- 9 Ağustos 2021
- 14.977
- 50.936
-
- Konu Sahibi yorgunedebiyatci
Büyük oyunu bozmuşHayret yaa, bak sen şu işe. Kimin aklına gelir görümce bayram tatilinde ailesinin evine gelecek. Büyük oyun oynamışlar size.
Eşin memleketine gidip, baş başa vakit geçirmek isteyenler kervanına bir üye daha dahil olmuş.Bu arada başlığı okuyunca tatile gidiyorsunuz sandım. Bayram ziyaretine eş ailesinin yanına gidiyormuşsunuz zaten. Herhalde kayınvalide ve görümce ile geçireceksiniz.
Takilmamaya çalişin. Iptal durumu yok anladigim kadariyla akisina bırakın. Bir de sorunlardan sonra gorumcenizin baska falsosu yoksa kin tutmayin. Bu size zarar verir evlilige zarar verir. Boyle mevzularda kendiniziifade edin ama surekli esnizle kavga etmeyin daha cok yeni evlisiniz. Ha bence birlikte tatil icin erken baya ama iptal durumu yok diye cevap yazdim yoksa sacma olmusKızlar selaaaammm,
Eşimin memleketine gidiyoruz Allah nasip ederse bayramda. Ailesi bayramda orada olacak. Yeni evliyim 3 haftalık. Senelerdir hayaliydi benimle oraya gitmek. Ve görümcem ve eşi de geliyor. Bize de bunu yeni diyorlar. Sözde 1 ay önceden bilet almışlar ne hikmetse söylemediler. Ben de o görümcemden pek hoşlanmıyorum zamanında çok sorun yaşadım görümcelerimle. Evlenince beni tanıyınca sevdiler ama ben yapılanları unutmadım. Buna da ayrı bir antipatim var. Bana yan yana çok iyi davranıyor ama samimi gelmiyor hareketleri çok abartılı. Bir yandan diyorum yapma belki tatil güzel geçecek ama yok eşimle de sürekli bu konuda tartışıyorum. O benim ablam onlarla da gezeceğiz baş başa da diyor. Sizce nasıl davranmalıyım yeni evliyim ve bu sebepten kavga etmek de istemiyorum. Tatilde nasıl davranmalıyım eşime nasıl davranmalıyım?
Bir Rumlar’ın Megalo İdea’sı, bir de bu pembik yeni gelinlerin aile evinde baş başa vakit geçirme sevdası.Eşin memleketine gidip, baş başa vakit geçirmek isteyenler kervanına bir üye daha dahil olmuş.
Konuyu takipteyim bende aynı şeylerden müzdaribim. Görümcemi sevmem ama bayramlarda eşim memleketini sevdiği için oraya gidiyoruz. Öldürmeyen Allah yaşatıyor ne diyeyim. Tartışmayın zaten anlamıyorlar.Kızlar selaaaammm,
Eşimin memleketine gidiyoruz Allah nasip ederse bayramda. Ailesi bayramda orada olacak. Yeni evliyim 3 haftalık. Senelerdir hayaliydi benimle oraya gitmek. Ve görümcem ve eşi de geliyor. Bize de bunu yeni diyorlar. Sözde 1 ay önceden bilet almışlar ne hikmetse söylemediler. Ben de o görümcemden pek hoşlanmıyorum zamanında çok sorun yaşadım görümcelerimle. Evlenince beni tanıyınca sevdiler ama ben yapılanları unutmadım. Buna da ayrı bir antipatim var. Bana yan yana çok iyi davranıyor ama samimi gelmiyor hareketleri çok abartılı. Bir yandan diyorum yapma belki tatil güzel geçecek ama yok eşimle de sürekli bu konuda tartışıyorum. O benim ablam onlarla da gezeceğiz baş başa da diyor. Sizce nasıl davranmalıyım yeni evliyim ve bu sebepten kavga etmek de istemiyorum. Tatilde nasıl davranmalıyım eşime nasıl davranmalıyım?
Hayır bir de kasıtlı yapıldığını düşünüyor falan. Bu daha elim.Büyük oyunu bozmuşmesela ben bayramlarda asla ailemin yanina gitmem . İyi ki üç kız kardeşiz gelin hanım anamın evine gelmeme de karışacak demek ..
inanır mısınız benim gorumceler de hep geliyor bı de kalıyorlar falan bende istemiyorum kocamla kavga mı etsem ? Adam deli misin der herhaldeHayır bir de kasıtlı yapıldığını düşünüyor falan. Bu daha elim.
Kızlar selaaaammm,
Ben aileyle ciddi sorunlar yaşayanların evlenmesini doğru bulmuyorum açıkçası. Bu sayfada zaten kaç tane okudum başta anlaşamayıp ileride felakete dönüşen malum eşlerde anacı oluyor genelde kendi ailesini savunuyor yanlışlarına rağmen. O yüzden aşk meşk bunların önüne geçemiyor maalesef ki sizde zaten şimdiden tartışmaya başlamışsınız eşinizle. Ayrıca ne olursa olsun ileri ki zamanlarda elbette beraber tatil yapılabilir ama ilk zamandan keşke sizinle gelmeselermiş birde haberde vermemişler. Şimdi eşinize tepki göstersenizde daha kötü geçer tatiliniz zehir olun en başta kabul etmişsiniz ailesini zaten bundan sonrada aynı şekilde kabul edin bence.Kızlar selaaaammm,
Hahah geçen sene bende bu kervandaydım şimdide aman onlarla mı uğraşıcam tartışmak için bile yoramam kendimi diyorumEşin memleketine gidip, baş başa vakit geçirmek isteyenler kervanına bir üye daha dahil olmuş.
Yeni gelin yaMemlekete gitme olayina "tatil" diyecek kadar saf olmamakla başlayabilirsin mesela..