kayınvalide köpürtüsü

durumu yok tabii :s , kafasına postij takıp, kuaförde süslenmesini biliyor, kuzenimle aynı tür elbise giydiği için, düğünümüzde sen yanıma yaklaşma pişti olmuşuz diyor, oğlunun aldığı takı setini arkadaşımın elinden hızlıca çekip kendi almış gibi yapmak isteyip oğlunun eline veriyor.. daha sayayım mı bilemedim...

ben anlattım ona, sen üzme kendini ben onlara bir de sorarım ztn suclularsa birşey demezler dedi. sinirlendiğim en büyük nokta annemi araması

düğünde hava atmak için sahte bilezik takan birinden ne bekliyorsun ki? beklentilerini en aza indir ve gerektiği kadar muhatap ol bence.

sahte davranışlar yerine içten bi kızım demesi yeter de artar bile.

çok moralim bozuk, eşim yanımda ama askerde diye mi yanımda bilmiyorum. ben konusucam dedi, neyi bekliyor o zaman?

eşin hala askerdemi? eğer askerdeyse yazıktır günahtır böyle şeyleri hemen anlatma..bıçak kemiğe dayanırsa anlat..nasıl olsa asklerdeymiş, kayınvalidenle görüşmesen de olur..zaten anladığım kadarıyla can ciğer kuzu sarması değilmişsiniz.(sahte bilezikten belli) hiç muhattab olma.eline düşer birgün..

Son düzenleme:

yok sayma ben anlıcağımı anladım.size mutluluklar..

tatlım ,belli ki kayınvaliden ve ailesi çok görgüsüz ,kaba insanlar ........

sonuçta eşin onarın çocuğu ,eşini onlar yetiştirdi ,ne kadar senin haklı olduğunu bilsede objektif olamıyodur(gönül ister ki herkes objektif olmasını ister eşinin)

eşini ailesiyle aranda bırakma canım ,adam birde askerde ,

sende kayınvalidene karşı eviyeni koru asla tartışma,ağız dalaşına girme , onların konumuna düşme ,tamam de kapat teli müsit değilim de

süt yandı vs bahne uydur görüşme ,mesafe bırak aranda...

bazen hırsla,sinirle ,panikle yaptıklarımız sonradan bize dönüyor

yuvadan huzur ve mutluluk eksik olmasın ....

aminnnn, Allah kötülüklerden , kötülerden esirgesin.. beni arayacak utanmadan o zmn ne yapmalıyım, bana kızım dediğinde bana adımla hitap edin, ben annemin kızıyım, siz hangi akla beni anneme şikayet ediyorsunuz diyeceğiniz varsa bana söyleyin ayıptır gerçi siz ayıptan da anlamazsınız mı desem?

evt askerde. ben muhatap olmak bi yanasesini duymak bile istemiyorum ki ..

düğünde hava atmak için sahte bilezik takan birinden ne bekliyorsun ki? beklentilerini en aza indir ve gerektiği kadar muhatap ol bence.

sahte davranışlar yerine içten bi kızım demesi yeter de artar bile.

istemiyorum, istemedim de şimdiye kadar hiçbirşeyini, hiçbirşeylerini de görmedim zaten..o bileziğide düğününde kızına takıcam.

şaka yapıyosun değil mi? bu kadar abartma istersen,sonuçta eşinin annesi o.hemde senden kaç yaş büyük bir insan.diyeceğini demişsin zaten,artık çok muhatap olma.

Acikcasi ben seni hatali buldum, tabii kaynananda hatali ama adi üstüne kaynana, ne bekliyorsunki...

Her insanin karakteri farklidir, kadinin psikolojisi belliki bozuk, ilgi bekliyor, dogumgününü, özel günleri anneler günü vs gibi unutma bundan sonra.
Para olarakda size muhtac, onunda ezikligini yag gibi üste cikmakla kapatir bazi insanlar, yani tabii oglum o benim, yapacak edecek harciyacak mantigindadir.
Sahte bilezige gelince gercekten parasi yoksa pek üstünde durma, yokmus demek takamamis esasini, kendi kafasinca iyi birsey yaptim, kiz ailesi anlamadi diye düsünüyor demekki.
Görümcenede sen öyle bir cahillik yapma sakin, paran bilezige yetmiyorsa daha uygun birsey takarsin olup biter, kisasa kisas bu konuda cok yanlis olur bence, sonucta esinin ailesi ve herzaman öyle olacak, asla onlardan kopmaz ama senden cokda güzel kopabilir.

Annenide birdaha ararsa kaynanan annen desinki "Lütfen ....hanim, benimle degil, kizimla görüsün, ben cok üzülüyorum bunlari duydukca, simdi telefonu kapatiyorum (misafirim var vs) yine görüsürüz insallah, sizde üzmeyin kendinizi" vs gibi iki cümle kurup kapatsin telefonu. Senin annende cok isi yokusa sürüyor, seni kayiriyim derken, iyice kaynananla aranizi acacak bu gidisle.
Mesela hep kaynanan ariyormus sen geri dönüyormusun, annen bunu normal buluyor, ben bulmuyorum.

Kaynanan dört dörtlük olmayabilir, ama sende dört dörtlük degilsin. Kim iyi bir kaynana kaybetmiste, sen bulacakmisin?
Elindekinin huyunu suyunu ögreniyorsun iste, ona göre davran, gerekiyorsa mesafeli ol, gerekiyorsa yakinlik göster, biraz akilli ol, ortaligi velvereye verme bir daha.
Esinede sitem etme sakin, sen annesini kötüleyince sana "o cahil" vs diyordur ama icin icin senide sucluyordur, ne var sanki annemi idare etse, bir idare edemiyor yasli kadini diyordur, birikir birikir patlar sonra bir gün....

Bırak onlara para vermeyi
Daha sahte bilezik sundukları an kabul etmeseydin keşke
Ne ayıp
Varsa tak yoksa takma, ya da bi tane ince bileziklerden tak
Gösteriş için yaşayan bi toplum olduk, bu uğur da yalan hile herşey mubah maşallah

Geçmişte kalmış bunlar neyse de
Yemin töreninde aramaları gerekirdi belki ama o tarz insanlar olmadıkları burdan bile belli
Asker oğullarını düşünmeyen seni mi düşünecek ?

Hiç lafını bile etmeseydin keşke
Ne çirkefmiş uzatmış ta uzatmış
Çok marifetmiş gibi de sahte bilezik konusunu da kendi açmış

Bence hiç muhatap olma
Eşin de yok zaten, sana gelmeye bahaneleri de olmaz
Hatasını anlarlar belki.. Anlamazlarsa da bu onların sorunu

siz evlenirken birşey yapmamış kalkmış birde sahte bilezik takmış sende kalkmış aramamasının sitemini yapmışsın keşke hiç yapmasaydın da laf dalaşına girmeseydin ,nasıl insan olduğunu biliyorsun onlardan hçbirşey beklememen lazım artık

bence bir daha konuyu açarsa da pek üstünde durmayarak konuyu kapatmaya çalış uzatmaya değmez , eşinde askerdeymiş arada kalmasın hiç

evet, sahte bilezik taktı, bide utanmadan ben gündeme getirmeden o getiriyor.

AMAN ALLAHIM DAHA NELER GORECEGIZ BU FORUMDA YA. BENIMKILER HIC TAKMADI EŞİMİN KREDI ILE ALDIGI BILEZIKLERI KENDI ALMIS GIBI TAKTILAR OYUZDEN BILE SINIR OLUYORUM NE YANI OGLUNU EVLENDIRIYORSUN DURUMUNDA VAR NEYIN CIMRILIGI BU. OKADARMI DEGERSIZ GELİNLERİNİZ..ama sahte bilezik taksalar kıyameti koparırdım heralde okadarınada pes. ahh sende canım neden askerlıgını yapmamıs bırıyle evlendın kı aılesıyle yuzyuze gelıyorsun. neyse cok gec bunu sormak ıcın genclık atesı dıyelım ama alttan alma haklısın buyukse buyuklugunu bılsın.saygı ıstenmez verılır!! haketsınler

istemiyorum, istemedim de şimdiye kadar hiçbirşeyini, hiçbirşeylerini de görmedim zaten..o bileziğide düğününde kızına takıcam.

Bencede kızına tak kaynanam zamanında kardesıne hedıyelık bılezıkler oluyor ya cok hafıf sımdı 300 tl falan onlardan takmıs 15yıl once saklamıslar dugunumuzde bıze taktılar:):hahaha bıde kızıyor kac katlı evlerı var bunu nıye takmıslar dıye

kocanın yanına giden sensin,onların seni değil senin onları araman gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…