- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 113
- 29
- Konu Sahibi cilekreceli_
-
Maşallah. Bizim aramızda 40 yaş var nerdeyse çok sıkılıyorum ben o yüzden de. Sonradan önünü alabilmişsinizdir umarım cidden insan çok bunalıyor kuşak çatışması yaşıyor
Şikayetci oldugun konuları buraya yaz arkadasına anlat içinde kalmasın durumuda toparlarsın illaki eşin de görürArtık sevmiyorum gibi yerleşti zaten kafasına ama cidden toparlamam gerek bu durumu
Gece 12 de gidiyor deyince altlı üstlü falan oturuyorsunuz sanmıştım oysa kiBde köyden geliyorrdu hergun. Suan o kadar sık gelmiyor neysekii
Çok doğru yaptın şimdiden önünü almalısınArkadaşlar ben 4 aylık evliyim. Kayınvalidemi çok severdim onun da hiç kızı olmadığı için beni kızı yerine koydu. Maddi konularda durumları pek iyi değil diye hep herşeyin en makulünü istedim. Nişan alışverişinde bile satıcılara ben uygun olanlarından çıkarın diyordum. Oysaki o gün bana yapılan düşüncesizliği görene kadar. Kayınvalidem herşeye ben bilmiyorum dedi ki bildiği halde çok cimri davrandı bu düşünceliliğime karşı ve kaynatam o gün 5000 tl vermiş ona nişan alışverişi için benim aldıklarım sadece 800 tuttu. Ben ayırdıkları bütçeyi sonradan aile içinden birinden öğrendim tabi. İlk soğuma sebebim buydu. Evlendik ve evimize yerleşir yerleşmez kaynanam 1 hafta bende kaldı. Bizde yeni evlilerin evinde kalınmaz bu davranışı beni o kadar korkuttu ki artık 2 günden fazla kalmak istedi mi suratım asılıyor. Ve bana baskı yapıyor annene bakacaksın babana bakacaksın. Kendisine yer yapıyor gibi. Eşim genelde benim tarafımda olur ama bu konuda bana birinden birine birşey olursa diğerini yanıma alırım diyor. İlerde konuşulacak şeyleri şimdiden konuşmaları çok saçma. Belki ben onlardan önce öleceğim belli mi olur? Ben daha çocuk bakmamışım yaşım 22 bu baskı beni çok bunalttı. Anneme anlattığımda sen huzur evi misin dedi bana. O yüzden kayınvalidemle arama mesafe koydum o da anladı. Sizce yanlış mı yapıyorum?
Evet anneme kuzenime anlatmama rağmen hala içimden atamıyordum o yüzden yazmayı tercih ettim tecrübe sahibi olanların fikrini almak iyi oluyor ve insanın psikolojisini gerçekten çok etkiliyormuş bu tarz durumlar onu anladımŞikayetci oldugun konuları buraya yaz arkadasına anlat içinde kalmasın durumuda toparlarsın illaki eşin de görür
Gece 12 de gidiyor deyince altlı üstlü falan oturuyorsunuz sanmıştım oysa ki
Evet en başta belli etmeseydim belki şu an burda bu yorumu yazarken karşımda oturabilirdiÇok doğru yaptın şimdiden önünü almalısınBu kızı olmayıp kızım yerine koyuyorum diyenler düğünden sonra evrim geçiriyo bende de var
İnanmıyorum yok artık şaka gibiYok canim gelme sebebide sabah ben kalkmayipp oglusuna kahvalti hazirlamazsam diyeymis sonradan ogrendim bunudaa
İnanmıyorum yok artık şaka gibi
Hayallerinin gerçekleşmemesi için elimden geleni yapacağım kendileri beni bu hale getirdi. Belki de ben eşimin babası annesinden önce vefat etseydi annen yalnız kalmasın yanımıza alalım diyecektim ama o şanslarını kendi elleriyle yok ettiler. Yine de büyük konuşmak istemem ama gram içimde istek kalmadı şimdiden buna dairGeçmiş olsun!!!
Bundan sonraki hayatınızda sizi neler beklediğini göstermeye çalışıyorlar sana.
Uzak mı mesafeniz?En son kalmak için geldiğinde anladı 2 gün kalıp gittiler zaten sonra hastalandığım için eşim çağırdı işleri yapsın diye o zamanda 2 gün durdu normalde olsa 1 hafta kalırdı
İstanbul içinde aynı yakadayız. 1 saatlik mesafe var aradaUzak mı mesafeniz?
Malesef etkiler belki eşini sevdiğin halde bu durumlar yüzünden evlenmeseydim diyorsundurEvet anneme kuzenime anlatmama rağmen hala içimden atamıyordum o yüzden yazmayı tercih ettim tecrübe sahibi olanların fikrini almak iyi oluyor ve insanın psikolojisini gerçekten çok etkiliyormuş bu tarz durumlar onu anladım
E kalmak ne alaka o zaman? 2 günü bırak 1 gün bile kalmamalı.. Bir de aynı yakada.. Siz keşke ipleri en baştan elinize alsaydınız. Moral bozmak için demiyorum cidden ama başta böyleyse sonrası nasıl olur az çok tahmin edebiliyorum.İstanbul içinde aynı yakadayız. 1 saatlik mesafe var arada
Yani bazen çok bunalınca dediğim oldu evet ama biraz daha rayına oturdu birşeyler tepkimi gösterince o yüzden rahatım eşimde gerçekten çok anlayışlı ve değer verir bunlar beni zaten bu evde tuttuMalesef etkiler belki eşini sevdiğin halde bu durumlar yüzünden evlenmeseydim diyorsundur
Ki evde oğlu da var yani 2 gün gitmese evin altını üstüne getiriyorlar. Şimdilik Önünü aldım gibi bakalım. Ben de ilerde Allah nasip ederse doğum yapacağım zaman ki süreçten ve ondan sonraki 3 yıldan korkuyorum sadeceE kalmak ne alaka o zaman? 2 günü bırak 1 gün bile kalmamalı.. Bir de aynı yakada.. Siz keşke ipleri en baştan elinize alsaydınız. Moral bozmak için demiyorum cidden ama başta böyleyse sonrası nasıl olur az çok tahmin edebiliyorum.
Amin sağolun. Öyle yaptım bakalımYeni evliyken kalması saçma...
aynı şehirde oturup kalması da bir o kadar saçma... Allah sabır versin ne diyim. Mesafe koy. Tavrını belli et.
Genelde öyle oluyor konu sahibi ne hak veriyorum 3 yıllık evliyim daha kv size geliyoruz demez eşim arar geliyorlar der bende her gittiğimizde ben haber veririm eşim öyle ister sen ara sen söyle der.. İnsanlar tuhaf anlamak zor.. Aramadığım zamanlar da oldu tabi inatlaşıpbana sorulmadı ki nasıl oluyor ya size sormadan bavulu toplayıp mı geliyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?