• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide tekrar aranır mı ?

Bu aile arama olayları ilginç geliyor. Bence isteyen arasin istemeyen aramasın. Ben ararim kayinvalidemi. Eşim benim ailemi aramaz. Ama goruşunce de cok sayar sever ailemi. Ben ona ara diye baski yapmam. Mesela birkac aydır kayınvalidemi aramiyirym coddi bir sorun yasadık. Eşime bahsetmedim annesiyle giruşmeyi keser cunkü. Aramiyirum şimdi esim niye aramiyirsun demiyor. Velhasil icinizden gelen neyse onu yapın

Bence arama niye arıyorsun ki bosver kaynana her zaman kaynanadir seni kizi gibi gormezler asla ben ne cektim hala cekiyorum Allah dusmanima vermesin benimki gibi birini disaridan insanlara o kadar melek birde bana sor seytan tam seytan

Yanlış anlamayın kırmak bilmişlik yapmak maksadıyla yazmıyorum, karşınızdaki insanlar kötü karakterli olabilir ama siz karı-koca birlikte hareket eder tavır takınırsanız kimse size diş geçirmeye, iftira atmaya, kötü davranmaya cesaret edemez.

Örneğin zaten aranızın hiç iyi olmadığı kayınvalidenizi neden 15'te 1 bile olsa arama ihtiyacı duyuyorsunuz, sizle konuşmayıp eşinizle konuştuğunda size uzaktan bir selam göndermekle yetinmesini kafaya takıyorsunuz ki?
Aramazsam saldırırlar demişsiniz, saldırsınlar.
En kötü iftira atabilirler değil mi? Evet iftira çok kötü bir şeydir ama siz kendinizi bildikten sonra attıkları her iftira kendi ayıplarıdır, bundan utanırlar veya utanmazlar o kendi vicdanları lakin siz sürekli onların ne dediklerine, ne yaptıklarına veya ne yapacaklarına bu kadar takılı kalırsanız, başkalarının istek ve düşüncelerine göre yaşar mutsuz olursunuz.
Çok haklısınız aramadım aramayı da artık düşünmüyorum

Merhaba hanımlar
Kayınvalideyi 15 günde bir arıyorum normalde geçen 15 gün önce yine aradım açmadı ve sonra geri dönmedi ama oğluyla konuşuyor beni sorup selam gönderiyor falan ben bu 15 günde bir aramayı görev gibi gördüğüm için arayıp aramamasını sorun etmeden tekrar arayayım mı yoksa aramasını mı beklesem kendisi telefonu aktif kullanan birisi bu arada
Şimdiden teşekkür ederim.
Kayınvalideniz telefonu iyi kullanıp kendisini kimler aramış bakmayı biliyor mu? Mesela benim annem o an telefona cevap verememiişse, kimin aradığına bakmayı bilmiyor. Hatta bazen arayıp sen mi aradın kızım, beni biri aradı ama kim acaba diye soruyor.

Ama yok kayınvalideniz biliyorsa ve ona rağmen dönüş yapmadıysa ben aramazdım açıkçası. Tavır yaparsa da anne arıyorum,o an müsait olmasan bile sonra dönüş yapmıyorsun derdim.

Bazı şeyler çok net ya, benim kayınvalidem bana whatsaptan direk " şunun resmini bana at" dedi. Ben de atar mısın demek istedin galiba anne dedim. Hoşuma gitmeyen şeyleri söylemeyi tercih ediyorum, sustukça üzülen biz oluyoruz.

Back