kayinvalide kayinpeder sorunu!! ay cildiricam

İşte tamda bu nedenle kayınvalidenize acıdım çok fevrisiniz .. Ben kayınpederinizi haklı bulmadımki bana onu örnek gösteriyorsunuz
Ben fevri değilim siz okumadan konuşuyorsunuz. Kayinpeder yaptı kayinvalide napti o sırada gidip sen haksizsin diyebildi mi kocasına? Yoksa ben haksizmisim gibi sanki ben çok konuşmak barismak için yalvariyomusum gibi mi davrandı okuyun bakalım. Kendi kızına yapılsa aynısı nasıl davranırdi?

Yahu perde de perde zaten o perdeler her odaya olmaz ki ayrıca kadın asmamış zaten asamaz ki bir kadın perde boyu itibariyle yani. Çıkardığında anne o perdeler oranın değil demek zor değil ki. Ayrıca hiç mi evine gelmemiş de hangi perdeyi nereye taktığını bilmiyormuş konu sahibinin ayrıca yine aynı yola çıkıyoruz yardım etmek istemiş kendince bunda kötülük nerede? yani gerçekten bu kadının kötülük olarak yaptğı birşeyi anlatsın konu sahibi? zaten pet bardakta için cam bardaklar koli de deyince ısrar etmemiş ki tamam demiş. Çıldırmak için çok çok farklı şeylerin olması lazım hani onu buraya koyma orada güzel omaz buraya koyalım mobilyaları şöyle koyalım gibi ama öyle birşey yok ayrıca kız dediğinde tamam diyor zaten ve çelişiyor zaten hem işin çoğunu kendim yaptım zaten diyor kızıyor hem yardım etmeye çağırmadım gelmeselerdi diyor, hem kızına davrandıı gibi yalı değil diyor hem çok ilgileniyorlar diyor söyler misiniz annesi gelemeyen hamile birine yardıma gitmenin nes kötü olaibilir aksilikler hangi perde nerenin bilmeyebilir ama onu yapma bunu yapma sırası mı şimdi onun diye diye hangi işe yardım edecekler? bu kadar erken hava kararırken avize takılmasının istenmesinin nesi garip. Ya da perde takılmasının. Ayak altında dolaşmamışlar ki işte hep şunu yapalım demişler ama konu sahibi şimdi onun sırası mı demiş. Kadında bir art niyet yok ki yani.. Kendi annesi gelebilse ve yapsa hiç alınmazdı ama güzellikle söylerdi annecğim o perdeler oranın değil diye dimi.
bence konu sahibi surekli insanlari gozetlemis kusur bulmak/uretmek icin.. hic bi sey yokken ne bu gerginlik bu ofke.. gelmeseler 'karnim burnumda ilgilenilmedim', gelseler 'ay basima usustuler'..

Valla ben sizin gibi muhtaclik hissetmiyorum hanımefendi el oğlu kaldirmazsa yan taraf annesinin buyursun geçsin evine. Ama herkesi kendiniz veya kendi kocalariniz gibi görmeyin sezarin hakkını sezara diye düşünen insan çok ne diye silemicekmisim alemin adamını onla mi evlendim ? Siz önce dilinize hakim olun şımarık bir hakarettir alelade kullanmayin karşılığında aynı şekilde hakaret görmeyin hayatta. Bide tavsiye kendinizi kimseye muhtaç görmeyin .
orta yolu bulup gecinmek, mutlu olmak istemek, muhtac hissetmek midir?

Ben önüne gelen konussun demedim dertleselim dedim. Hadi anlat ne gibi problemlerin varda insanlara saldircak yer arıyorsun ? Herkes senin gibi yaşamak zorunda mi ? Neden herkes sen ve ailen gibi yaşamak zorundaymiscasina davraniyosun bide insanlara şımarık diye saldiriyosun? Alan memnun veren memnun sen neden bu kadar rahatsiz oldun ? Hadi Paylaş bizimle.
uf saçmalıyorsun gerçekten
karnında 22 haftalık en fazla bır bebek tasıyorsun karnım burunda psikolojisi bozuk hamıle kadın numarası yapıyorsun.
herkez istediği konuya yorum yazar bende ortaya attıgım seyı savunuyorum neden zoruna gıdıyor NORMAL insan gibi olamamakmı zoruna gidiyor?

sen kocana o perdeyı taktı uf plastık bardakta ıcın yok efendım avızelere ne gerek vardı diye laf et aranız nasıl bozuluyor kendin gör.
aklın varsa sus ve normal aile düzenlerine aayak uydur
zaten olması gerekenı yapıyorlar , olmaması gereken düşünceler sende
bir daha yukarıdaki gibi yazarsan sana senin dilinden cevap vericem oturup acıklama yazmam sana

Ben fevri değilim siz okumadan konuşuyorsunuz. Kayinpeder yaptı kayinvalide napti o sırada gidip sen haksizsin diyebildi mi kocasına? Yoksa ben haksizmisim gibi sanki ben çok konuşmak barismak için yalvariyomusum gibi mi davrandı okuyun bakalım. Kendi kızına yapılsa aynısı nasıl davranırdi?
Huzursuzluk istememesi tek suçu ... Rabbim bana inş kayınvalideniz gibi yufka yürekli sıcak kanlı bir gelin versin diyorum konumu kapatıyorum ... Zira ben o kadın gibi sabırlı değilim mazaallah Rabbim sizin gibi gelin verse naparım acep o_O
Ayrıca konu açtıysanız zıt düşüncelerede saygı duymak zorundasınız kaldıramayacaksanız açmayın konu olsun bitsin ..:KK12:

bence konu sahibi surekli insanlari gozetlemis kusur bulmak/uretmek icin.. hic bi sey yokken ne bu gerginlik bu ofke.. gelmeseler 'karnim burnumda ilgilenilmedim', gelseler 'ay basima usustuler'..
hayır birde karnı burnunda (5 aylık ) muhtaç olur eşi işte olur diye insanların yanına taşınıyor
ama sorarsan şehzade torunu doguracak
yok efendim yok böyle evlilik olmaz bu yaşananalr evlilik birliğinin içinde kutsallığa hiç uymuyor

hayır birde karnı burnunda (5 aylık ) muhtaç olur eşi işte olur diye insanların yanına taşınıyor
ama sorarsan şehzade torunu doguracak
yok efendim yok böyle evlilik olmaz bu yaşananalr evlilik birliğinin içinde kutsallığa hiç uymuyor
bir de konu sahibi, 'sen hatalisin' diyenlere asiri tepkili, onaylamak zorunda miyiz bilmiyordum bunu? fikir almak isteyen, her fikre saygi duyar, tepkili konusmaz.. buranin ismi 'bir derdim var' bolumu.. beni hakli bulun, gazlayin, fisekleyin, pohpohlayin bolumu degil.. bu kadar sinir harbine de gerek yok konu sahibi; HATALİSİN!

uf saçmalıyorsun gerçekten
karnında 22 haftalık en fazla bır bebek tasıyorsun karnım burunda psikolojisi bozuk hamıle kadın numarası yapıyorsun.
herkez istediği konuya yorum yazar bende ortaya attıgım seyı savunuyorum neden zoruna gıdıyor NORMAL insan gibi olamamakmı zoruna gidiyor?

sen kocana o perdeyı taktı uf plastık bardakta ıcın yok efendım avızelere ne gerek vardı diye laf et aranız nasıl bozuluyor kendin gör.
aklın varsa sus ve normal aile düzenlerine aayak uydur
zaten olması gerekenı yapıyorlar , olmaması gereken düşünceler sende
bir daha yukarıdaki gibi yazarsan sana senin dilinden cevap vericem oturup acıklama yazmam sana
Valla senin dilin zaten yeterince açık bende senin gibi cevap veriyorum. Hayatım boyunca senin gibi tiplere çok güldüm. Istedigin gibi cevap ver o en son sözü ben söylerim hissini yasatmiycam sana. Sana sormuycam dimi hangi haftada Tribe girerim. Yaz şimdi istediğini bilki ben kahkahalarla gülüyorum burda :) teşekkür ederim küçük eğlence için :)

bir de konu sahibi, 'sen hatalisin' diyenlere asiri tepkili, onaylamak zorunda miyiz bilmiyordum bunu? fikir almak isteyen, her fikre saygi duyar, tepkili konusmaz.. buranin ismi 'bir derdim var' bolumu.. beni hakli bulun, gazlayin, fisekleyin, pohpohlayin bolumu degil.. bu kadar sinir harbine de gerek yok konu sahibi; HATALİSİN!
Eleştiri yapın desem sonuna kadar haklısın arkadaşım. Ama dertleselim demişim el insaf okudugunuzuda anlamaniz için acikliycaz.

Valla senin dilin zaten yeterince açık bende senin gibi cevap veriyorum. Hayatım boyunca senin gibi tiplere çok güldüm. Istedigin gibi cevap ver o en son sözü ben söylerim hissini yasatmiycam sana. Sana sormuycam dimi hangi haftada Tribe girerim. Yaz şimdi istediğini bilki ben kahkahalarla gülüyorum burda :) teşekkür ederim küçük eğlence için :)
Valla kusura bakma ben ortada yorum yaptım
sen çok içerledin.
Kendi hayatını ellerinle maaf etme derim sende yarın öbürgün anne olacaksın sonrada kaynana sonra görürsün kendini 7 kat yabancı ellerle bir tutulmak neymiş ne değilmiş.
ayrıca her horoz kendi çöplüğünde öter sen kendi ailene yaptıklarını asla ahmetlede evli olsan onun ailesine yapamazsın , aliylede evlensen yapamazsın öyle ya orasıda luna parkı değil.
herkezin bir hasiyeti bir aile bagı var.
Kimsenin hayatıylada oynamaya hakkın yok.
Böyle insanlar evlenip birilerinin başını yakıyor ona gerçekten üzülüyorum.

sen dertleşmek isteyebilirsin ama biz eşeltriebiliriz forumun kurallarını sen koyacak değilsin ya HANIM AĞA

Sizin kadar dizilere hakim değilim ama evet Şehzadeligi var Paşamin :)) hhaayyy hasede bak hele :) neyden acaba bu kadar fitne :) kendisi evlilik müessesesinin ilk kurucularindan :) Ayy allah herkese benim gibi insan nasip etsin kurban olun siz bana :)

Sizin kadar dizilere hakim değilim ama evet Şehzadeligi var Paşamin :)) hhaayyy hasede bak hele :) neyden acaba bu kadar fitne :) kendisi evlilik müessesesinin ilk kurucularindan :) Ayy allah herkese benim gibi insan nasip etsin kurban olun siz bana :)
ay çok komiksin
neyle hava atıyorsun
kaç yaşında insansın ,
Allah herkeze senin gibi insan neden nasip etsin yahu sen altınmı s.çıyosun herkez kaka yapıyor sen gibi allah allah

ayretten sen en tehlıkelı ınsan tıpısın bana gore soylenenenı anlamadıgın gibi sana karşı garezimizin oldugunu düşünüp altında bişi arıyorsun
aynı taşınırken kaynanandan görümcenden aradıgın gibi

kayınvaliden kötü niyetli biri değil ama ısrarcı ve inat. seni çok yoracak gibi görünüyor. allahtan eşin senden yana gibi yani en azından seni ezen bi tip değil. keşke bu kdr yakına taşınmasaydın .. böyle olacağı belliymiş.

kayınpederinin yaptığı da çok kötüymüş gerçekten ama büyüklük sende kalsın eşinin babası, bebeğinin dedesi..

Kızlar hepinize Merhaba. Sabahtan beri bdv de kaynana sorunları okumaktan valla canım çıktı. Benim derdim kaynanam iyi niyetli olmasına rağmen çok fazla ısrarcı ve ben isrardan nefret eden bir insanım. En iyisi baştan anlatiyim. Ben 1 yıldır evliyim 5 aylık hamileyim. Kaynanami en fazla 1.5 yıldır tanıyorum yani daha öncesinde bi tanismamiz olmadı. Nişan olduktan sonra bana sende artık bizim kizimizsin dediler klasik cümle. Bitane de kızları var bugüne kadar hiç ona davrandığı gibi davranmadi kimse bana yani neden kizimizsin diyorsunuz o zaman :) neyse. Düğün günü geldi çattı. O zamana kadar hiç problem yoktu kızımız ne derse o diyordu herkes. Düğün günü kayinpeder olay çıkardı. Zaten salon a gelene kadar bin olay geçmiş basimizdan araba bozuldu diğer arabayla kaza yapiyoduk benim elim ayağım titriyor. Salona girdik kayinpeder çekti kocami kenara öyle bir bağırıyor ki. Benim gelinligim acikmis ( yalan herkes ikna etmeye çalıştı kapalı diye çünkü kolları bile vardı) ben sırf onun ailesi tarafı kapalı ve dogulular die gelinligimi kapalı bi gelinlik yaptırdım saygimdan ama testesettür lu değildim ki elbet biraz açık olucak. Benim babam yok bu arada yani ben sildim konuşmuyorum. O yaptığı çok gücüme gitti ben baba yerine koymusum hayatta yapmam normalde onun 7 kat akrabalarini bile dusunmusum o benim o halimle neyin davasını yapıyor. O gün tamam dedim eşime bitti bugünden sonra sakin yüzüme bakmasın baban ben kendi babamı silmisim onu mu silemiycem. Ama dugunum rezil oldu aglamaktan içim çıktı o gün çünkü herkesin içinde bana elini opturtmedi nikahtan sonra. Sorunu benimle değilmiş ogluylaymis bide öyle diyor. Herkesin içinde elim havada kaldı annem akrabalarim hiç öyle utanmamistim. Ama dedigim gibi hiç sorun olmadı benim için silmek. Ama birde ısrarcı kayinvalide var tabi. Önce bana haklısın dedi sonra bayram zamanı ben aradım onlar tatildeydi gidememistik bayramlasmaya anne bayramın mübarek olsun dedim aaa tabi kizim veriyim babanı diye telefonu vermezmi KP e. Kendince baristiricak. Tabi ben bu davranışları gördükçe eşimle kavga etmeye başladım oda çok üzüldü ama nolur idare et onlar yıllardır böyle ben laf geciremiyorum konussamda anlamiyolar diyor. Allahtan öyle görüşelim gidelim diye tutturmaz. Yani benim kayinpeder le olan dava böyle alicengiz oyunlariyla kapanmış oldu. Hadi neyse dedim yine sustum. Kaynana her hafta arar görüşemiyoruz bize gelin bize gelin yemeğe çıkalım bişey yapalım. Yahu gelmişim zaten anamdan uzağa bitane annem var hayatta evleneli daha ne kadar olmuş bi rahat verin. Yok hergün ariycaz hep gorusucez. Allahtan uzaktik gel git çok yoktu . Ta ki düne kadar. Bu hafta onlara yakın taşındık onların oturduğu muhit hem güzel hem hamileyim eşim isteyken bişey olursa acil diye. Gelmeden dedim eşime bak annene söyle ben hicbiseyime karistirtmadim bugüne kadar israrlarina da bi son versin hergün gorusemem kendi annemle hergün görürsem sıkılırim yani yapı olarak öyle bir insanım. Tamam dedi. Dün eşyalar taşındı evlevlerin arası 10 dk. Tabiki durmadı hemen yardım bahanesiyle geldi. Ev çarşamba pazarı gibi o tutturdu perdeler nerde yikayip asalimda evin içi gozukmesin. Dedim anne bi dur ev tasiniyo belli gözükse nolur gozukmese nolur oturuyoruz sanki evde. Yok tutturdu ya bikere. Gitti kolilerin arasından perdeleri buldu yıkadı kafasına göre asmaya başladı. Hangi oda hangi perde bilmeden asmaya çalışıyo. Dayanamadim bagirdim eşime sırasımi şimdi onun bırak as sadece salonla yatak odasını diğer odalar zaten boş koliler duruyor misafir odasına perde asmaya mi ugrascaz şimdi diye. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla. Onlara sinirleniyorum eşime bagiriyorum bu sefer zaten karnim burnumda. Ben bu halimle ondanondan çok iş yaptım Hayır yap demiyorum ben kkolay kolay kiyamam öyle kendi annemi cagirmadim yorulmasin diye. Sırf is yapiyo gibi görünup ortada dolaşıyor bide benim elimi ayağım dolandiriyor. Neyse perde tantanasi bitti tutturdu baban gelsinde lambaları assin. Ya ben o kadar içli dişli olmak istiyo muyum bakalım ayrıca ev isiksiz kaldı sanki avize sırası mi şimdi. O sırada gorumce diyor ki kitapligida montelesin. Ben daha Kitaplığı nereye koyacagima karar vermedim dedim şuraya yapsın işte diyo kendi evi sanki. Gorumcem çok iyi ama çok el bebek gül bebek büyümüş herseyi kendi yoneticek sanıyor. Bana soran yok tabi gelmesin de diyemiyorum kayinpeder geldi başladılar avizeleri asmaya. Bu arada benim avizelerim özel tasarım. Bi yandan gorumce ve kp avizeleri elestiriyolar çok kotuymus. O sırada kayinvalde tutturmazmi çay demleyelim. Hadi ona da bişey demedim bana diyo bardaklar nerde dedim anne şimdi bardaklari cikaramam koliler altta kaldı plastik bardakta için. Daha koltuklar acilmamis çay keyfi eksik kaldı. Bana tamam dedi ben y.odasini toparliyorum eşime sessiz sessiz diyor ki oğlum bardaklari çıkarmam dedi nur sen cikariver. Bizimkide hemen aramayaagirişti cam bardaklar çıktı. Kv hep bunu yapıyor işte bana söyler ben kabul etmezsem oğluna söyler yada tam tersi. Ama dediğini yaptırana kadar ısrarla söyler. Bunlar özet kızlar gelin dertleselim yoksa catliycam. Bu ısrar hele bu yakınlık hep gelmek istiycekler napicam ben hele çocuk olunca. Offf of.
ÜZGÜNÜM AMA sen böle mutlu olamazsın
çok fazla diksin ve negatifsin
yardım etsin ne var bunda...
yapsa suç yapmasa suç...hamilesin işte yardım etsinler ne olacak

biraz hoşgörülü ol arkadaşım
bu kadar negatif olma

kayınvaliden kötü niyetli biri değil ama ısrarcı ve inat. seni çok yoracak gibi görünüyor. allahtan eşin senden yana gibi yani en azından seni ezen bi tip değil. keşke bu kdr yakına taşınmasaydın .. böyle olacağı belliymiş.

kayınpederinin yaptığı da çok kötüymüş gerçekten ama büyüklük sende kalsın eşinin babası, bebeğinin dedesi..​
Oyle dedim bende ama hani keşke öyle pat diye elime telefonu vermeselerdi. Yoksa ben hiç demedim ki sakin babamla görüşmüceksin çocuğumu göremez falan filan tabi onun babası çocuğumun dedesi :)

Arkadaşım, sen bir karar vermişsin eşinde sana hak vermiş, ailesinin ısrarlı tavırlarından sıkıldığın için. Ama sen kararırın arkasında duramamışsın. Yine onlar ne derse kabul ediyorsun. Eşini uyar, dur diyemiyorsa sen dur dersin. Gelip evine böyle karıştıklarında gidip elinden perdeyi alsaydın, sırası değil zamanı gelince ben söylerim diye. Dediğim dedik çaldıpım düdük demiş resmen kv. Sizi çok iyi anladım, düğün zamanı burnunuzdan getirdikleri için şimdi iyi birşey bile yapsalar size batar. Keşke yakınlarına taşınmasaydınız.

Eleştiri yapın desem sonuna kadar haklısın arkadaşım. Ama dertleselim demişim el insaf okudugunuzuda anlamaniz için acikliycaz.
biz okudugumuzu anliyoruz, haddinizi bilin oncelikle.. bu tahrik ve hakarete girer, uzatmazsaniz sevinirim :KK66: esiniz ve ailesine Allah yardim etsin.. iyi gunler

Evettt herkes son sözünü söyleyip egosunu tatmin ettiğine e bende bol bol guldugume göre konuyu anlayan, hakaret etmeden fikrini belirticek arkadaşlar dert anlatmak isterse dertlesmek isterse devam edelim yoksa da kapansın konu benim derdim eşimle paylasinca bitti çünkü :)

Evettt herkes son sözünü söyleyip egosunu tatmin ettiğine e bende bol bol guldugume göre konuyu anlayan, hakaret etmeden fikrini belirticek arkadaşlar dert anlatmak isterse dertlesmek isterse devam edelim yoksa da kapansın konu benim derdim eşimle paylasinca bitti çünkü :)
Egomuzu neden tatmin edelimki üstelik senin gibi biriyle

İnsan ister istemez sinirleniyor, bir de hamile olunca daha da hassas oluyor.
Kayinvalideniz sonucta yardima gelmis, tabi ki kotu niyetle gelmemis, gelmeye mecburda degil ama sinirlari bilmeyince sikinti oluyor.
Buna benzer seyler ben de yasamistim hamileyken.
Biz de hamileyken ev tasimistik.
Tasindigimiz yerin mesafesi kisaydi, ev de esyalar toplaniyor, kayinvalidem takmis, perdeleri yikayip utuleyip, elinde tasindigimiz eve tasiyip takacakmis.
Yahu ev bos ne acelen var o kadar toparlanacak esya var, kendi annem esya toparlayacagim diye kendini paraliyor, katinvaldem tul derdinde.
Benim tullerim utu istemiyor zaten.
Ben tasindiktan sonra yikayip direk takicam tulleri halbu ki.
Bir de tulleri elinde tasiyacakmis, disarisi yagmur camur.
Kayinvalideler de kas yapiyim derken goz cikariyor bazen.
Biraz geride durmayi ogrenmeliler bence.

X