Kayınvalide ve Görümce ile Tatil

Ee atsaydınız nişanı
Sanki bana evlendiniz
Yada evlendinizde noldu?
Daha 3 haftalık evli adam evin yolunu bulamiyor okey oynicam diye…
Yok eğitimciyim yok hanımcığım çok kaliteliyim…
Kendini öven insanları sevmem, çünkü hep aslında öyle olmadıklarını gördüm
Mesela asla dedikodu yapmam hiç sevmem diyenlerden özellikle uzak dururum, hiç samimi gelmezler.
Sizde öyle, samimi gelmediniz
Dediğinizin her biri doğru olsa bile yine tekrarlıyorum, orası onun baba evi. Giderken, kalırken sizden icazet alacak değil.
İster biletini 1 sene önce alır ister o gün karar verir gider.
Siz baba evine giderken gelinizden izin kağıdı çıkarıyormuşsunuz?
Benim kızım bana gelirken, gelin hanım o niye geliyor diyecek, oğlum yok ama olsa al şu karını gözüm görmesin derim.
Görümceniz kötü bir insanda olabilir, doğrudur.
Yinede o niye geldi deme lüksünüz yok, ama madem o gidiyor biz gitmeyelim deme lüksünüz var. Daha çok bayram olur sizin için çok sorunsa başka zaman gidebilirsiniz gayet.
Eşinizin her hayali hep gerçekmi olmuş bu yaşa kadar, bu olmazsa yıkılmaz herhalde.
Bukadar yeni evliyken ben olsam zaten gitmezdim kimsenin evine. Daha nekadar tanıyorsunuzki yatılı kalcaksınız okadar kalabalık ortamda

Yaaani bir insan ailesinin evine niye gider ki? Hem de bayramda!!!
Görümcesi konu sahibi kocişiyle rahat rahat ve havalı şekilde gezemesin diye komplo kurmuş belli ki. Bunun başka açıklaması olamaz.

Ben aşırı düşünceli aileye aşırı düşkün manevi değerlere önem veren bir eğitimciyim.

O burnu havada gördükleri sosyete kızın yüzüme dedikleri şekilde saf temiz kalpli pozitif cömert düşünceli olduğunu gördüler

Eskiden gezen tozan mesleğinde başarılı havalı kızı gördüler gerisine bakmadılar.

Ben hiçbiri ile kötü olmadım hanımlığımı eğitimci oluşumu bozmadım.
Bu arada biraz sallıyorsunuz gibi geldi. Havalı, sosyetik, mesleğinde başarılı o güçlü kadın haftada dört gün kahvede okey masasında sabahlama potansiyeli olan adamla evlenmek için kendisine yapılan saygısızlıklar karşısında kan kusup kızılcık şerbeti içmez. Aynı vizyona sahip kadın eşin köyüne yapılan bayram ziyaretine tatil de demez mesela.

Adamla evlenene kadar neler çektim ben, siz olsanız dayanamaz nişanı atardınız diyorsunuz bir de. Evet ben olsam dayanmazdım gerçekten. Keşke siz de çekmeseydiniz, sanki vatan borcu ödediniz

Ayrıca siz görümceyle anne babasının evinde kalacağınız birkaç günü değil, 3 haftada 8-9 kez görüştüğünüz asıl ilişkileri sorgulayın. Ben o görüşmelere kendi rizanizla katıldığınız sanmıyorum. Malum görümceler yüzünden çok sıkıntı cekmişsiniz. Bu sıkıntılar daha çok nişanlı ya da eşin tutumundan kaynaklanıyor ama neyse.
Eğer cici gelin olayım diye çaba gösteriyorsanız, yaptığınız tamamen samimiyetsizlik. Görümce dahil kimseyi sorgulamayın bir zahmet.

Bayramda memlekete gitmek için sizden icazet mi alacaklardi? O kadar uyuz olsanız da birkaç sene sonra onu da andiracak çocuklar doguracaksin. Daha yolun başından kendini doldurup canını sıkma
eşimle de sürekli bu konuda tartışıyorum.
3 haftalık evlilikte de sürekli tartışmayın ya, bu ne, daha cicim aylarında kavga gürültü gerginlik...nasıl başlarsa öyle devam eder, biraz ılımlı olun

Evet ya 3 haftalık evlilikte sürekli görümceleri ile görüşen, tatil diye de eşin memleketine gidecek olan,eşi okey masasından kalkmayan, havalı sosyetik güzel

Evet ya 3 haftalık evlilikte sürekli görümceleri ile görüşen, tatil diye de eşin memleketine gidecek olan,eşi okey masasından kalkmayan, havalı sosyetik güzel
Bu havalı ve sosyetik eğitimci umarım balayı yapabilmiştir...

Konu sahibi bu arada siz burdaki yorumlara kiziyorsuniz ama ben yeni öğrendim eşinizin dört gün okeye gittiğini bir tarafran sekiz günü de gorumcelerle geçmiş şimdi de bayram tekrar onlarla siz baya yalnız kalmak istemekte haklısınız . Ama takıldığınız nokta hatalı . Sizin derdiniz babasının evine giden gorumceniz mi tekrar düşünün .

İyi ki mesafeliymişsiniz. Mesafeli halinizle 3 haftada 50 defa görüşmüşsünüz. Ben 1 senede o kadar görmüşümdür görümcelerimi ki aramız gayet iyi. Siz mesafe kavramını çok yanlış anlamışsınız. Siz diye hitap etmekle olmuyor o işler.

Ve ısrarla üzerinize vazife olmayan şeylere yorum yapıyorsunuz.
Kadının 100 yıllık anasına babasına ne zaman gideceği, buna ne zaman karar verdiği, bileti ne zaman aldığı, bu bilgiyi 100 yıllık anne babasıyla paylaşıp paylaşmadığı ya da ne zaman paylaştığı sizi ilgilendirmez.
İnsanların yerini bilmesini istiyorsanız önce siz kendi yerinizi bilmelisiniz.

Kendimi överken ben:

Onun meali şey ya; sülalede üniversite yüzü gören ilk insan benim.
Fake değilse böyle olduğuna yemin edebilirim

Bir de bir üye vardı, eşinin ailesi kendisine hocam, hoca hanım vb şekillerde hitap etmiyor diye dertliydi.
Ne acılar var işte hiç bilmiyoruz

Ahshdjdjdjjdjdjsjsdjdj o konuyu hatırladım harikaydı o ya ben de kaynanama diyim de çay bitince mesela şey desin “hemşire hanım seron akmıyor” ben hemen çayı tekrardan demliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…