- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
-
İçimden gelmiyorsa aramazdım. Ogluyla konuşurken telefonu alır 2 dakika konuşur kapatırdım.Merhaba hanımlar
Kayınvalideyi 15 günde bir arıyorum normalde geçen 15 gün önce yine aradım açmadı ve sonra geri dönmedi ama oğluyla konuşuyor beni sorup selam gönderiyor falan ben bu 15 günde bir aramayı görev gibi gördüğüm için arayıp aramamasını sorun etmeden tekrar arayayım mı yoksa aramasını mı beklesem kendisi telefonu aktif kullanan birisi bu arada
Şimdiden teşekkür ederim.
Ağrımayan başını ağrıtmaya pek bir meraklısın canısı beMerhaba hanımlar
Kayınvalideyi 15 günde bir arıyorum normalde geçen 15 gün önce yine aradım açmadı ve sonra geri dönmedi ama oğluyla konuşuyor beni sorup selam gönderiyor falan ben bu 15 günde bir aramayı görev gibi gördüğüm için arayıp aramamasını sorun etmeden tekrar arayayım mı yoksa aramasını mı beklesem kendisi telefonu aktif kullanan birisi bu arada
Sinir oluyorum eşimle konusurken alıp elime saydırmak istiyorum açıkçası da neyseAğrımayan başını ağrıtmaya pek bir meraklısın canısı be
Aman açmadıysa ki dönmediyse ne arayacaksın
vakit bulmuş oğluşunu aramış sana selam göndermiş sende bir daha ki konuşmalarında kocanla selam gönder gitsin.
Üstüme saldırmasınlar diyecanınız aramak ıstıyorsa arayın ıstemıyorsa aramayın gercekten arayıp aramamanıza bız mı karar verıcez :)
2 haftada bır gorev gıbı nıye arıyorsunuz kı ?
nıye saydırmak ıstıyorsunuz kı bu kadar abartılacak bırsey yok sıze donus yapmıyorsa sızde aramazsınız nıye aramadın dıye sorarsa donersınız dıye bekledım dersınız bıttı gıttı basıt seyler bunlarSinir oluyorum eşimle konusurken alıp elime saydırmak istiyorum açıkçası da neyse
Amannn salla hayat onları takacak kadar sıkıcı değil yapmaaaSinir oluyorum eşimle konusurken alıp elime saydırmak istiyorum açıkçası da neyse
ustunuze saldırmak ıcın bahane arayan goz ustunde kaş var dıye de saldırır en basıtı selam gondermezdı esınızle telde konusurken benı aramadı duymamısım aramıs gerı aramadı merak etmedı der saldırırdı saldırmak ısteyene bahane cokÜstüme saldırmasınlar diye
Mantıklı hiç bu yönden düşünmemiştimustunuze saldırmak ıcın bahane arayan goz ustunde kaş var dıye de saldırır en basıtı selam gondermezdı esınızle telde konusurken benı aramadı duymamısım aramıs gerı aramadı merak etmedı der saldırırdı saldırmak ısteyene bahane cok
o yuzden bırı saldırmasın dıye aranmaz eger oyleyse tam aksıne mesafe koyarsınız sureklı arar alıstırırsanız agızlarına laf vermıs olursunuz ne gerek var
Yani beni hep bi yok sayma durumları olduğu için artık kendimi değersiz görmeye başladıö ve sinirlerim bozuluyor ondan sizlerle paylaşmak istedimallah başka dert vermesin kardiş
Sende yok sayYani beni hep bi yok sayma durumları olduğu için artık kendimi değersiz görmeye başladıö ve sinirlerim bozuluyor ondan sizlerle paylaşmak istedim
Kayınvalidenizi seviyor musunuz?Yani beni hep bi yok sayma durumları olduğu için artık kendimi değersiz görmeye başladıö ve sinirlerim bozuluyor ondan sizlerle paylaşmak istedim
aramanıza donmedıler dıye veya beklentılerı var dıye bu kadar basıt olmamalı kendınızı degersız gormenızYani beni hep bi yok sayma durumları olduğu için artık kendimi değersiz görmeye başladıö ve sinirlerim bozuluyor ondan sizlerle paylaşmak istedim
Gerek görseydi arardı demek ki pek umursamıyor sende umursamaMerhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?