Kayınvalide

Yani bazen çok bunalınca dediğim oldu evet ama biraz daha rayına oturdu birşeyler tepkimi gösterince o yüzden rahatım eşimde gerçekten çok anlayışlı ve değer verir bunlar beni zaten bu evde tuttu
Eşinin kıymetini bil dış kapının mandalı diğerleri canım

Yeni evliler in evinde kalmak nedir ya.bende kaynanamdan sikintiliyim ama gelip yeni evliler kalmak nedir ya .aklıma ilk olarak hani eski adetlerde vardır ya çarşaf mevzusu o nedenle olabilir mi

Düşünce denen şey herkese olmuyor maalesef ..

Dublex ev alıp birlikte yaşarız öyle yalnız olmaz demişti htta bir ara kayınvalidem. Eşimin kafasına yerleşmişti ama ben asla o şekilde oturmayacağımı söyledim. Tuhaflar gerçekten

"Oğlun yalnız değil ki anne yanında karısı var artık" dersin tekrar konusu açılırsa
Safça uyanıklık yap..

Mesafe koy
Kayinbaban iyi birine benziyor.
Benim kaynanamda hep öyle bizde hergun gidilir gelinir siye kendine yol yapıyor.
Kulak ardı et.
Cevaap bile verme anlamazlar.
Gelecek konular için kendini olumsuz gösterme

Elbet anamız babamız..
Bir şey olursa elbette destek oluruz. ALLAH göstermesin tarzı şeyler diyerek eşinin gönlünü al.

Zaten hiçbir zaman destek olmam demedim sadece dediğim tek şey muhtaç durumda olmadan yanıma almam herkesin kendi düzeni var onlar hemen birlikte yaşayalım istiyorlar

Kusura bakmayın da şu yukarıda koyulaştırdığım cümle bana çok tuhaf geldi. Tamam yeni evli birinde o kadar kalınmaz bunu anlarım ama hastalandıklarında veya zor durumda kaldıklarında gelemeyecekler mi size?? Bunun için huzurevi mi olmanız gerekiyor? evlatları da sahip çıkmayacaksa kim çıkacak??
Annenizin sözü inanılmaz itici...

Tabi ki gelebilirler. Annemin orda yaptığı kinaye şimdiden bunları bana diretmeleri. Kayınvalide neden anneni babanı yanına alıp bakacaksın diye baskı yapar? Tuhaf olan bu annemin yaptığı da kinaye. Aksine annem bana geldiklerinde surat yapma Allah için hizmet et diyen bir insan. Ama ileride olacak gönülden gelerek yapılacak şeyler şimdiden bu şekilde diretilmez.

Zaten hiçbir zaman destek olmam demedim sadece dediğim tek şey muhtaç durumda olmadan yanıma almam herkesin kendi düzeni var onlar hemen birlikte yaşayalım istiyorlar

Hemen olmasına sıcak bakma.
Bizimkiler de hala gitsek azcik geç kalksak hemen burda kalın muhabbeti yapıyorlar.

Eşimle kavga etmiştik
Hemen siz burda yatin tek başınıza kavga ediyorsunuz dedi.
Eşim kuzu kuzu yattı.
O gece yatmadım.

Kaynanam çocuğunun pantolonuna kadar çıkardı tiksindim.

Geçmiyorum dedim.

Çocuklarından ayrılmak zor gelmiş anlaşılan bizim de annemiz var biz de onları bırakıp yeni ev kurduk ama bunu göremiyorlar

Der ki öyle değil kızım siz yalnız biz yalnız olmaz bizim zaten canımız sıkılıyor sizin için de iyi olur

İşte o yüzden safa yatacaksın. Kendisi için söylediğini anlamıyormuş gibi davranarak "yok annecim biz böyle çok iyiyiz sağol" gibi..

Evet kayınbabam anlayışlıdır gelip rahatsız etmek istemez asla

O kadar anlayışlıymış da yeni evli çiftin evine niye göndermiş? Otur oturduğun yerde deseymiş ya..
Erkek ister kp olsun ister eş gerektiği yerde istenen tepkiyi veremiyorlar ben bu yaşıma kadar bunu iyi anladım.

Çok tatlısın ya yorumlarına çok gülüyorum witch kaynana kovar değilim nedir

Yani kendi çapında o da. En azından gelip günlerce kalmak istemiyor. Cimri değil. Ne bileyim tuhaf ya şimdiden en ileriyi düşünüyorum çocuğum olunca asla baktırmak istemiyorum kayınvalideme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…