- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
- Konu Sahibi cilekreceli_
-
Bana sorulmadı ki. Çok saçma bir durumdu gerçekten. Bir gün geldiklerinde uzun süreli kalacakmış yine ben duyunca bozuldum ki aynı şehirdeyiz eşim gececiydi kaynatam anladı sinirlendiğimi bana gece korkuyor musun dedi korkmuyorum dedim kalsın demedim ondan sonra kalma olayını azalttılar.mesafe koy. yeni evliyken bi hafta sizde kalmasına müsade etmeniz hata.
Bana sorulmadı ki. Çok saçma bir durumdu gerçekten. Bir gün geldiklerinde uzun süreli kalacakmış yine ben duyunca bozuldum ki aynı şehirdeyiz eşim gececiydi kaynatam anladı sinirlendiğimi bana gece korkuyor musun dedi korkmuyorum dedim kalsın demedim ondan sonra kalma olayını azalttılar.
Hayır demedi. Niye kaldığını ben de anlamadım gerçekten. Eşim cahilliğine ver diyor e git de diyemedim. Bahanesi de yolları bilmemek oldu hep sonra kaynım gelip aldı yani gelmese daha kalırdı.1 hafta niye kaldı ki sizde ?
Esin demedi mi hayırdır gel ortamıza yat bari diye ?
Aynen öyle zaten fazla eşya getirmiyor dışarı çıkmadığı için sürekli evde. Ben de çalışıyorum sıkılıyor ona rağmen kalma isteği var bende. Neden anlamadım yani.bana sorulmadı ki nasıl oluyor ya size sormadan bavulu toplayıp mı geliyolar?
Hayır demedi. Niye kaldığını ben de anlamadım gerçekten. Eşim cahilliğine ver diyor e git de diyemedim. Bahanesi de yolları bilmemek oldu hep sonra kaynım gelip aldı yani gelmese daha kalırdı.
Kesinlikle. Herkesin kendi düzeni var. Muhtaç durumda olanı tabii yanıma alırım anne baba sonuçta. Daha şimdiden çocuğum olunca gelip ona bakmak isteyecek diye korkmaya başladım düşünün. Ki ben misafiri çok seven biriyim. Ama soğuttular şimdiden.Doğru yapıyorsun boşver. Böylelerine elini verirsen kolundan fazlasını da kaptırırsın. Ayrıca benim hiç anlamadığım, gelin niye baksın kaynana kayınbabaya, hiç bir mecburiyeti yok, dinen bile yok.
Şu ülkede kadınların erkeklerden ve erkek ailelerinden çektiği nedir ya. İnsan sinirleniyor.
Kesinlikle. Herkesin kendi düzeni var. Muhtaç durumda olanı tabii yanıma alırım anne baba sonuçta. Daha şimdiden çocuğum olunca gelip ona bakmak isteyecek diye korkmaya başladım düşünün. Ki ben misafiri çok seven biriyim. Ama soğuttular şimdiden.
Gerçekten çok sinirleniyorum. Artık öyle yapıyorum zaten. Benim annem babam bana böyle baskı yapmadı. Ki bu yaşta daha. Çocuk doğurup bakmamışım ben bakacaksın yanına alacaksın muhabbeti çok komik değil mi? Ki benim annem o kadar düşünceli ki şehir dışından gelmesine rağmen kalmayacaktı yalvardık üstünden montunu çıkardık öyle 1 gün kaldı sabah erkenden de gittiPessss.
Yolları bilmiyor ama fesatliga gelince maşallah her şeyi biliyorlar.
Aramadıkça arama
Ikide birde gelin cay çorba içelim deme
Geldiklerinde az konuş kenara çekil
Yüz bulamasın .
Bunları söylediğime inanamıyorum kaldı ki hic kayınvalide kovar bi insan değilimdir ama bazılarına sınır oluyorum .
Anana bak babana bak dediğinde de
Hele bi o günler gelsin de düşünürüz de geç
Kesinlikle öyle tavırlı zaten biraz şimdi bana üzüldüm ama napayım dediğiniz gibi taviz verince daha fazlası isteniyor.Saygınızı gösterin, eşinizin annesi diye ama kendinizden hiç bir zaman taviz vermeyin çünkü değmiyor gerçekten. Taviz verdikçe daha fazlası isteniyor.
Evet biraz daha yakına taşınmamızı istiyor hatta şu an gündemde o var bakalım ne olacak :))Çok iyi yapıyorsun aynen devam et.Yeni evliyken sizde kalmasından belli yüz bulursa gelir evine yerleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?