- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
- Konu Sahibi cilekreceli_
-
Diyor zaten ilk başta kedi gibiymişim hahaderler derler ben seni çok seviyorum sen ilk başlarda böyler değildin derler
Sakın inanma :)
Ya daha neler neler benim annem bana yakın çıkıp çıkıp gelmezKusura bakmasın ama 3 aylık evliyken nerdeyse 1 ayını sizinle geçiriyorsa suratın alasını sallamaya hakkınız var.
Bu nedir ya hepsi mi aynı oluyor ilerde öyle olanlardan olmayı nasip etmesin Allah bize misafir gibi gidip gelirim davet edildikçe o kadar
Benim de kaynanam da yaşlı ve insan gerçekten aşırı sıkılıyor bir kere o kuşak çatışmasını aşırı derecede hissediyorsun
aynen benimkide bana demişti böyle dediklerimi yapmayacağını seni böyle bilseydim (emrimin altına girmeyeceğini bilseydim demek istiyor ) izin vermezdim evlenmenize demiştiderler derler ben seni çok seviyorum sen ilk başlarda böyler değildin derler
Sakın inanma :)
Hahay onun iznine mi kalmıştı herşey sankiaynen benimkide bana demişti böyle dediklerimi yapmayacağını seni böyle bilseydim (emrimin altına girmeyeceğini bilseydim demek istiyor ) izin vermezdim evlenmenize demişti
Benimki iki sokak mesafede kalmak isterdi bide oğlumu bahane ederdi tam kalkıcam derdi ama torunum gitmemi istemiyo dimş derdi daha bebek ne söylendğinden haberi yok kalkıcam dedikten sonra yarım saat bu şekilde oyalanırdı kal diyelim diye ilk evlilik yıl dönümünü bile maaile geçirmiştikC cilekreceli_ ayy benim kaynanamda alışveriş sürecinde hep böyle yapmıştı .
düğüne kadar aklınıza gelebilecek herşeye istisnasız ben bilmiyorum ben hiç duymadım dedi. alışverişlerde de meğer hep eşimin kartını parasını kullanmış sonradan öğrendim tabi
bizde 2 sokak mesafesinde oturmasaydık oda gelir kalırdı vallamesafe iyidir baştan sınırı çiz . hiç kanma o kızım yok seni kızım yerine koyucam laflarına benimki de öyle derdi hiç alakası bile yok .
Ben de şehir dışı olsaydı bu problem olmaz sanıyordum meğer öyle olmuyormuşYa daha neler neler benim annem bana yakın çıkıp çıkıp gelmez
Yok bide küsmeler falan çekemem ya. Konuşsanda anlamiyorlar. Bide benimki şehir dişi çok uzakta uçağa binip binip gelir. Sözde parası yok
bende çocuk olunca iyice mahvolurum diye düşünüyorumBenimki iki sokak mesafede kalmak isterdi bide oğlumu bahane ederdi tam kalkıcam derdi ama torunum gitmemi istemiyo dimş derdi daha bebek ne söylendğinden haberi yok kalkıcam dedikten sonra yarım saat bu şekilde oyalanırdı kal diyelim diye ilk evlilik yıl dönümünü bile maaile geçirmiştik
Bu kalma meraklarını gerçekten anlamıyorum. Hiçbir zaman da anlayamayacağım sanırım.Benimki iki sokak mesafede kalmak isterdi bide oğlumu bahane ederdi tam kalkıcam derdi ama torunum gitmemi istemiyo dimş derdi daha bebek ne söylendğinden haberi yok kalkıcam dedikten sonra yarım saat bu şekilde oyalanırdı kal diyelim diye ilk evlilik yıl dönümünü bile maaile geçirmiştik
tabiki kaynanalar izin vermese oğluşları bizimle evlenmezdiHahay onun iznine mi kalmıştı herşey sanki
Aynen hiç sevmem insan kendi evinde rahat eder ama onlara göre oğlumun rvi biz neyiz acaba o evde ama bu durum bi tek bana öyle sorunda eşimde diğer eltilerime yapamıyoBu kalma meraklarını gerçekten anlamıyorum. Hiçbir zaman da anlayamayacağım sanırım.
Ben de o çocuk evresinden çok korkuyorum bakalım ne yapacağızbenimkide 2 sokak mesafesinde. bende çocuk olunca iyice mahvolurum diye düşünüyorum
yerleşir benim eve valla gitmez de
Eş gerçekten önemli bu konuda. O yüzden ona belli edin rahatsız olduğunuzu.Aynen hiç sevmem insan kendi evinde rahat eder ama onlara göre oğlumun rvi biz neyiz acaba o evde ama bu durum bi tek bana öyle sorunda eşimde diğer eltilerime yapamıyo
gerçekten korkudan çocuk yapmayı hiç düşünmüyorumBen de o çocuk evresinden çok korkuyorum bakalım ne yapacağız
Kesinlikle bakımını bile üstlenir eğer çalışıyorsan. Ben sırf bu yüzden ücretsiz izine çıkmayı düşünüyorum çocuğa kendim bakayım bir süre diye sonrası ne olur orasını bilemem tabigerçekten korkudan çocuk yapmayı hiç düşünmüyorumçünkü elinde sağlam bir bahanesi olacak.
çocuk yokken bile sürekli gelin diyen yada kendi gelen insan torunu olunca neler yapmaz
Valla benimki yaptı yardım edecem dedi bi gün eve süpürge tutmadı ki hergün ev temizlenmese kafayı yiyen biriyim bide sürekli gelen giden oluyo düşünün yemek temizlik bende çocuğa bakmak desen oda yok tecrübesizsin susturamıyosun ağlamadığı zaman kucağıma vermek istemez ağladığı an al şunu emzirme çabasınımı anlatayım onun göğsünden fışkırmış sütlerimi diyeyim annemin kalmasını istememesinimi anlatayım sekiz gün kaldı kendisi en son dedim eşime üstüne bide bi insan yükü daha bindi nasıl söylersen söyle gitsin artık dedim eşim direk annenmi gelecek dedi ki annem yerimden kaldırmıyodu beni dedim lanet olsun annemde gelmesin yeterki seninkide gelmesin herşeyi yaptım çok şükür ama bende benden gittim oğlum şimdi dört yaşında ama yaşatılanlar dün gibi eşim şimdi ikinci çocuğu istiyo dedim kurallarım var uyarsan neden olmasın ama yapmicam eşimin sözüne güvenmiyorum annrsi ile ilgili ne söz verse hiç birini tutmadı benş yanlış anlayan anneside espri yapan zavallı yaşlı kadın oldubende çocuk olunca iyice mahvolurum diye düşünüyorum
yerleşir benim eve valla gitmez de
Ben de şehir dışı olsaydı bu problem olmaz sanıyordum meğer öyle olmuyormuş[/QUO
alakası yok yeterki gelmek istesin
aynen öyle bende çalışıyorum bakmasını asla istemem büyük konuşmıyım amaKesinlikle bakımını bile üstlenir eğer çalışıyorsan. Ben sırf bu yüzden ücretsiz izine çıkmayı düşünüyorum çocuğa kendim bakayım bir süre diye sonrası ne olur orasını bilemem tabi
Neden böyle yapıyorlar anlam verebilen var mı? Zaten o gelinin derdi başını aşmış hem ev hem çocukla ilgilenmek zorunda. Madem gidip kalma merağın var bari işe yara.Valla benimki yaptı yardım edecem dedi bi gün eve süpürge tutmadı ki hergün ev temizlenmese kafayı yiyen biriyim bide sürekli gelen giden oluyo düşünün yemek temizlik bende çocuğa bakmak desen oda yok tecrübesizsin susturamıyosun ağlamadığı zaman kucağıma vermek istemez ağladığı an al şunu emzirme çabasınımı anlatayım onun göğsünden fışkırmış sütlerimi diyeyim annemin kalmasını istememesinimi anlatayım sekiz gün kaldı kendisi en son dedim eşime üstüne bide bi insan yükü daha bindi nasıl söylersen söyle gitsin artık dedim eşim direk annenmi gelecek dedi ki annem yerimden kaldırmıyodu beni dedim lanet olsun annemde gelmesin yeterki seninkide gelmesin herşeyi yaptım çok şükür ama bende benden gittim oğlum şimdi dört yaşında ama yaşatılanlar dün gibi eşim şimdi ikinci çocuğu istiyo dedim kurallarım var uyarsan neden olmasın ama yapmicam eşimin sözüne güvenmiyorum annrsi ile ilgili ne söz verse hiç birini tutmadı benş yanlış anlayan anneside espri yapan zavallı yaşlı kadın oldu
Ben kötü kalpli insan oluyorum herşeyin farkında aslında kendisi ameliyat oldu annesi kaldı bi kaç gün bırakın bana yardım etmeyi çocuğum küçük yerinde durmuyo yemek temizlik küçük bebek hasta adam bide başımda tv karşısında keyif çatan bi kadın ama oğluşuna yardım etmek için kalıyorum diyo ama bi gün o oğluşunun elinden tutup kalkmasına yardım etmedi bi gün aldım çocuğu çıktım evden gitmedende dedim ben gelene kadar konuş doğumdada yaptı aynısını ben neyim dedim yaaEş gerçekten önemli bu konuda. O yüzden ona belli edin rahatsız olduğunuzu.
gerçekten çekilmez yaaValla benimki yaptı yardım edecem dedi bi gün eve süpürge tutmadı ki hergün ev temizlenmese kafayı yiyen biriyim bide sürekli gelen giden oluyo düşünün yemek temizlik bende çocuğa bakmak desen oda yok tecrübesizsin susturamıyosun ağlamadığı zaman kucağıma vermek istemez ağladığı an al şunu emzirme çabasınımı anlatayım onun göğsünden fışkırmış sütlerimi diyeyim annemin kalmasını istememesinimi anlatayım sekiz gün kaldı kendisi en son dedim eşime üstüne bide bi insan yükü daha bindi nasıl söylersen söyle gitsin artık dedim eşim direk annenmi gelecek dedi ki annem yerimden kaldırmıyodu beni dedim lanet olsun annemde gelmesin yeterki seninkide gelmesin herşeyi yaptım çok şükür ama bende benden gittim oğlum şimdi dört yaşında ama yaşatılanlar dün gibi eşim şimdi ikinci çocuğu istiyo dedim kurallarım var uyarsan neden olmasın ama yapmicam eşimin sözüne güvenmiyorum annrsi ile ilgili ne söz verse hiç birini tutmadı benş yanlış anlayan anneside espri yapan zavallı yaşlı kadın oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?