- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
- Konu Sahibi cilekreceli_
-
Ama insan ister istemez takıyor. Bazen bakıyorum kafamın içinde hep söyledikleri tekrarlanıyor. Psikolojimi etkilemiş gerçekten rahat bir ailede büyüdüğüm içinDaha yenisin diye dipdibe olmak istiyorlardir zamanla otururlar yerine soyledklerine de aldirma gun dogmadan neler dogar
Gerçekten çok sinirleniyorum. Artık öyle yapıyorum zaten. Benim annem babam bana böyle baskı yapmadı. Ki bu yaşta daha. Çocuk doğurup bakmamışım ben bakacaksın yanına alacaksın muhabbeti çok komik değil mi? Ki benim annem o kadar düşünceli ki şehir dışından gelmesine rağmen kalmayacaktı yalvardık üstünden montunu çıkardık öyle 1 gün kaldı sabah erkenden de gitti
Evet ama kırıcı olmaktan da korktuğum için cevap veremiyorum pek sadece suratıma ve hareketlerime yansıyor. Gitmiyorum mesela. Ama sonra diyemediklerim içimde kalıyor hepBazı insanlar gerçekten garip ve nedense bu gariplikler kayinvalidelerde daha çok oluyor :) iyi olayım derken çok taviz vermeyin kendinize de çok dert etmeyin bence de mesafe iyidir. Emrivakilere musade etmemeye çalışın
Gelmezler diyorum ben diyor ki gelecekler olmaz öyleKomik değil yerini hazırlıyor
Bazı tipler böyle bayilirlar çocuklarına yıkılmaya..
10 sene çocuk dusunmuyorum de
Zaten annem babam da o kadar yaşlanırsak huzur evine gider otururuz kızımı rahatsız etmeyiz diyolar de
Anlasin senden iş çıkmayacağını
Umarım öyledirhayatında aldıgın en mantıklı karar inan bana
Anliyodur bence önemli olan da anlayıp kendini geri cekmesiEvet ama kırıcı olmaktan da korktuğum için cevap veremiyorum pek sadece suratıma ve hareketlerime yansıyor. Gitmiyorum mesela. Ama sonra diyemediklerim içimde kalıyor hep
Sakin haEvet biraz daha yakına taşınmamızı istiyor hatta şu an gündemde o var bakalım ne olacak :))
Anliyodur bence önemli olan da an
Doğru söylüyorsunuz evlilik gerçekten çok büyük bir sorumluluk. Yaşım 22 bunu kaldırabiliyorum ama onlar üstüne başka sorumluluk ekliyorlar anne baba bakımı gibi. Bu yaşta bunların diretilmesi benim sinirimi bozuyor sadeceYaşınız küçük sanırım. Cidden siz yaşta kadınlarımızın evlenmesi beni üzüyor. Evlilik iyi yürümezse travmalar yaşatır. Öncelikle hazır olmadan evlilik yapılmasını doğru bulmuyorum. Eşinin ailesi de işte bu üzerine anlam yüklenen evlilik olayını yanlış anlamış kişiler ve belli ki cahiller. Ülkemizde aileler çocuklarıyla beraber evleniyorlar. Bu da sorunlara neden oluyor. Parasal konularda üzülmeyin ama diğer hareketleri sizi rahatsız ediyorsa serinkanlı yaklaşın ve yavaşça mesafeyi açın. Bunu yaparken sakin kalmaya çalışın. Kolaylıklar diliyorum.
Ki gençler elleri ayakları tutuyor. Ama kayınvalidem ile kaynatam yaşlılar o yüzden yer yapma çabalamasıDoğru söylüyorsunuz evlilik gerçekten çok büyük bir sorumluluk. Yaşım 22 bunu kaldırabiliyorum ama onlar üstüne başka sorumluluk ekliyorlar anne baba bakımı gibi. Bu yaşta bunların diretilmesi benim sinirimi bozuyor sadece
Katılıyorum o yüzden aslında özünde çok iyidir kayınvalidem ama bu huyları beni soğuttu kendisi yaptı ama bunuSakin yuz verme
Ayni sehirde ustelil yeni evlilerde 1 hafta kalmak nedir?
Mesafeni koru.
Her gelmek istediklerinde kabul etme
Birsey uydur arada gelsinler
Bastan nasil baslarsa oyle gider sonra duzeltemezsin
Haha dedim zaten eşime ileride senin anneni benim de babamı yanımıza almak zorunda kalırsak görürsün. Onun annesi yalnız kalamazsa benim de babam kalamaz.Annene babana kaynanana kayinbabana bakacaksin 2 de cocuk dogursan 8 kişi artık bi villa filan kiralarsınız. Annen haklı sen huzur evimsin
Bı laf vardır "gelmedik ağrıya hastalanmak" diye :) bence boşver daha yıllar var dur bakalım belki o zaman geldiğinde şartlar bambaşka olacak. Şimdiden bunları düşünüp canını sıkmaDoğru söylüyorsunuz evlilik gerçekten çok büyük bir sorumluluk. Yaşım 22 bunu kaldırabiliyorum ama onlar üstüne başka sorumluluk ekliyorlar anne baba bakımı gibi. Bu yaşta bunların diretilmesi benim sinirimi bozuyor sadece
En son kalmak için geldiğinde anladı 2 gün kalıp gittiler zaten sonra hastalandığım için eşim çağırdı işleri yapsın diye o zamanda 2 gün durdu normalde olsa 1 hafta kalırdıMesafeyi asıl yeni evliyken sizde kaldığında yapacaktın. Artık yerini yapmış, zor kurtulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?