hak edene hakkettiği gibi
Hakedene hakettiği cevabı birde sizden beklerim.
konumu açtıktan sonraki msj larda bu gündeme geldi.hepsini okumadığınız için karışık gelmiş olabilir.
Hayır, konunuzu başından beridir takip ediyorum, tüm yorumlarıda okudum ayrıca.. Sadece siz değil bazı arkadaşlarda bu şekilde yorum yapılmış.
Bana baya geliyor bu tür konulara takılmak.. Bir ruj, postiş almak ne kadar ki ? Devamlı alınan şeyler değil. Bilezikle eşdeğer tutulması, böyle maddi konularla başka konuların karıştırılması hoş gelmedi kulağıma.
eli ayağı tutuyor maşallah, ama çalışamazmış hanımefendi, incileri eksilir. nasıl yapsın, nasıl çalışsın..ben ve eşim eşek gbi çalışalım, patronlardan her lafı yiyelim, susalım, elemanız ta ohh o yesin ama. hakimiyet dediğiniz buysa, önce bir Allah razı olsun diyecek, teşekkür ederim diyecek, Allah işinizi gücünüz rast getirsin diyecek.
Anna diyo mu oğlum eşin nasıl geçinecek, kirayı nasıl verecek, ne yiyecek, ne içecek. Çalışmıyorsa çalışmıyor ztn umurumda değil bundan sonra benden beklentisi olamayacak, onunda anası var babası var, çok sevgili kızı var, baksınlar.
Tatlıkiwi, usulubunuz çok farklı.. O bir anne. Size şuana kadar bir kötülüğü dokunmamış bir kadın için fazla dolu değil misiniz ?
Diyorumya herşey maddiyat mı bu dünyada ?
Benim k.validemde çalışmıyor, 3 oğlu var, durumları iyi v.s.
Bunlar beni ilgilendirmiyor, benim eşim beni ilgilendiriyor; inanın eğer k.validemin dolabi, cüzdanı boşken benim eşim eve gelse, rahat etse ona aşırı derecede kırılırım ki başlarda öyleydi.
Bunu da ona defalarca söyledim, sakın ihmal etme diye.
Ha yaşadıklarımı anlatsam yapılanları, inanamazsınız, sanal hayat işte dersiniz.
Ya ölümlü dünya destek olunsa ne olacak ki ? Emin olun ki annelerimizin, yaşlılarımızın rızkı zaten geliyor.
döndüğüm gün aradı, oğlum nasıl diye.çok düşüncelidir kendileri
Döndükten birkaçgün sonra aradı dediniz. İnce düşünceli olupta döndükten sonra ''ben döndüm sana selamları vardı v.s '' deyip aramanız zor olmazdı herhalde.
EN ÖNEMLİ MERAK ETTİĞİM madem siz yapmadınız neden ondan beklediniz, neden sitem ettiniz bu konuda k.valideniz.
Hiç karıştırmasaydınız onları zaten boş insan olarak görüyorsanız.
Bir soru daha; annenizin k.valideniz konuşurken tezgaha tlf.nu bırakıp gitmesi hakkında ne diyorsunuz ?
Aynı durum annenize yapılsa gücenmez miydiniz ? (Benim annem bunu yapmaz ki ona bunu yapsınlar diye cevap vermezseniz sevinirim, farz-ı misal sordum.)
Annenizin maddi desteğe ihtiyacı olsa çalışmıyor olsa ''git çalış'' mi diyeceksiniz ?
...
''Bir arkadaşımıza ben hatalı mıyım diye sormuyorum, bundan sonra ne yapacağım diye soruyorum'' şeklinde cevap yazmışsınız; bir kişi hatasını görmezse, bir sonraki adımını atamaz. Dışarıdan gelen seslere azda olsa kulak asmak gerekiyor diye düşünüyorum.
Ayrıca buraya yazdığımız yorumlar saygısızlık sınırını aşmadıkça sınırlandırılmamalıdır.