Kayınvalide sorunu

Lütfen güzel anne önce kendini ve bebelerini düsün bundan sonra. Ne temizlige ne de manti yapmaya git. Kilolarca yapacagina gücü yettigi kadar yapsin. Temizligini de. Olmadi cocucklari birini tutsun. Sen.kendini bosuna kullandirtma. Böyleleri kiymet bilmez. Bir ayar verme.zamani coktan gelmis de esiniz arlanizda sükür

Kayınvalidenize güvenerek mi çocuk yaptınız keşke o zaman biraz daha büyüseydi büyük olan bu kadar yoruluyorsunuz. Yapacak bir şey yok bence yoruldun ama barışmayın o kadınla
Tabiki de ona guvenmedim ama yok şöyle yapacagim yok böyle bakacağım torun istiyorum diye başımı sisirirdi bı zamanlar şu zamana kadar sadece doğumda yanına bıraktım birde lohusalimda 2 3 gün baktı onun dışında marketti pazarcı hastaneydi hep hamile halimle çocukla gittim millet kaynanasına bırakıp gezme tozma ya giderken doktor muayenelerinde bile çocuğu götürdüm

tamam sana bu kadar çektirmiş olan kadın hakkında hala eşim üzülmesin diye barışmayı düşünüyorsun. Bu sence doğru mu?

2 çocukla annesine yardıma giderken bu durumdan hiçte rahatsiz olmayıp sesini bile çıkarmayan eşiniz bırakın da biraz üzülsün.
Ayrıca hiç mi canınızın kıymeti yok.Yok yaşlı kadın yok ana baba hakkı bu kadar yardım etmek istiyorsanız kendi annenize yardım etseydiniz keşke mesela siz üzülmeyesiniz diye eşiniz de sizin ailenizin her işini ama her işini yapıyor mu ama biri karnında biri elinde 2 çocukla olacak.Geçelim artık iyi niyetliyim ben laflarını eşinizin ters davrandığınızda gerçekten nasıl tepki vereceğini biliyor ve bunu göze alamıyorsunuz

Valla ben senin yerinde olsam arar senin ne derdin var benle, iki hamileliğimde de eşek gibi hizmet ettim. Bir kap çorba bile yapıp gelmedin. Gelip şurda torununun başında durayım demedin de, utanmadan oğlunu mu arayıp şikayet ettin derdim. Bundan sonra ne eşşiğinden geçerim ne de sen benim eşşiğime gel derdim. Hele o kadar dikiş acısı elimde bir yaşında bir daha bebek olacak. Sayar rahatlardım. Bu sana bakmamak için bahane aramaya gelmiş. Kocamda laf etse sen de yürü git anayım evine derdim. Sezeryan sonrası ne yaşadığımı ben bilirim

Keşke bu kadar yardımci olmasaydın,yaptın da ne oldu?İster istemez sen de beklenti içine girmişsin.Hamile halinle o kadar yardıma koşmuşsun,buna rağmen bir kap çorba yapmış mı? Hayır.Yapmak zorunda mı?Ona da hayir.Evet yapsa yardim etse çok da hoş olurdu ama demek ki sizin kadar düşünceli de değilmiş.Ayrica ufak tefek yardım etmek olur da kilolarca mantı yapmak ne demek hamile halinle?Önce bebeğini ve kendini düşün.
Benzer bir durumu ben de yaşadım ama o an akıllandim.Daha da kullandirtmam kendimi.Sınır çizememenin sonuçları bu arkadaşım.Aile ilişkilerinde ennn dikkat edilmesi gereken şey.Sınır eşittir huzur.Bunu unutma.

Bir de o dikişlerle öksürüğü yaşadım ben 3 gün ağlaya ağlaya oksurdum tüm hastane duydu sesimi

Çok haklısın

Her şey o kadar değişti ki.Artık sokakta oynayan çocuk kalmadı.Aileler güvenlik nedeni ile bırakamıyor çocuklarda akıllı telf bilgisayar vb nedeni ile evden çıkmak istemiyor.

Çocukların arası çok az degilmi yardımsız nasıl olacak pek eşiniz yardımcı gibi gelmedi bana kayinvalideyi kusturmeyin bence siz pek öyle gelmedi bana konunuz .Eşiniz izin vermez annesine tepki koymaniza bence

Siz beni dinleyin yoksa eşinizin ters tarafını görürsünüz cidden kötü niyetle yazmıyorum annesine ters davranınca değişen niceleri var yoksa bir erkek olarak halınızı görüp çoktan müdahale ederdi işin açığı bu .Sanırım gelin gittiniz bilmiyorum fakat yüzüne kayinvalidenizin bunları söyleyemez siniz.Bence iyi geçinmeye çalışın ki ben normalde böyle yorum yapmam konunun havası bu

O kadar kişi içinde tek siz barışın diyorsunuz benim dememe gerek kalmadan o zaten barışacak da eskisi gibi olurmuyuz onu bilemem

Çocukların arası çok az degilmi yardımsız nasıl olacak pek eşiniz yardımcı gibi gelmedi bana kayinvalideyi kusturmeyin bence siz pek öyle gelmedi bana konunuz .Eşiniz izin vermez annesine tepki koymaniza bence
Evet öyle ama ilk zamanları bile yaptıysam öz bakımını banyosunu dikislerim iyileşince hayli hayli yaparım en fazla evden çıkmam çocuklarla ilgilenirim bı sure evet biliyorum zor olacak ama ilk cocugumda 1 ağladım baktım bunda gerekirse 3 ağlar yine bakarım o kadar şeyin üstüne o lafları kimse duymak istemez

Ben çirkin ördeğim bu kadar kuğu içinde ondandir o.Benim dediğim sizin dinamikte verdiğiniz cevaplarda öyle kayinvalideye ters yapıp eşi hosgörecek bir alt metin okumadım.Sizin yorumlardan yanildiysam yanildin diyin kabul ederim ben ondan öyle yorum yaptım.Siz eşinizle sorun münakaşa hatta büyük kavga göze alirmisiniz sanmıyorum

O kadar kendime söz verdim ki ben de bencil olacağım ilk önce hep kendimi düşüneceğim diye ama nedense hiç tutamıyorum sözümü

Çünkü kendinize verdiğiniz söz yanlış. Hakkınızı savunmak, gerektiği yerde hayır diyebilmek bencillik değil, kendinize saygıdır. Kendime saygı duyacağım diye söz verin bakın bakalım tutabiliyor musunuz?

Böylelerine sayacak sôvecek yaka paça kovacaksın. Eşin sana trip atarsa onu da köy kapıya. Manyak mı ne ne s.l.k bir kv bu

Fakat sizi sevdim üzüldüm hem bence bide naif insansınız bence saçınızı süpürge etmeyin genede haklariniza sahip çıkın onlar sizi kırıyor yoruyorsa bunu söylemeniz lazım içinize atmayın geri adım atmayın bir münakaşa olursa tabiki çok alevlendirmeden sizde söyleyin emeklerinizi .Bence oda size yardım etmeli herşey karşılıklı çünkü eşiniz gene beklentide olacak gerekirse kavga edecek madem öyle jkayinvalidede size yardım etsin bunu talep edin

Siz ona o mantilari bosunami yaptınız lazım olunca çıkar kavga geç köşeme ne akıllı kadınmış valla ben yardım ettirordim ne derse desin madem o kadar şey yapmışım bedelini bırakıp gururla bir kenara elim boş cekilmem yardım edecek ben talep ederim bazen derin kalın olacak bilemiyorum şu an onun işine gelir küs olmak çocuklar büyüsün eşiniz zaten illaki izin vermez küs olmanıza ben bundan yola cikiyorum yoksa normali siz haklısınız sadece gene bı şekilde başa dönülür gibi .

Eşi hoş görmesin ne olacak ki, kadın hamile gelinine onca iş yaptırıp hastanelik etmiş bebeği riske girmiş, tam yardım etmesi gereken zamanda tırı vırı şeyden küslük çıkarmış.

Git kavga et saçını başını yol demiyoruz, bir daha yardıma gitme diyoruz. Biraz mesafe, fazla yüzgöz olmasın. Kv 65 yaşındaymış yaşlı ölür falan diye düşünme, benim kv 86 yaşında. Senin kv o yaşa geldiğinde ömründen 20 yıl gitmiş olacak. Yazık değil mi sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…