüyle çalışanı itici gelir. Herkes kendi gibi olsun kimseye yaranmak için uğraşmasın.
Biraz ağırlık lütfen.
Kayınvalidenizin bu hareketlerinin bı sebebi olmalı. Demekki düğün olana kadar annenizin hareketlerini anlamış zor dayanmış oğlunun mutluluğu için. Şimdi kendinden koparmak için annenize cevap vermiyor yakasından düşsün diye. Belkide elini verse kolunu kaptiracagini anlamış ondan bu hareketler. Bu kanıya nereden vardın diye sorarsan annenin bu konu hakkında senin başının etini yiyip seni doldurmasindan anladım .
Biraz ağır oldu kimse annesi hakkında olumsuz bişey duymak istemez ama bide kayınvalide gözünden bakın . Aslında sizde farkindasiniz annenizin hareketlerinin hatta engellemeye çalışmışsiniz çok kez. Ama sizin anneniz olduğu için bunaltıcı gelmiyor hareketleri fakat kayınvalidenize ağır geliyor.
Benimde çevremde öyle kişiler var elimi versem kolumu kaptiririm onlardan uzak dururum hep. Çok çok önemli bi konu olmasa dönmem aramalara mesajlara. Cevapları hep kısa keserim soğuk dururum.
Herkesle samimi olmak zorunda değiliz.
Ne uzun yazmışım ya