- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi tatlikiwi_
-
Canim iyi etmisin, yüzüne vurmayla.
Bosver sen icindekini bosalttin birak o kudursun...
Yaptigi ayip, sahte bilezik bile cok ayip, insan ne durumda olursa olsun o evladin belliki evlenecek er gec insan hergün 1 tl Kenara atsa yillar sonra kac bilezik parasi eder, insanin gönlü zengin olsun, cok ayip etmis....
Hic takmamak daha iyi bencede.
Bu durumda da cahilik etmis, heleki anneni aramayla, ha hakikatden cok saygisiz davranirsin, vs anlarim ozaman.... anneni aramasini, ama böyle öfden pöfden birsey icin.
Yeri geldiginde de bunu da söyle ona, ve annemi aricak diye korkup susma onun istedigi bu zaaten seni sindirmek
Saygı,sevgiyi cok görenler neden biz onların davrandığı gibi davrandığımızda terbiyesiz, saygisiz oluyoruz?
Tükürüklerinde herzaman yalamak sorundayiz?
Artık o çağlar çokdan gelip, geçidi!
Kadınlar eskiden ezerlerdi ve herseye katlanirlardi! Neden? Çünkü, eskiden toplum cok yabanı ve kadınlarımız eyitimsiz, aynı zamanda ayaklarının uztunde duramıyorlardı.
Şimdiki nesil, modern ve eğitimliler. Nasıl olsa katlanmayacak, kabul edilemez bir durumda, ayaklarımın uztunde durabilecegini biliyor?
Ehh daha neden susuyoruzki, bir değil iki değil bu yaptıkları!
Bundan sonra erkek gibi kız olmazsam ben ne olayım:d bir laf soksunlar, bakalım ben ne yapacagım!
Hepsi yalan, dolandırıcı bunların!
Bu arada eminim 20 sene sonra bizim yaşadığımızı cocuklarımız yasamayacakdir:)
nesi saçma.:44:doğrusu budur.ben oğlunuzun yanına gidiyorum,diyeceğiniz var mı denir.ya da biz de böyledir.
Kayınvalidesinden gerçekten zulum gören insanlar var, gerçekten çok kötü kalpli kayınvalideler var; onlardan zulum gören kişiler artık önüne kim çıkarsa çıksın deviriyorlar.
Başkası bir ''k.valide'' desin hemen patlatıyorlar içlerindekini konuyu okumaya luzum görmeden.
'' İyi yapmışsın, onları kötek paklar, pis cahiller '' demeye başlanıyor.
Oysa herkesin hayatı kendisine.. O an kim haklı ayırmak gerekiyor içimizdeki öfkeyi karıştırmadan.
Bazen çok iyi bir gelini kötüleştirebiliyorlar, bazende çok iyi bir k.valideyi çileden çıkarabilir bir gelin.
''Bakın gördünüz mü nasıl cevaplar verdim '' edası son zamanlarda kk hatunlarının arasında moda oldu.
bence siz de öyle.yoksa öyle bir kural yok.oğlu söz konusu olan ve kimin kimi aradığının bir önemi yok ancak benim anladığım kadarıyla KV gelinin onu aramasını ve yol masrafını karşılayıp onu da götürmesini istiyormus.
aaa çok saçma hiç öyle şey olur mu yaaa,
kişi dolmuş anlatıyor.gelin bu KV den elbet şikayet eder.en iyi gelinden ve en iyi KV den bile şikayet edilecek taraf bulunur.neticede kan bağı yok aralarında.bunu böyle kabul etmeleri lazım oğlan annelerinin.
kişi dolmuş anlatıyor.gelin bu KV den elbet şikayet eder.en iyi gelinden ve en iyi KV den bile şikayet edilecek taraf bulunur.neticede kan bağı yok aralarında.bunu böyle kabul etmeleri lazım oğlan annelerinin.
bence siz de öyle.yoksa öyle bir kural yok.oğlu söz konusu olan ve kimin kimi aradığının bir önemi yok ancak benim anladığım kadarıyla KV gelinin onu aramasını ve yol masrafını karşılayıp onu da götürmesini istiyormus.
Sebatiye, madem böyle kabul etmeleri gerekiyor, gelin neden bunu kabul etmiyor ? Sıra kendisine gelince kan bağı varmış edsasıyla herşeyi bekliyor k.valideden.
Maddi manevi destek görmediği zaman (özellikle maddi) o k.valide en kötü k.valide oluyor.
Kan bağı yok düşüncesi var diye saygısızlık mı olması gerekiyor ?
Eşimizlede kan bağımız yok, ama evlenince akraba olunuyor iki tarafta..
Böylece kan bağı olmuş oluyor...
Anlatmak başka o edaya bürünmek çok ayrı, inanın buna.
bu mantıkla sadece oğlan anneleri değil gelinler de böyle kabul edecek o zaman..birileri ile iyi anlaşmak için kan bağı mı olması gerekir?
eğer oğlan anası,elin kızı vb..diye bakarsak olaylara zaten iş işten geçmiştir bana göre.
Sebatiye, madem böyle kabul etmeleri gerekiyor, gelin neden bunu kabul etmiyor ? Sıra kendisine gelince kan bağı varmış edsasıyla herşeyi bekliyor k.valideden.
Maddi manevi destek görmediği zaman (özellikle maddi) o k.valide en kötü k.valide oluyor.
Kan bağı yok düşüncesi var diye saygısızlık mı olması gerekiyor ?
Eşimizlede kan bağımız yok, ama evlenince akraba olunuyor iki tarafta..
Böylece kan bağı olmuş oluyor...
Anlatmak başka o edaya bürünmek çok ayrı, inanın buna.
bence saygızsızlık etmemiş ki bir telefon beklerdim, selam beklerdim demiş.yani bu kadarcık bir cümle de konuşulmuyorsa bu insanlarla ne diyeyim artık
evlenmekle hiç bir kan bağı olunmuyor.olsaydı ana kız gibi olunurdu ve KV de küçük bir siteme bu kadar tepki vermezdi.
Madem ne giderken ne dönerken aradı, madem muhattap almıyor onları, madem maddi destek veriyorlar diye iyice dolmuş evet söylememeliydi o kadarını bile.
Madem söyledi, kadınında dolmuş olabileceğini düşünmeliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?