• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide sorunsalı

Sizin gibi anaların ben… hala doğurma peşinde, ne kendine ne ilk evladına sahip çıkamamışsın, yapamıyorsun işte ana olma işini hala niye dünyaya zorluklar yaşatacağın bir çocuk daha getirme peşindesin yazık yazık

Anne ogulu basbasa birakirim ne hali varsa görsün. Dünya bir yana evladim bir yana.ailem arkamda olmasa bile yapardim
Cok korkmus ve hayatta cok pasif kalmissiniz cesaretiniz yok gibi .cocuk bence dusunmeyin bu adamdan

Bu çocuğu da doğurunca babasına verir yeniden evlenirsiniz. Genç yaşınızda yanlış evlilik nedir ne değildir, kocaya güvenilir mi güvenilmez mi en iyi sizin bilmeniz gerekirken koşa koşa evlenmişsiniz. Annesinden korkuyor annesine sesini çıkaramıyor, daha ne kadar dayanır sizce? Böyle adamdan ısrarla hamile kalmaya çalışmak ve başarmak size ne kazandıracak ne kaybettirecek anlarsınız yakında. Kızınıza ne söylüyorsunuz, cici babaaane seni görmeme yanıma almama kızıyor, ben de başka çocuk yapıyorum, sen babanda kalıyorsun diğer çocuğum benimle büyüyecek mi dediniz?

Eski eşim boşanmayı kabul etsin diye çocuğun velayetini verdim, şimdiki eşimin annesi kızdığı için çocuğumu yanıma alamıyorum hatta görmeye gitmeme bile karışıyor... Hep başkalarına atın suçu. Babası velayeti vermeyi kabul ediyor, kızınızı yanınıza alıp almayacağınız bile bir adamın annesinin yani dış kapının mandalının onayına bağlı. Çocuğa üzüldüm yazık. Kadın ilk sıraya önce kocasını, kocasının annesini ve kendini koyuyor, küçücük kız çocuğu hepsinden sonra geliyor.

Eşim korkuyor annesine çok düşkün bu zaman a kadar hep onun dediğini yapmış ancak benimle evlendiğini kayınvalidem hazmedemiyor küssek bu sefer evden kovuyor bizi elimde ara yolu bulmak için hep benim alttan almamı istiyor hep böyle bi kısır döngü var
Şu anda yaşınız kaç?
İlk eşinizden ayrıldıktan ne kadar zaman sonra evlendiniz tekrar?
Mesleğiniz, işiniz var mı?
Yani bilemiyorum o kadar saçma bir durum ki kayınvalidenin buna karışması.
Demek ki siz de eşiniz de maddi manevi güçlü, kendi hayatı üzerinde kontrolü olan insanlar değilsiniz.

Sizin gibi anaların ben… hala doğurma peşinde, ne kendine ne ilk evladına sahip çıkamamışsın, yapamıyorsun işte ana olma işini hala niye dünyaya zorluklar yaşatacağın bir çocuk daha getirme peşindesin yazık yazık
Çünkü bir erkeğin hayatında sadece bu şekilde varolmak mümkün onun için yani çocukları olacak ve o erkeğin hayatında yer alacak yine söylüyorum devlet bunları kisirlastirmali yazık o cocuklara

Merhabalar ben 19 yaşında bi evlilik yaptım ve bu evlilikten 1 kız çocuğum var daha sonra eşimin şiddetine psikolıjik baskılarına maruz kaldım ve boşandık benden bir tek kızımın velayetini alarak boşanmayı kabul edeceğini söyledi bende verdim ve daha sonra benim kızımla görüşmemi engelledi ve ben ikinci evliliğini yaptım eşim ve ailesi bunu biliyordu daha 1 sene olmadı evleneli eşimin ailesi kızımı görmek istememe tepki gösterdi bi ara eski eşim kızımı yanıma almama müsaade etti ancak kayınvalidem istemedi daha sonrasında hamile kaldım ve kayınvalidem ile aramızds olan tartışmalrda bana aldır çocuğunu defol git dedi ve bi hafta sonra bebeğim karnımda öldü şu an tekrar hamileyim iki hafta önce eşim ile beraber kızımı görmeye gittik geldiğimizde kayınvalidem eşime neden çocuğu gördüğümüzü sorgulamış istememiş ben de yanına gittiğimde bana ne elini öptüren ne de benle konuştu ve ben artık ne yapacağımı bilmiyorum ailemi sorarsanız ailem çok baskıcıydı zamanında çok şiddet vs gördüm hatta çocuk destek merkezlerinde bile kaldım ailem ile görüşmüyorum burda da kayınvalidem yüzünden ne yapacağımı bilmiyorum yeri geliyor evden kovuyor ayrı evimiz eşimle ortak almışlar oturduğumuz evi çıkın gidin diyor sizce ne yapmalıyım uzun oldu kusura bakmayın.
Çocuğunuz mu önemli kayinvalideniz mi.Hic kimse çocuğunuzla gorusmenize engel olamaz.

Back