Kayınvalide

Ki kayınvalidemin kendi annesi babası da sağ. Uzak şehirdeler. Yalnız yaşıyorlar. Geçenlerde bana annem artık yemek yapamıyormuş dedi. Bana yanına alacaksın demeyi bilirken kendisi neden annesini babasını yanına almıyor? Asıl amaç belli işte ama direk söylenince olmadığını anladı bu yollara başvuruyor.

Valla canım cok haklisin. Yeni evliydim iki haftalık falandı. Kayinvalide rahatsızlandı hastaneye yattı. Eltim ve görümcem basinda kalmadılar. Küçük cocuklari var diye halbuki cocuklari bize bırakın donusmlu bakarsiniz teklifini sunmuştu esim. Binbir bahane ürettiler. Kayınvalide ilk gun tek kaldi hastanede eşim üzüldü esim annesinin başında kaldi ben de yaninda bir hafta basinda biz kaldik esimle. Ama ne oldu kıymet de bilmediler gene kızıyla diğer gelini daha ön planda beni sevmiyor. Zor gününde yanında oldum. İnsanlar nankör uzak durmak gerek . Hele ki gelinsen mecburmussun gibi davraniyorlar.

İleriye dönük zemin hazırlıyor..
Kendine baktırır da, kendi annene baktırmaz..

Tatlı su yılanı senin kayınvalide..

şuan ben şok o kadar kıymetliyse evlatları evlendirmeselerdi yahu, bebek mi bu adamlar

Görünce yazıyı herkes mi aynı diye düşünmeye başladım ben de bir yıllık evliyim kv başka bir şehirde olmasına rağmen baskın geleceksiniz gideceksiniz işleri peşinde herşey kendi istediği gibi olsun istiyor eşim de biraz ondan biraz benden taraf ama bize kim bakar mevzusu bizde de geçti çok net bir şekilde tavrımı koydum bir kadın tutarız o bakar dedim tabi alındı buna bizden gittikten sonra oğlunu doldurup bana yolladı oda Ben ailemi asla bir yabancı kasıma baktırmam ben bakarım onlar bana baktı ben de olmakta dedi tabi ben kv bu lafı söylerken yalnızdık hemen yetiştirdi:)bende eşime dedim ki kime ne olur belli mi belki ben hasta olacam birileri bana bakmak zorunda kalacak şimdiden bunun konuşması niye iyi olan herkese bakarım ama beni yıllarca üzüp son dk bana gelin baksın diyene bakamam kim ne ekerse onu biçer dedim ve konuyu kapattım bu tarz insanların tek derdi yamammak biri olsun köle gibi baksın gelin mecbur sanki yüz verme sakın ben de senin gibi çok gerilmiştim ama şimdi umrunda değil kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz ha olurda o zaman geldiğinde anneme bakmıyorsun diyip boşarlarsa da kendileri bilir kimse kimsenin kölesi değil tavrını koy moralini bozma

Malesef öylealsın oğlunu tepe tepe kullansın.
Ona karşı tahammullumde azaldı artık.
Sürekli biseyler saklıyor.
Canım hepsi bi şeyler saklıyor merak etme, benim eşimde tek başına annesine gidiyor, gün içinde tlfnla konuşuyorlar her gün işteyken vs. Ailesiyle ilgili birşey sorsam bilmiyorum ki diyor, bal gibi de biliyor aslında. Başta ben de sinir oldum da önemli bir şey yakalamadığım için şuan eskisi kadar rahatsız değilim. Bir gün eşim yaptığı bir tamir işine annesine gösterdi. Annesi de sen yaparsın da olmaz mı erkekimmmm dedi. Benim ağzım açık kaldı ne bileyim ben ailemde görmedim böyle şeyler, anne oğul da olsa bir dozu vardır bizde. Farklı farklı ailelere karışıyoruz, çok da şaşırmamak lazım ama işte abartıyorlar bazen.

Malesef.
Bana da saçma geliyor bu kadarı.
Bi benim eisme karşı böyle.
Diğer oglu bekar diye ona dokunmuyor.
Saklama konusu da ailesi ile ilgili değil kendisi birşeyler saklıyor sınır oluyorum artık.

Ya insan telefonunun şifresini niye koyar.
Eve gelince sessize titreşime alır.
Gece yatakta şarjlar onun tarafında. Telefonuma uzansam hemen onun telefonuna uzanıyorum sanıp gözünü acıyor.

Allah yardımcın olsun canım neden böyle yapıyor ki konuştun mu, hamilesin, üzmesin seni.

Mesafe koymakla çok iyi yapmışsın.Sanki gelini kendilerine baktırmak için almış gibiler.Yeni gelinle konuşulacak şeylermi bunlar.Gelen zaman ne getirirse o zaman değerlendirilir.Eşine de empoze etmişler zaten,konuşulmuş bu konular.Onun için kocan da öyle diyor.Sen mesafeni koru,çünkü fazlasıyla hak ediyorlar.

İlerde kendi annen veya babana bakmaz mızın o gibi düşün hastalık bu belki sadece ben sana bakarım anne demen hoşuna gidecek onun için diyodur ben kpye diyom babamla sana bakmam ama annemlere bakarım sizin sinirinizle uğraşamam annemlerin de bıt bıtından bıkarsam postalarım yanınıza diyom gülüyolar ki tabiki şaka bakarım biliyolar konudan konu açılar bi anda demişlerdir ilerde sen de evlatların ben sana bakarım desinler istersin bence sorun etme bakarım de gönüllerini yap

Eşim gidip rahatsız olduğum herşeyi kayınvalideme anlatmış kadın ağlamış demiş ki iyi davrandık böyle oldu kötü davransaydık o zaman daha iyi olurduk herhalde

En son kalmak için geldiğinde anladı 2 gün kalıp gittiler zaten sonra hastalandığım için eşim çağırdı işleri yapsın diye o zamanda 2 gün durdu normalde olsa 1 hafta kalırdı

Hizmetci arıyorlar o kadar dügğn yaptılar masraf etmişler karşılığını almak gerek diye düşünüyorlardır. Gerçekten erkek anneleri çok cahil yaklaşıyor. Emin ol hemen hemen herkeste var bu tiplerden. Mesafeni koy sonra çok pişman olursun. Benimki yeni evliyken sürekli dügğnde yaptığı masrafları dile getiriyordu. Kaynana görümce insan olsa bu sorunlar yaşanmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…