• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide

annen sana yakınsa o baksın ne güzel işte kendisi demiş zaten
bakamam die kozunuz olur benimki o kadar meraklıydı ki bakmaya
doğdu hergün bizdeydi çıkmadı kıskançlık bile yaptı sahiplendi falan çocuğu
annem diye severdi ozamanlar zoruma giderdi 3 yıl bakmasına rağmen oğlum dibimden ayrılmaz
ozamanlar düşünemiyosun kızıyosun ilk annelik sonuçta şimdi umrumda değil o tarz kelimeleri
benim eşim grip olsa annesi ölür ben grip olurum bi ihtiyacın varmı çorba yapayım falan yok aman
çocuğa geçmesin der ama görücem kızlarında anlıycak herşeyi çok ahh ettim ben kızı yüzünden de oldu
bir çok şey yaşattıklarını çeksinler diyorum hep...
annen var dese nolucaktı kızını bize kakaladın mı diycekti acaba.
Herkes yaşattığını yaşar birgün buna inanıyorum

Herkes yaşattığını yaşar birgün buna inanıyorum

inşallah diyorum sadece yaptıkları aklına gelsin ben
gelinime bunu yaptımda ondan oldu desin bana yeter
kendinden çekmez ancak kızından damadından görür gerçi
olsun oda yeter...

annen sana yakınsa o baksın ne güzel işte kendisi demiş zaten
bakamam die kozunuz olur benimki o kadar meraklıydı ki bakmaya
doğdu hergün bizdeydi çıkmadı kıskançlık bile yaptı sahiplendi falan çocuğu
annem diye severdi ozamanlar zoruma giderdi 3 yıl bakmasına rağmen oğlum dibimden ayrılmaz
ozamanlar düşünemiyosun kızıyosun ilk annelik sonuçta şimdi umrumda değil o tarz kelimeleri
benim eşim grip olsa annesi ölür ben grip olurum bi ihtiyacın varmı çorba yapayım falan yok aman
çocuğa geçmesin der ama görücem kızlarında anlıycak herşeyi çok ahh ettim ben kızı yüzünden de oldu
bir çok şey yaşattıklarını çeksinler diyorum hep...
annen var dese nolucaktı kızını bize kakaladın mı diycekti acaba.
Eden bulur bu hayatta ama nefret ettim.Gorumceden kardes kaynanadan ana olmaz derlerdi doğru imiş.Bakalim çocuğumda olmayabilir kaynana drlarin sözünü ya da cocuk için ugrasinca ne diycek. Öyle diyecekti tabi hasta kızı bize kakaladi. Ya varya beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum

Daha şimdiden bunları yapan ilerde neleri yapar kayınvalidenden çok eşine karşı tavrını koru birinden birine bir şey olursa yanıma alırım ne demek tek mi yaşıyor o evde kesinlikle tavrını eşine de ailesine baştan koy yoksa hiç iyi durmuyor manzara..

Daha şimdiden bunları yapan ilerde neleri yapar kayınvalidenden çok eşine karşı tavrını koru birinden birine bir şey olursa yanıma alırım ne demek tek mi yaşıyor o evde kesinlikle tavrını eşine de ailesine baştan koy yoksa hiç iyi durmuyor manzara..
Tavrımı koydum zaten kayınvalidem de herşeyi biliyor artık eşim anlatmış gidip böyle yapma rahatsız oluyor diye şuann ben nankör gelin konumundayım ama olsun. En azından içimde kalmasından iyi oldu.

Back