- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi tatlikiwi_
Birkaç defa okudum yazdıklarınızı, kendinizi bu yazdıklarınızla haklı görmeniz şaşırttı beni.
Demek ki öfkeli anda insan dışarıdan göremiyor kendisini.
Durup dururken k.validenize siz sitem etmişsiniz. Evet kayınvalideniz haklı, giderken sizin aramanız gerekiyordu.
Diyecek sözünüz, götürmemi istediğiniz birşey var mı diye sormalıydınız.
Ayrıca yazdığınız gibi konuştuysanız gerçekten saygısızca konuşmuşsunuz.
K.validenizin cahilliğini konuşmanızdan önce kendi saygınızı konuşmalısınız içinizde.
Çünkü siz görmüş geçirmişseniz, saygısızlığın kendinize saygısızlık olduğunuda bilmelisiniz.
''Ne kadar düşündüğünüz belli'' düşüncesi maddiyattan geçiyorsa, anneliğinde mi parayla satın alındığını düşüncesini oturtuyor yüreğime.
Beni aramıyor diye sitem etmiş k.valideniz, ee sizde onu aramadı diye sitem ediyorsunuz; aranızda ki fark ne ?
Ayrıca çalışıyorsunuz diye mi arayamıyorsunuz ? Ailenizi aramıyor musunuz ?
Aramak istemiyorsanız çalışmayı bahane etmemelisiniz.
Annenizin tlf.nu tezgaha bırakması çok adaptan uzak bir hareket olmuş.. Konuşmak istemediğini söyleyip kapatabilirdi.
Elinizi vicdanınıza koyun, sizin annenize böyle bir hareket yapılsaydı nasıl hissederdiniz kendinizi ?
Para yardımında bulunuyorsunuz diye mi bu hakimiyet düşüncesi, inanın çok merak ettim.
Eğer durumları iyi değilse oğlu elbette elinden geleni yapacak.
Kafam basmıyor bu son zamanlarda türeyen ''para yedirmez gelin gruplarını''
Çok tuhaf geliyor.. Evlendikten sonra anne sorumluluktan çıkıyor mu ?
Şimdi farz-ı misal sizin annenizin 1 yıl boyunca para yardımına ihtiyacı olsa ve yardım etseniz kendinizi aptal mı sanacaksınız ?
Demek ki öfkeli anda insan dışarıdan göremiyor kendisini.
Durup dururken k.validenize siz sitem etmişsiniz. Evet kayınvalideniz haklı, giderken sizin aramanız gerekiyordu.
Diyecek sözünüz, götürmemi istediğiniz birşey var mı diye sormalıydınız.
Ayrıca yazdığınız gibi konuştuysanız gerçekten saygısızca konuşmuşsunuz.
K.validenizin cahilliğini konuşmanızdan önce kendi saygınızı konuşmalısınız içinizde.
Çünkü siz görmüş geçirmişseniz, saygısızlığın kendinize saygısızlık olduğunuda bilmelisiniz.
''Ne kadar düşündüğünüz belli'' düşüncesi maddiyattan geçiyorsa, anneliğinde mi parayla satın alındığını düşüncesini oturtuyor yüreğime.
Beni aramıyor diye sitem etmiş k.valideniz, ee sizde onu aramadı diye sitem ediyorsunuz; aranızda ki fark ne ?
Ayrıca çalışıyorsunuz diye mi arayamıyorsunuz ? Ailenizi aramıyor musunuz ?
Aramak istemiyorsanız çalışmayı bahane etmemelisiniz.
Annenizin tlf.nu tezgaha bırakması çok adaptan uzak bir hareket olmuş.. Konuşmak istemediğini söyleyip kapatabilirdi.
Elinizi vicdanınıza koyun, sizin annenize böyle bir hareket yapılsaydı nasıl hissederdiniz kendinizi ?
Para yardımında bulunuyorsunuz diye mi bu hakimiyet düşüncesi, inanın çok merak ettim.
Eğer durumları iyi değilse oğlu elbette elinden geleni yapacak.
Kafam basmıyor bu son zamanlarda türeyen ''para yedirmez gelin gruplarını''
Çok tuhaf geliyor.. Evlendikten sonra anne sorumluluktan çıkıyor mu ?
Şimdi farz-ı misal sizin annenizin 1 yıl boyunca para yardımına ihtiyacı olsa ve yardım etseniz kendinizi aptal mı sanacaksınız ?