- Konu Sahibi tatlikiwi_
-
sahte bilezik?
o kadar mı düşkünler
kaynananın konuşmaları aynı benim görümceninkine benziyor,cahil görgüsüzce...sende altta kalmamışsın,boşver içinde bişey kalmadıysa tınlama hiç..muhattapta olma zaten...içimden bir ses sen bu kayınvaldeyi çok rahat alt edersin diyo))))
bak eşinde senin yanındaymış konuşur elbet. bir daha söyleme birşey nasılsa kv söler oda o zaman cevabını verir umarım. takıpta kendini hasta etmeye deymez. bırak onlar sinir olsun. sen sölemişsin içinde kalmamış ne güzel
evet, sahte bilezik taktı, bide utanmadan ben gündeme getirmeden o getiriyor.
bende ona takıldımya, ne alakası varda onu atıyo ortaya iyi bişey yapmış gibi, yaptın madem sus dimi,sen çalışıyomusun canım
sanrım zamanla içinizde biriktirdiklernizle böyle tartışma çıkmış. iki tarafta dolmuş, patlamış.. yoksa tartışma yapılacak bi durum yok bence..
çalışıyorum. anneme demiş ki, beni hiç aramıyor, ben arıyorum sonra o bana dönüyor, annemde e dönüyor ya daha ne..
he bide d.gününde aramamışım hanımefendiyi, geçen günmüş, anne de demişki bundan sebepmi bu kadar konuşman,
çok moralim bozuk, eşim yanımda ama askerde diye mi yanımda bilmiyorum. ben konusucam dedi, neyi bekliyor o zaman?
evlilikte kv ille aranacak diye bi kuralmı var yaa, ne ben kv ararım ne de eşim ailemi, bir aradayken bi saygısızlığımız olmaz tamam işte, oğulları askerdeyken maddi yardımı kimden alıyolar sen mi veriyosun
benden değil,birinden görüyor mu bilmiyorum, belki eski eşi veriyordur (k.peder) umurumda da değil.. sanırım para kesildi ya ondan bu kadar doldu kadın, bunu da düşünmedim değil..
hiç kusura bakmayın da sizinde ondan kalır yeriniz yok.
hemde madem gidiyorsunuz siz arayın ben gidiyorum birşey yollıcakmısın yada birşey dicekmisin oğlunuza diye.
şahsen ben altime gitsem kayınvalideme anne ben oraya gidiyorum bişey diyon mu yollluyon mu derim örneğin...
belki sahte bileziğide ki bu hiç hoş değil elalemden utandığı ve gerçekten durumu olmadığı için taktı.yada düğünden önce durumum yok ben bişey takamıcam dedimi?
ayrıca askerdeki adam annesiyle karısının kavgasını mı dinlicek elbette ararım der.zaten ararım demeseydi dahada büyürdü.bence birde annesi arayıp senin karın böyle diye şikayet etmiştir.
çok laçkalanmış bir ilişki bu siz nasıl yüzyüze geleceksiniz bir daha?
daha laçka ilişkilerde bile insanlar görüşmek zorunda kalıyolar, ayrıca kimse teyzeye bilezik sahtemi diye bişey sormamış konuyla alakası yokken ortaya atan kendisi
bana göre bu bile çok fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?