Kayınvalide sorunu

Öyle yapıyorum şuan ama birgün patlarsam ne olacak sa oldun moduna girersem diye korkuyorum

Öyle yapıyorum şuan ama birgün patlarsam ne olacak sa oldun moduna girersem diye korkuyorum
Birgün ne için patlayacaksınız ? Takıntı etmişsiniz büyütmeyin bukadar kafanızda farkındamısınız basmış gitmiş daha bulaşmayın diyorum hala ya patlarsam diyosunuz bi araya gelmezseniz bişey olmaz :)

Eşiniz zaten yapması gerekeni yapıyor, size büyük bir lütufta bulunuyormuş gibi gereksiz minnet duymanız kendi değerinizi düşürür ki düşürmüş de, kv ne dese yapıyorsunuz, eşinizin hissettiklerinizden haneri yok aman adam strese girmesin diye kendinizi kurban gibi atmışsınız ortaya.

Kadına hayır demeyi öğrenmeden ve eşinize neler hissettiğinizi açık açık anlatmadığınız sürece daha kötü şeyler hissedersiniz. Bunun başka çözümü yok.

Yani üzgünüm sizinki artık mağduriyet değil hakkını savunmamak, daha kibar nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.

Kv bana bu kadar şey yaptıracak, komşudan yemek alıp ağlaya ağlaya yiyeceğim! Kendinizi niye bu noktaya getiriyorsunuz biraz güçlü olun ya biraz savunun kendinizi!

Öylede evlerimiz 10 dk lik yürüme mesafesi o benimle barışmak isteyecek kesin işi düşünce eşimde yaşlı kadın yarın ölür içine dert olur biraz alttan al bı kulağından gitsin ötekinden çıksın söyledikleri diyo

Biraz uzak dur zaman geçsin moralim bozuluyor istemiyorum sen evlatlık görevini yapabilirsin de geç. Bunun stressini şimdiden yaşamamalısın hayır demeyi bilmelisin

Kaynanam geldiği gün kaynanadan önce kayınbabam gelmişti eşimle işleri vardı işlerini hallettiler benim hastanede iğnem vardı eşimle hastaneye gidip geldim geldiğimde kayınbabam evde yoktu hani ben akşam beraber yemek yeriz diye düşünmüştüm ona göre ekmek aldırmıştım neyse eve geldik kayınbabam kendi evine gitmiş kaynanama akşam evde yemek var mı babam eve gitmiş dedim yok ben eve gideceğim dedim hiçbir şey demeden çantasını telefonunu aldı çıktı gitti hatta eş de evdeydi o da şaşırdı hiçbir şey demedi yüzümüze karşı ama giderken eşime mesaj atmış ne dediğini bilmiyorum eşim bir kere okudu ben okumayayım diye sildi kaynanam ın bana dediği de ben öyle boş kadın mıyım ben evde yemeğimi yapıp da geldim dedi ben de sana iyilik olsun diye yatamıyorsun kalkamıyorsun diye yardıma geldim dedi sana iyilik de yaramıyor dedi akşama kadar çok döllerini seviyorum bu muydu senin bana diyeceğin laf dedi öyle işte

Çok kafaya takıyosunuz
Çok takıyosunuz boşvermeyi öğrenin. Dert ettiğiniz şeylere bakın

Eşin üzülmüyor ama sen daha çok üzülürsün

Döllerini seviyorum ne , ıyyyyy Allahim ya , ne cahil insanlar...

Döllerini seviyorum ne , ıyyyyy Allahim ya , ne cahil insanlar...
Ya olsun diye 2 yıl arkamızda durdu çocuk yapın çocuk yapın 3 aylık evliyken doktora götürmeyi istedi çocuğu olacak mı olmayacak mı diye bir problem varsa şimdiden önlemimizi alalım ona göre tedavi olsun dedi çocukları severken bile bazen o kadar iğrenç bir üslupla seviyor ki hani örnek olarak mesela alt takımlarını yediğim işte idrar'ın sidiğini içtiğim ben de yok artık hani o kadar da değil derdim ne olacak ki onun işediğinden derdi hani ben iğrenirdim kendi çocuğum olmasına rağmen öyle sevmeyi hani ne bileyim çok zıt karakterlere sahip benim kayınvalidem

Böylemi savunuyor senin hakkını

Hani şimdi de çocuklara da düşman kesiliyor hani tamam problem benimle bana sormayabilir ama eşime de sormamış 3 hafta oldu yanımdan gideli bu zamana kadar torununa ölen biten kişi hani bir kere arayıp çocuklar nasıl diye bile sormamış eşime hani eşimle bir problemi yok aslında ona sorabilir ama dediğim gibi hani işine gelmediğinde bir anda düşman kesiliyor

Böylemi savunuyor senin hakkını
Ya ben haklı olsam da onun öz annesi bugüne kadar o getirmiş hani hiçbir şey yapmasa bile duygusal bir bağları var ikimizin arasında kalıyor ister istemez ben de elimden geldiği kadar bu durumları ona yansıtmamaya çalışıyorum hani evliliğimdeki düzeni huzurumuzun mutluluğumuzu korumaya çalışıyorum ne diyebilirim ki ona

Mesela bak dün akşam uyuduktan sonra sabaha kadar kaç kere uyandığımı bilmiyorum en son eşim işe giderken gelmiş ben küçük çocuk emzirirken koltukta uyuyakalmışım ağzım bir karış açık kalmış çocuğu almış beşiğine yatırmış beni yatırmış üstümü örtmüş hiçbirini hatırlamıyorum o kadar yoruldum ki artık kafa olarak da vücut olarak da kendi kendime üzülüyorum ya uykuda elimi kolumu indirseydim bebeği yere düşürseydim diye

Doğrusunuz benim kayınvalidem de eşinden görmediğini çocuklarından bekliyordu ve benim eşimle ayrı bir bağları vardı sürekli her yere beraber giderler beraber gezerlermiş eşim nereye gitse hep yanında götürmüş evlendikten sonra herhalde onu kaptırdığını düşünüyor kendince ikimizi yarıştırıyor hani evlendiğimizden bugüne kadar sadece bir kere eşimin memleketine yalnız gittik onda da ben istedim ilk hamileliğimi öğrendiğim zaman hani doya doya gezelim istediğimizi yapalım hani çünkü kayınvalidem olunca yavaşlıyorduk istediğimiz gibi gezemiyorduk sadece akraba ziyareti ya da misafir kaldığımız yerde akşama kadar muhabbet ediyordu o zaman gittiğimizde eşim balık tutmayı sever mesela iki gün kamp yaptık dere kenarında istediğimiz tarih eserleri gezdik Bir yere bağlı kalmadık ve sırf onu götürmediğimiz için bir ay bize trip attı konuşmadı beni götürmediler diye hani daha öncesine kadar hep götürmüşlüğümüz de var aslında ilk gidişimizde bile götürdük benim zoruma giden şey komşunun çocuğuna bile bakarmış komşu bir işi olduğunda kayınvalideme emanet edermiş çocukları ama benim çocuklarıma üç dört gün baktı ve bunu ilk zoruna gittiği durumda lohusalığımda bile yüzüme çarptı eskiden kendi de derdi o da kaynanasına sabah bırakırmış akşama kadar çocuklar yüzünü göremezmiş işte n çocuklar biraz büyüsün zaten sokakta oynarmış akşama kadar hani eşim der öğlenleyin bile eve gitmezdik komşunun bahçesinden bir iki meyve toplar onu yer yine oynardık diye şimdi tüm gün evdesin çocuğun nazınida çekiyorsun tribini de yiyorsun siz de az çok bilirsiniz 4 duvar arasında çocuk büyütmek gerçekten bazen sabır işi hani her şeyi araştırıyorsunuz o duanı dudu kanalıma bazen biraz bağırınca vicdan azabı çekiyorsunuz niye bağırdım diye ya eskilerin de zor ama şimdiki günümüz koşullarında da çocuk büyütmek zor rahatça bir otoparka ya da bir parka bile salamıyorsunuz eskiden çocuklar sabah çıkardı evden akşamın köründe gelirdi ben de öyle büyüdüm eve gelince de yemeğimizi yerdik günün yorgunluğu ile annemizi hiç yormadan yatağa giren çocuklardık şimdiki çocuklar öyle mi

Bu iğrenç kadınla görüşme aklın varsa , uzaklaş, işini falan da yapma, size çok müdahale ediyor ve siz de resmen boyun eğmişsiniz , 3 aylık yeni evli kadını hastahaneye götürüp doktor doktor gezdirmek ona mı düşmüş, valla çok kızdım size başka şeylerde derdim de kalbiniz kırılır, bu saflıkla çok zor hayatınız...

Tüm suçlu sensin arkadaşım, anla artık...

Kayınvalidenize güvenerek mi çocuk yaptınız keşke o zaman biraz daha büyüseydi büyük olan bu kadar yoruluyorsunuz. Yapacak bir şey yok bence yoruldun ama barışmayın o kadınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…