• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide tekrar aranır mı ?

Neden arıyorsunuz sevgili konu sahibi?
Eşinizin annesi ve kardeşlerinin size yaptıkları ile açtığınız konularınızı okurken sinir oldum kaç defa.
Siz hala neden görev gibi arıyorsunuz bu insanı?
Sizi ailece insan yerine koymuyorlar, açık açık yazacağım biraz ama neden arayıp onları bu tavırları konusunda rahat olmalarına imkan sağlıyorsunuz?

Eşiniz mi baskı yapıyor, ondan mı korkuyorsunuz?
İnsan kendine bunu yapmamalı. Her konunuzu hayretle okuyorum.
Korkuyorum inanın arayıp saldırıyorlar huzur muzır kalmıyor çok haklısınız ama iftira falan da var onlarda ben baş edemiyorum

Yani beni hep bi yok sayma durumları olduğu için artık kendimi değersiz görmeye başladıö ve sinirlerim bozuluyor ondan sizlerle paylaşmak istedim
Baskalarindan deger beklemeyi birakin , beklentiler hayal kirikliklarini yaratir. Bazen kv beni arar duymam yada onu aradigimda o an bir isi vardir sonra kalir gider bi sonra kim arar o mu ben mi fark etmez konusulmaz bile yada esimle konusurken noldu anne derim niye acmadin . Niye hep bir beklenti , hep bir gorev yerine getirme durumu . Kendinizi ogluyla konusurken bile otekilestiriyorsunuz ogluyla konusurken siz uzayda degilsiniz dahil olmak isteseniz bal gibi dahil olursunuz .

Kayınvalidenizi seviyor musunuz?
Sevmiyorsanız sizi yok saymalarını da kafanıza takmamalısınız, oğlunu aradığında selam mı yolluyor, benden de selam söyle deyip geçin, insanları bu kadar umursamayın erken yaşlanırsınız.
Yaşlandım zaten inanın sinirden stresten bir sürü problemlerim oluştu evliliği böyle bilseydim asla yanaşmazdım

Neden arıyorsunuz sevgili konu sahibi?
Eşinizin annesi ve kardeşlerinin size yaptıkları ile açtığınız konularınızı okurken sinir oldum kaç defa.
Siz hala neden görev gibi arıyorsunuz bu insanı?
Sizi ailece insan yerine koymuyorlar, açık açık yazacağım biraz ama neden arayıp onları bu tavırları konusunda rahat olmalarına imkan sağlıyorsunuz?

Eşiniz mi baskı yapıyor, ondan mı korkuyorsunuz?
İnsan kendine bunu yapmamalı. Her konunuzu hayretle okuyorum.
Oo konu baya derinmis konu sahibi bunu bilmiyordum ama birakin uzak kalsinlar dislanmis hissedin bu cabayi kendinize harcayin

Korkuyorum inanın arayıp saldırıyorlar huzur muzır kalmıyor çok haklısınız ama iftira falan da var onlarda ben baş edemiyorum
Onlar değilde hayatınızı paylaştığınız insanda iş yok asıl sizin.
Korkmayın, siz baştan sağlam dursaydınız şimdiye bunlarla uğraşmıyor olurdunuz. Ya düzelirdi ya yolunuza bakardınız.
Korkup kendinize hiçe saydırmak, kendinize olan saygınızı yitirip, psikojik olarak iyice kötü olmanıza sebep olacak.

Son düzenleme:
Yaşlandım zaten inanın sinirden stresten bir sürü problemlerim oluştu evliliği böyle bilseydim asla yanaşmazdım
Evliliğiniz boyunca ne yaşadıysanız ve yaşıyorsanız insanlara hak ettiği cevabı verememeniz, eşinizin de yanınızda durmamasındandır.

Aramaları da, görüşmeleri de rutine bağlamak aslında samimi olmayan iletişimler. O yüzden gerek yok. Canınız isterse arayın istemezse aramayın. Ha bir de insanlık hali bazen gözden kaçabiliyor, döneyim diye niyet ediyoruz ama unutuyoruz. Dertsiz başınıza niye dert ararsınız da.

Merhaba hanımlar
Kayınvalideyi 15 günde bir arıyorum normalde geçen 15 gün önce yine aradım açmadı ve sonra geri dönmedi ama oğluyla konuşuyor beni sorup selam gönderiyor falan ben bu 15 günde bir aramayı görev gibi gördüğüm için arayıp aramamasını sorun etmeden tekrar arayayım mı yoksa aramasını mı beklesem kendisi telefonu aktif kullanan birisi bu arada
Şimdiden teşekkür ederim.
15 günde 1 arıyormuşsunuz. Açmadı neyse diyip bir 15 daha bekleseniz 1 ay olur. Siz yinede iletişim sağlayana kadar arayın. Süreler çok uzun.

Merhaba hanımlar
Kayınvalideyi 15 günde bir arıyorum normalde geçen 15 gün önce yine aradım açmadı ve sonra geri dönmedi ama oğluyla konuşuyor beni sorup selam gönderiyor falan ben bu 15 günde bir aramayı görev gibi gördüğüm için arayıp aramamasını sorun etmeden tekrar arayayım mı yoksa aramasını mı beklesem kendisi telefonu aktif kullanan birisi bu arada
Neden ödev gibi arıyorsunuz.

Evliliğiniz boyunca ne yaşadıysanız ve yaşıyorsanız insanlara hak ettiği cevabı verememeniz, eşinizin de yanınızda durmamasındandır.
Hak ettikleri cevabı veremiyor olabilirim ama eşim gerektiğinde bağırdı çağırdı aylarca küstü ama hiç bi işe yaramıyor karşıdaki insanlarda da biraz ar anlayış olmalı yoksa boş

Hak ettikleri cevabı veremiyor olabilirim ama eşim gerektiğinde bağırdı çağırdı aylarca küstü ama hiç bi işe yaramıyor karşıdaki insanlarda da biraz ar anlayış olmalı yoksa boş
Yanlış anlamayın kırmak bilmişlik yapmak maksadıyla yazmıyorum, karşınızdaki insanlar kötü karakterli olabilir ama siz karı-koca birlikte hareket eder tavır takınırsanız kimse size diş geçirmeye, iftira atmaya, kötü davranmaya cesaret edemez.

Örneğin zaten aranızın hiç iyi olmadığı kayınvalidenizi neden 15'te 1 bile olsa arama ihtiyacı duyuyorsunuz, sizle konuşmayıp eşinizle konuştuğunda size uzaktan bir selam göndermekle yetinmesini kafaya takıyorsunuz ki?
Aramazsam saldırırlar demişsiniz, saldırsınlar.
En kötü iftira atabilirler değil mi? Evet iftira çok kötü bir şeydir ama siz kendinizi bildikten sonra attıkları her iftira kendi ayıplarıdır, bundan utanırlar veya utanmazlar o kendi vicdanları lakin siz sürekli onların ne dediklerine, ne yaptıklarına veya ne yapacaklarına bu kadar takılı kalırsanız, başkalarının istek ve düşüncelerine göre yaşar mutsuz olursunuz.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar
Niye bu kadar önemli bi konu 15 günde bir aramak. Kendinize görev vermişsiniz😁 demek ki aramanızı istemiyor daha seyrek arayın. Daha değerli olur🤪

Saldırmasınlar diye
O halde kendinizi aramış kabul edin bir sonraki arama zamanı ne zamansa o zaman arasiniz. Ama ben bu tip şeyleri doğru bulmuyorum. Ben bazen sık sık arıyorum bazen araya zaman giriyo. Onlar beni pek rahatsız etmek istemezler sürekli arayıp. Kendi eşimi de çok fazla ailemle içli dişli olsun diye uğraşmam. Eşim kendisi konuşmak isterse nadiren arar

Back