- 9 Şubat 2010
- 18.364
- 1
- 41.496
- 798
Kanarya yapman gereken çok belli, her şeyin arkasını arama, kadın bu, bir tek onun kök ailesi var, gerisi yok. Annenle de köprüyü geçene kadarmış, annen de bunu kabullenirse her şey yoluna girer. Görgüsüze bu yaştan sonra görgü öğretmek kimsenin işi değil. Sen de onun akrabalarından samimi olmadıkların aradığında ya da mesaj attığında aynı şekilde yap, bunun lafı yapılırsa da "görmemişim, iş telaşında unutmuşum" de geç. Hiç sallama, kadın sen ne dersen de üste çıkmanın yolunu bulacak taş attığına değmez. Annen de bir daha şikayetlenirse "ben sana söylenecek olanı söyledim, yapıp yapıp bana anlatma" de.Bi yalnışlık var aslında. İyi anlaşmalılar demiyorum mesaja geri dönmemek bana göre doğru bi davranış değil çünkü ona bakılırsa kaynamın yiğenide benim tarafım değil ama doğum günümü kutlayınca görüldü atmıyorum ya da bayramlaşmaya aradığında umursamamazlık yapmıyorum. Tüm mesele bu.
Bak kendi hayatımızı yönetmek bizim meselemiz ama koca yetişkin hatta bize akıl verecek yaştaki insanların ilişkilerini düzeleyip bunları yönlendirmeye çalışmak bizim işimiz değil. Herkesin derdiyle dertlenme. Oldukları gibi kabul et. 2 yıldır kvyi tanıdın böyle şeyleri düşünüp takılma, kocasının akrabalarını insandan saymayan senin anneni saysa garip olurdu zaten. Kafanı yorma bunlarla, annen iyi yürekli olabilir ama kendi aklını kullanmayı da bilsin bir zahmet