Kayınvalide sorunu

Bu Kaynanalar da hizmetçi görüyor galiba gelinleri. Sırtında yedi defa tavaf ettir onu yine de yaranamazsın böylelerine. Elinizi sürmeyin artık işlerine, çocukların küçük yaşları da yakın müsait değilim de geç. İster küssün ister konuşmasın hayrınıza olur valla. Güle güle büyütün bebişlerinizi

Bacım sen deli misin hadi kendi canının kıymeti yok el kadar bebelerine de mi acımıyorsun? Aman kocam üzülmesin aman kaynana grip atmasın off çekilir dert değil genç yaşta hasta olursun olan çocuklarına olur bir silkelen kendine gel

Eşinizle ilişkiniz iyiyse kv hiç aldırış etmeyin.Duymayın görmeyin.Yeri geldiğinde ona ben iki bebek bakıyorum benden artık bir şey beklemeyin.Evime bebeklerime ancak bakıyorum sizden de bu konuda bana anlayış göstermenizi istiyorum diyeceksiniz.Geldimde duymadında görmedin de hiç cevap vermeyin ciddiye bile almayın.
Eşinize annesini şikayet ederek ilişkiyi bozmayın annesidir sonuçta duymak hoşuna gitmeyecek.Kv olarak yazıyorum.

Yuzune bakmayip kapisina gitmeyeceginiz insana kendiniz hizmetci etmissiniz esiniz zaten farkinda cocuk gibi aglayacaginiza mesafe koyup kafanizi dinleyebilirdiniz

İlk çocukta zorlanıyorum demiştim kv demde ben 5 çocuğa baktım birde tarla hayvana baktım derdi sen evde oturuyorsun derdi

Okadar çok uzatmışsınız ki alındığı lafı bir türlü bulamadım ben? Lohusa depresyonundan hala çıkamamışsınız yada kafanızda büyütmüşsünüz. Eşinize yolladığı mesajlar ve şikayetler elbette hoş değil. Fakat gittiyse gitti bidaha iletişime geçmeyin. Buda size bi avantaj değil mi ? Bu fırsatı kendisi giderek size sundu zaten bidaha kontağa geçmek için bir nedeniniz yok .. bebeklerinize ve eşinize odaklanın kendi çekirdek ailenizle mutlu olmaya bakın. O küstü o alındı aa o gitti , o bunu yapmadı ama ben ona bunu yaptım davalarını bırakın.

İnsanları bukadar takmayın gelirse gelir gelmesse bişey yok bu modda olun. Konuşursa ok konuşmazsa da ok böyle ol kim nefret öfke besleme kalbine. O iyi bir anne olsaydı oğlunun huzurunu kaçırmazdı arayıp şikayet etmezdi. Önce oğluna değer verip sevmeli beceremiyor herkes ana olamıyor.

İlk çocukta zorlanıyorum demiştim kv demde ben 5 çocuğa baktım birde tarla hayvana baktım derdi sen evde oturuyorsun derdi
Köylerde gerçekten böyleymiş.Kadın doğum yapar işe gidermiş.Çok çekmiş kadınlar.Ben bakıyorum eski anneler 5/6 çocuk en az.Onlarda hor görülmüş.Onlara yardım edende yok.Anlamaya çalışın.
Ben tecrübelerimden hep şunu gördüm.Konuşmaya başlarken önce ona hak vereceksin.Anne seni anlıyorum sizler çok zor şartlar altında çalışmış çocuk bakmışsınız.Çok takdir ediyorum sizi nasıl becerdiniz bu kadar işi hem ev bahçe bu kadar çocuk.
Bizler bunu yapamıyoruz işte.İnan ben anca iki çocuğa bakabiliyorum.Sana yardım etmek isterdim ama çocuklar büyüyene kadar benden fazla bir şey bekleme diyerek gönül almaya çalışın.
Seni de anlıyorum diye başlayan bu cümlelerin gerek iş hayatımda gerekse özel hayatta çok yararını gördüm.
Bizlerde artık büyüdük kv olduk.Aramızda konuşuruz geçmişte yaşadığımız ailevi ilişkileri.İnanın herkes yaşamıştır.Hatta bir ark dedi ki kv çocuklarıma bakardı ben çalışırken akş oldumu hemen kaçardı evine bende içimden kızardım ona.Halbuki o yemeğimi bile yeri gelir yapar çocukların herşeyi ile ilgilenirdi.Ben de akş hemen kaçıyor derdim içimden ve kızardım şimdi bu düşüncem nedeni ile vicdan azabı çekiyorum.Kadın ne yapsın kafa dinlemeye evine gidiyor ertesi gün tekrar gelecek.Kv yaşlarında çocuk bakmak hiç kolay değil inanın
Ama burada çok ektrem kv ler var.Onlar zor gerçekten.Uzmanlardan yardım almak lazım.Hele bizde anne oğul bağlılıgı inanılmazmış.Erkek çocuk annesi olarak inanamıyorum okuyunca.Bu galiba eşlerin kadına ilgi gezme vb göstermemesi nedeninden kaynaklanıyır.Bir dr ark sözylemişti bunu.Eşten bulamadığını erkek çocuğundan bekliyor ona bağlanıyor.

O kadar haklısınız ki kayın babam çalışıyor hala emekli olalı çok oldu ama kv dem evde durmasını istemez pek eli sağlam ayağı sağlam çalışsın der kayirpederim otel lojmanında kalır orda çalışır geçen eşim dedi artık çalışmasın babam yaşlandı yoruluyo diye kv dem hemen ona da kızdı bizim ekmegimizi sen mi veriyorsun diye sen ev araba aldıysan babanın kardeşinin parasıni yedin onlarınki ortada kayboldu da sen öyle aldın diye senin aldiklarin in yarısında da benim hakkım var arkanda olmasaydım hicbirsey alamazdin diye yaptigida eve geldiğinde yemeğini yapmış çamaşırını bulaştığını yapmış millet hicbirsey yapmadığı halde ana oluyo sen çok nankorsun dedi kendi oğluna işine gelmediği durumlarda düşman kesiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…