• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide sorunu

Bende senin gibiydim bakma çok içselleştirip derinleştiriyoruz konuları da bunlar bizim ailemiz değil bişey değil kan bağı yok can bağı yok.
onun nasıl davrandığının ne söylediğinin bi önemi yok ki.
Benimkinin de annemi arayio beni şikayet etmişliği var kızıyla bir arada olduğu zamanlar laf sokmaları dışlamaları var.
Daha 2 ay öncesine kadar hasta ettim kendimi düşün düşün.
Artık içli dışlı değilim ne kızıyla ne kendiyle mecbur kalmadıkça görüşmüyorum konuşmuyorum görürsem de bişet olmamış gibi yapıyorum ama artık onlarla bi paylaşımım yok rahatladım aklıma da gelmiyorlar artık pek eskiden olsa kafamda her saniye kavga ederdim.
Eşimin de huzuru yerinde yani bişey olduğu yok sonuçta kimseye bi lafım yok sözüm yok kötü bişe taptığım yok evimde işimdeyim kocama nolacak da tadı kaçacak.
Bence sen artık sal onları biraz kendine dön
Ben galiba şu an senin eski halinim hani karşında kayınvalidenin hayalini kurup eşime ona diyemediklerimi o hayaletle konuşuyorum onunla kavga ediyorum bazen kendime çok kızıyorum iki bebek de aynı anda ağlamaya başlayınca hangisine yetişeceğimi şaşırıyorum birisini kucağıma alıp emzirirken birisine yemek yedirmeye çalışıyorum küçüğü uyutunca büyüğün gönlü olsun diye onunla oyunları oynuyorum ikisi uyuyunca ortalığı toplamaya çalışıyorum çamaşır bulaşıkları yemeği yapmaya çalışıyorum kendime çok kızıyorum kayınvalideme çok kızıyorum ben ona elimden geldiğince yardım etmişken onun böyle davranmasını hazmedemiyorum bazen çocuklara tahammul edemiyorum çok araftayım

İki kızı da gurbette bir kızıyla iyi anlaşıyor bir kızına da aynı bana davrandığı gibi davranıyor işine yararsa iyisin işine yaramazsa hal hatır bile sormaz bir de arası limoni olan kızı gelirken hediyeler alır ailesine o halde bile laf eder işte elektrik çok yakıyorsunuz falan gibisinden hani kendi kızına bunları diyen el kızına neler demez ki
Siz evlenmeden önce kim açıyordu mantısını, temizliğini salçasını kim yapıyordu? Yine kocam iyi ama çevresi kötü vakası. Ben 8 aylık hamileyken saatlerce mantı açsam eşim demediğini bırakmazdı. Siz huylarına gittiğiniz için eşiniz de iyi. Ben gitmesem yapmasam asla zorlamaz diyorsunuz bir gün deneyin. Hatta şimdi gidip söyleyin ben anca çocuklarıma yetiyorum, annen parasını versin yardımcı tutsun diyin. Keşke kanat satılsa da erkekler alıp taksa melek gibiler. Arka arkaya doğum yapınca ne olmasını bekliyordunuz? Eşiniz iznini ona göre denk getirseydi de beraber baksaydınız.

Havaalanında kurumsal sigortalı işten çık koşa koşa kayınvalideye emir eri ol.

Yani biz iyi olalım dedikçe insanlar tepemize çıkmaya yer arıyor ama şöyle bi durum var kaç yıllık evlisin 2 çocuk yapmışsın bu adam senin halini de karakterini de amasının huyunu da gayet iyi biliyordur.
Sen şimdi bu kadına durup dururken bişey yapıyo musun kavga edip hakaret ediyo musun yooo bişe ettiğin yok evindesin çocuklarına bakıyorsun.
Kadın seni çağırdı müsait değildin gitmedin bunda kocanlık bişe yok onu da düşünme yani.
Kaynananı dövmen lazım ki bötle bi psikolojiye girdiğine deysin 😂😂
😂😂 Alemsin 2 ay sonra 4 yıllık olacağım ikinci evlilik yıldönümünde ilk hamileliğimi öğrendim bebeğim 4 aylık olduğunda tekrar hamile kalmışım aralarında 13 ay var

Ben galiba şu an senin eski halinim hani karşında kayınvalidenin hayalini kurup eşime ona diyemediklerimi o hayaletle konuşuyorum onunla kavga ediyorum bazen kendime çok kızıyorum iki bebek de aynı anda ağlamaya başlayınca hangisine yetişeceğimi şaşırıyorum birisini kucağıma alıp emzirirken birisine yemek yedirmeye çalışıyorum küçüğü uyutunca büyüğün gönlü olsun diye onunla oyunları oynuyorum ikisi uyuyunca ortalığı toplamaya çalışıyorum çamaşır bulaşıkları yemeği yapmaya çalışıyorum kendime çok kızıyorum kayınvalideme çok kızıyorum ben ona elimden geldiğince yardım etmişken onun böyle davranmasını hazmedemiyorum bazen çocuklara tahammul edemiyorum çok araftayım
Bence sen ondan yardım de bekleme yardım da etme gelip başında dır dır edip sinirini bozacağına gelmesin gelse zaten bi iş yapıp yükünü hafifletmez emin ol daha da sinir stres olursun beklentiyi kes.
Kendini çocuklarına ver ev işiydi çocuktu olcak işe bak yani düşünme bile.
He yeri gelirse yüzüne vurursun zamanında ben koca karnımla her işine koştum 2 tane çocuk doğurdum art ardına bişeye faydan olmadı de tersle geç senden bişey isterse kocana şikayet mi etti olanı söyledim yalan mı der geçersin adamın seni boşucak hali yok.
Kv min çok ağlaya ağlaya beni eşime kp de şikayet etmişliği vardır çok şükür daha başıma bişe gelmedi ağlayıp oturur yerine anca kendini kandırır herşeye rağmen eşimde bilir benim ne kadar merhametli biri olduğumu hep de der sen çok merhametlisin senin kalbin çok temiz der😂
Sonuçta bişe ettiğimiz yok bunlara dimi 😂
Hiç demedi yani annem küsmüş vay efendim annemin şu emri yerine gelmemiş,
Eşin dediyse de senin ananla mı uğraşacam elimde 2 çocuk kafam götürmüyor hiç birbirinizi de yüzüne bi çığır

Biraz değil baya haklıyım annesi arıyor hamile karısını şikayet edıyor oda dinliyor iyi gayet güzel. Kıyamayın kocanıza
Bak sen böyle deyince kocaya da kızmaya başladım haklısın kız valla öyle evde bana destek olmakla olmuyo ben kendi ailemi karşıma alıyorum kocam haklı olduğunda

😂😂 Alemsin 2 ay sonra 4 yıllık olacağım ikinci evlilik yıldönümünde ilk hamileliğimi öğrendim bebeğim 4 aylık olduğunda tekrar hamile kalmışım aralarında 13 ay var
Bende 3 yıllık olcam mayısta 27 yaşındayım hamile kalmaya uğraşıyorum birinciye kalmışım gibi doğurduktan sonra ne kadar koruncam 2. İçin diye onu düşünüyorum aklıma o geldi şimdi 😂😂😂

Bence sen ondan yardım de bekleme yardım da etme gelip başında dır dır edip sinirini bozacağına gelmesin gelse zaten bi iş yapıp yükünü hafifletmez emin ol daha da sinir stres olursun beklentiyi kes.
Kendini çocuklarına ver ev işiydi çocuktu olcak işe bak yani düşünme bile.
He yeri gelirse yüzüne vurursun zamanında ben koca karnımla her işine koştum 2 tane çocuk doğurdum art ardına bişeye faydan olmadı de tersle geç senden bişey isterse kocana şikayet mi etti olanı söyledim yalan mı der geçersin adamın seni boşucak hali yok.
Kv min çok ağlaya ağlaya beni eşime kp de şikayet etmişliği vardır çok şükür daha başıma bişe gelmedi ağlayıp oturur yerine anca kendini kandırır herşeye rağmen eşimde bilir benim ne kadar merhametli biri olduğumu hep de der sen çok merhametlisin senin kalbin çok temiz der😂
Sonuçta bişe ettiğimiz yok bunlara dimi 😂
Hiç demedi yani annem küsmüş vay efendim annemin şu emri yerine gelmemiş,
Eşin dediyse de senin ananla mı uğraşacam elimde 2 çocuk kafam götürmüyor hiç birbirinizi de yüzüne bi çığır
😂😂😂 Biraz daha üstüme gelirse kv buna yapmama ramak kaldi

Bende 3 yıllık olcam mayısta 27 yaşındayım hamile kalmaya uğraşıyorum birinciye kalmışım gibi doğurduktan sonra ne kadar koruncam 2. İçin diye onu düşünüyorum aklıma o geldi şimdi 😂😂😂
Valla benim 2 yıl korunmadigimiz halde olmadı bebekten sonra bazen korunduk bazen korunmadik hemen olmaz herhalde diye ama şansa bak 1 kere adet gördüm haftasına kalmisim

Aaa sonra kendiliğinden mi oldu peki bizde hemen hemen 1 yıldıe deniyoruz ama bi sorun filan da uok
Evet kendiliğinden oldu ilkinde beni tüp bebeğe yönlendirmeler di normal yolla çok zor çocuğun olması biraz da kilo ver dediler 2 ayda 10 kilo verdim yürüyüş yaptım ve bı bakmışım hamileyim 🙂

Yok kalmadım hamile daha kaldıysam da haberim yok regle 1 gün kaldı kendi kendime plan yapıyorum öyle ortada fol yok yumurta yok 😂😂
Ay inşallah tez vakitte kalırsın rabbim isteyen herkese versin bende doktor yollarına başvurmuştum artık neredeyse 2 yıl olacak niye olmuyo acaba diye kilo verdim biraz hayatıma hareket kattim

Bak sen böyle deyince kocaya da kızmaya başladım haklısın kız valla öyle evde bana destek olmakla olmuyo ben kendi ailemi karşıma alıyorum kocam haklı olduğunda
Benım kaynanam beni şikayet etmek ıcın ağzını açsa benim eşim bidaha annesine kapısını açmaz . En başında da dedi hatta ikinizde birbirinizi şikayet etmeyeceksiniz oturun konuşun çözün duymayım birbirinizi rezil ettiğinizi die . Ona döndü bu ben ona göre tavır al bana döndü bu ben ona göre tavır al iki tarafta sesini çıkarmadan duruyor yıllardır

Back