biz evlendik bir süre sonra benim altınlarım satıldı,biraz da üstüne ekleyip araba aldı eşim.daha sonra o araba satıldı, peşinat yapı
p kamyon alındı.kaynım şoför kendi arabasında çalışsın diye.neyse zamanla doğru düzgün çalışmadı kaynım ve kamyonun taksitlerini bile ödeyemez oldular.bu arada kaynım nişanlandı kamyon satıldı,borçlar verildi ve kaynıuma düğün yapıldı.
düğün sırasında galiba kaynanam huzursuz oldu,gitmiş komşudan bana bilezik bulmuş getirdi tak diye.anne takmam,gerek yok.bir şey olur korkarım dedim.ısrarla taktırdı.kız tarafında kına vardı.gittik daha girer girmez kız tarafına durumu açıkladı.biz gelinin altınlarını satmıştık komşudan bulup taktım dedi.önce sıkıldım ama cahilliğine verdim.söylemesine gerek yoktu.eve gider gitmez de çıkarıp sahibine iade ettim.düğün günü de takmadım.kaynanam kendince yoksulluğuna kız tarafına anlatmak istedi her halde
haaa o altınlarım bir daha gelmedi.zaten takı kullanmayı sevmezdim umursamadım.şimdi daha çok takı kullanıyorum
eltimle kaynanam beraber oturuyorlardı ve onun altınları da ev alırken bozduruldu.sürekli altınlarının peşinde koştu laf söyledi herkese.bu ev benim olmalı,benim altınlarım satıldı diye.ben de eeeee o zaman benim hakkım ne oluyor dedim.benim altınlarım da size gitti dedim.o da beni ilgilendirmez,benden önce olan bir şey dedi.uzatmadım,cahile laf anlatamıyorsun çünkü.onun takısında ve düğününde benim de altınlarımın hakkı vardı