- Konu Sahibi tatlikiwi_
-
hiç kusura bakmayın da sizinde ondan kalır yeriniz yok.
hemde madem gidiyorsunuz siz arayın ben gidiyorum birşey yollıcakmısın yada birşey dicekmisin oğlunuza diye.
şahsen ben altime gitsem kayınvalideme anne ben oraya gidiyorum bişey diyon mu yollluyon mu derim örneğin...
belki sahte bileziğide ki bu hiç hoş değil elalemden utandığı ve gerçekten durumu olmadığı için taktı.yada düğünden önce durumum yok ben bişey takamıcam dedimi?
ayrıca askerdeki adam annesiyle karısının kavgasını mı dinlicek elbette ararım der.zaten ararım demeseydi dahada büyürdü.bence birde annesi arayıp senin karın böyle diye şikayet etmiştir.
çok laçkalanmış bir ilişki bu siz nasıl yüzyüze geleceksiniz bir daha?
siz vermeden de geçinebiliyolar demek ki,eşin askerde bence sen ona bişey anlatma kv zaten anlatır o zaman ben seni üzmemek için anlatmak istemedim ama madem annen anlattı diye girersin olaya, böylece eşim beni düşünüyo ama annem askerde bile dedikodu yapıyo diye düşünebilir bi ihtimal
çok moralim bozuk, eşim yanımda ama askerde diye mi yanımda bilmiyorum. ben konusucam dedi, neyi bekliyor o zaman?
durumu yok tabii :s , kafasına postij takıp, kuaförde süslenmesini biliyor, kuzenimle aynı tür elbise giydiği için, düğünümüzde sen yanıma yaklaşma pişti olmuşuz diyor, oğlunun aldığı takı setini arkadaşımın elinden hızlıca çekip kendi almış gibi yapmak isteyip oğlunun eline veriyor.. daha sayayım mı bilemedim...
tatlım ,belli ki kayınvaliden ve ailesi çok görgüsüz ,kaba insanlar ........
sonuçta eşin onarın çocuğu ,eşini onlar yetiştirdi ,ne kadar senin haklı olduğunu bilsede objektif olamıyodur(gönül ister ki herkes objektif olmasını ister eşinin)
eşini ailesiyle aranda bırakma canım ,adam birde askerde ,
sende kayınvalidene karşı eviyeni koru asla tartışma,ağız dalaşına girme , onların konumuna düşme ,tamam de kapat teli müsit değilim de
süt yandı vs bahne uydur görüşme ,mesafe bırak aranda...
bazen hırsla,sinirle ,panikle yaptıklarımız sonradan bize dönüyor
yuvadan huzur ve mutluluk eksik olmasın ....
eşin hala askerdemi? eğer askerdeyse yazıktır günahtır böyle şeyleri hemen anlatma..bıçak kemiğe dayanırsa anlat..nasıl olsa asklerdeymiş, kayınvalidenle görüşmesen de olur..zaten anladığım kadarıyla can ciğer kuzu sarması değilmişsiniz.(sahte bilezikten belli) hiç muhattab olma.eline düşer birgün..
düğünde hava atmak için sahte bilezik takan birinden ne bekliyorsun ki? beklentilerini en aza indir ve gerektiği kadar muhatap ol bence.
sahte davranışlar yerine içten bi kızım demesi yeter de artar bile.
aminnnn, Allah kötülüklerden , kötülerden esirgesin.. beni arayacak utanmadan o zmn ne yapmalıyım, bana kızım dediğinde bana adımla hitap edin, ben annemin kızıyım, siz hangi akla beni anneme şikayet ediyorsunuz diyeceğiniz varsa bana söyleyin ayıptır gerçi siz ayıptan da anlamazsınız mı desem?
evet, sahte bilezik taktı, bide utanmadan ben gündeme getirmeden o getiriyor.
istemiyorum, istemedim de şimdiye kadar hiçbirşeyini, hiçbirşeylerini de görmedim zaten..o bileziğide düğününde kızına takıcam.
kocanın yanına giden sensin,onların seni değil senin onları araman gerekirdimerhaba bayanlar,
ben uzun yılladır siteyi takip eden birkaç yorum dışında sadece okuyan biriyim.
Bir yıllık evliyim. Eşim askere yeni gitti. Bir yıllık evliliğimiz boyunca hiç aksatmadan her ay dünya yüküyle para verdik. Gerekçe, k.valide ve kızının,kız kardeşiyle oturması, hiç çalışmaması ve bu yüzden de aylık ev kirası bazında para ödedik.Düşünün ki benim cebimde param yoktu yeni evlenmişim borcumzu var ama biz onlara verdik.Salakmıydın diyebilirsiniz ama öyle oldu.
Ben yenim töreninde eşimin yanına gittim, geldim. Geldikten sonra birkaç gün önce telefonla beni aradı, nasılsın fln diye. Bende konuşmanın ortasında aynen şu cümleyi kurdum. ---size sitem edeyim biraz ,
-söyle kızım
-ben eşimin yanına gittim, hiç değilse giderken bir telefon acıp iyi yolculuklar, oğluma selam söyle demenizi beklerdim dedi.
wayy sen misin bunu diyen...
sen cahilsin, giderken sen arayacaktın, ben gidiyorum diyecektin, bende dedim ki ben mi arayacaktım dedim.
-ben y.töreninnin ne zmn olduğunu bilmiyordum. -dedim nasıl bilmiyorsunuz, kızın sabah aradı beni ben gittikten sonra resim cekip yollarmısın diye
yok bilmiyordum, cahilsin sen bilmem neee
dedimki ben cahil falan değilim, saygısızda değilim,
benim oğlumu bende cok düşünemezsin benden cok sevemesin, -o sizinle oğlunuzun arasındaki münasebet banane ne kdr severseniz sevin beni ilgilendirmez ki ne kadar düşündüğünüzde belli dedim.
Sanki giderken birşey almış, cebine harçlık koymuş.
bana evlenirken sahte bilezik taktı, kalkmış bana diyor ki, ben sahte bilezik taktım ailemde herkes biliyo, benim birşeyim yok. dedim ki bir sene sonra niye bu konuyu açıyorsunuz ki sahte takacağınıza takmasaydınız havanız kime? benim ailemeymiş, dedim benim ailem bilmiyor mu anlamadı mı ..
neyse, uzatmayayım epey konustu ne cahilliğim ne saygısızlığım kadı bide kalkmış bana diyor ki; annen cok saygılı ama nasıl kız yetiştirmiş. dedim senin nasıl yetiştirdiğin belli.
kapattım teli... kadın hızını alamamış ardından annemi aramış, senin kızın bana yüksek sesle konuştu, saygısızca konustu, annen afallamış noluyo diye. demişki; bana sitemde bulunuyrmuş, giderken aramamışım diye, annemde demişki ne var bunda ki!
senin kızın senin kızın her lafında; annemde bunca zmn kızım diyordun, gelinin di şimdi benim kızım mı oldu, onun adına özür dilememi mi bekliyorsunuz demiş, yook kızın dileyecek demiş, annemde telefonu tezgaha koyup gitmiş bu köpürmüş köpürmüş kapamış teli.
ay cok uzun oluyor ama kızmassınız umarım....
beni aradı annem, sen ne saygısızlık yaptın diye.. dedim ki (baştaki lafımı dedi)...
eşime söylemeyecektim ama dayanamadım söyledim, cok seviyezi ve cahilce konuşmuş, sen üzme canını ben konusurum onlarla dedi.
hala konusacakkkkk beyefendi!
bunlar yüzsüz insanlar, cahilin önde gidenleri... eminim beni arayacaklar yine hiçbirşey olmamış gibi..
nasıl davranayım bayanlar, çok sinirli ve cok kinliyim.. nefret ediyorum, kaç gündür baş ağrım durmuyo
okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
kocanın yanına giden sensin,onların seni değil senin onları araman gerekirdi
aaa çok saçma hiç öyle şey olur mu yaaa,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?