- 1 Temmuz 2022
- 34
- -108
- 30
-
- Konu Sahibi yorgunedebiyatci
Evlilik aşamasında sorunlar yaşanması normaldir. sizi tanıdıkça sevmişler meğer sizde bir şans verin derim geçmişi unutmamak sadece evliliğinize zarar verir yeni evlisiniz gezin tozun evliliğinizin tadını çıkarın davranışlarına gelince samimi bulmuyorsanız biraz daha mesafeli olursunuz olur biter.Kızlar selaaaammm,
Eşimin memleketine gidiyoruz Allah nasip ederse bayramda. Ailesi bayramda orada olacak. Yeni evliyim 3 haftalık. Senelerdir hayaliydi benimle oraya gitmek. Ve görümcem ve eşi de geliyor. Bize de bunu yeni diyorlar. Sözde 1 ay önceden bilet almışlar ne hikmetse söylemediler. Ben de o görümcemden pek hoşlanmıyorum zamanında çok sorun yaşadım görümcelerimle. Evlenince beni tanıyınca sevdiler ama ben yapılanları unutmadım. Buna da ayrı bir antipatim var. Bana yan yana çok iyi davranıyor ama samimi gelmiyor hareketleri çok abartılı. Bir yandan diyorum yapma belki tatil güzel geçecek ama yok eşimle de sürekli bu konuda tartışıyorum. O benim ablam onlarla da gezeceğiz baş başa da diyor. Sizce nasıl davranmalıyım yeni evliyim ve bu sebepten kavga etmek de istemiyorum. Tatilde nasıl davranmalıyım eşime nasıl davranmalıyım?
Maalesef ki evet aynı evde kalacağız. Biz birkaç günlüğüne diğer eve geçeceğiz ben arkadaşım ile buluşacağım oradaBazi seyleri akisina birakmak lazim. Baktiniz olmuyor mesafe birakirsiniz. Hepiniz ayni evde mi kalacaksiniz?
Ay yok orada okey arkadaşları yok okey bağımlısı değil arkadaş ortamını seviyor o birkaç arkadaşı okey oynamayı seviyor diye gidiyor adam o günden sonra gitmedi okeye işten sonra hep evde MaşaAllahBayramda aile yanına gitmelerinden doğal ne var ki? eski konunuzu hatirliyorum, esiniz surekli okey oynamaya gidiyordu. Orada sizi gorumcenizle yalniz birakacak diye mi cekiniyorsunuz?
Hayret yaa, bak sen şu işe. Kimin aklına gelir görümce bayram tatilinde ailesinin evine gelecek. Büyük oyun oynamışlar size.Ve görümcem ve eşi de geliyor. Bize de bunu yeni diyorlar. Sözde 1 ay önceden bilet almışlar ne hikmetse söylemediler.