Selam kizlar nasılsınız bayadir içimde tutuyordum bu forum u gördüm belki de dertleşelim bilgi alırım diye sizinle konuşmak istedim benim birisi 14 aylık birisi bir aylık iki bebeğim var kayınvalidem şimdiki lohusalığımın 10 gününde geldiği gün gitti bir lafıma küsmüş triplendi bana hiçbir şey demedi giderken yolda kocama beni bayağı şikayet etmiş sezeryanlıyım ve öksürüğümden dolayı ilk günlerim çok kötü geçti hala öksürüyordum hastaydım o halimle beni terk etti yüzüme karşı hiçbir şey demedi sadece eve gidiyorum dedi ama giderken de kocama baya şikayet etmiş ben ona bugüne kadar hiçbir saygısızlık yapmadım ilk hamileliğimin 8 ayına kadar mantısına salçasına kurbanına temizliğine kadar yardım ettim hatta en sonki yardımından 2 gün sonra hastaneye yatışımı yapıldı 2 hafta hastanede yattım bebeğin hareketlerinde azalma olduğu için acil sezaryen alındım eve geldiğimde eşim 2 hafta çekti kayınvalidem evi yakın olmasına rağmen bir kere evi süpürmeye gelmemiş bir kere çamaşır bulaşıka yardıma gelmemiş hastaneden geldiğim gün bir kap çorba getirmedi ben ilk hamileliğimi sonuna kadar her şeye yardım ettim ama ondan böyle bir yardım görmediğim için çok zoruma gitti ve üstüne üstlük 7 aylık hamileyken ilk hamileyim de beni eşime eşim işten kaçıyor yardım etmiyor çenesi açıldı gibi sözler söylemiş ben bunu sonradan mesajları okuyunca gördüm eşime hiçbir şey demedim kayınvalideme hiçbir şey demedim bir hafta kendime gelemedim gece gündüz ağladım eşime o bu sözleri söyledikten 10 gün sonra beni kilolarca mantı yapmaya çağırdı bu arada 8 aylıktım ilk gebeliğimdi neyse o gebeliğimiz şükür sağlıksız bebeğim kucağıma aldım İlk zamanlar yine çocuğa bakamıyorsun çocuk ağlıyor mama ver beni bayağı bir strese soktu mesela bebeğim gece hiç uyumadığı bir gün öglene doğru uyuttuğumda onunla beraber ben de uyudum yarım saat sonra kayınvalidem mesaj atmış ben geliyorum diye ben bu mesajı 2 saat sonra gördüm aradım açmadı mesaj attı ben hususi bakmamışım gelmesini istememişim gibisinden mesajlar attı ikinci hamileliğim zaten hep ağlayarak geçti stres içinde geçti eşime hiçbir şekilde yansıtmamaya çalıştım Allah var bana elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştı yükünü almaya çalıştı ama bunu hep düşündükçe uyku uyuyamıyorum artık kısacası size anlatmak istedim teşekkürler şimdiden