Kayınpeder ve kayınvalide sorunu benden de gelsin

İyide boşansin eşinizin ailesi kayınpeder ceketini alıp çeksin gitsin istediği yere.Kayinvalideniz onsuz daha iyi olur .Adama bak.İste zamanında ayrilmamis evliliklerin yaş alınca son hali bu .Size gelince yapmayın.Esiniz konuşsun babasıyla annesiyle ya düzgünce oturup baksınlar birbirlerine ya kayinvalideye yardımcı tutsun sevgili kocası olacak sorumsuz ya kayinvalideniz onu başından atan adamı boşansin . Çözüm çok bulmak istenirse Gereksiz iyi niyet iyi niyet değildir.Kayinpedere bir bardak su verseniz denizi vermedin der bence mantıklı olun.

Sen niye esine diyemiyorsun kaynamam gelmesin diye millete akil veriyorsun ama kendin kullanamıyorsun
Ben yerı göğü yıktımda eve sokmadım su bır senedır aynısını çocukta yapamıyorum çocuk benımde çocuğum onun torunu dıye baskı yapıyo
Demez olurmuyum soğursan soğu boşarsan boşa herseyı dedım ha su var çocuktan önce eşyasını alır kapının önüne dahı atardım dayak yeme pahasına , bır sene nıye gelemedı sanıyosun kadın ? Her daım denedı gerçekten komşularının önünde kavga ederım korkusuna gelemedı polis çağırırım kapıda kavga ederım dedım sen pencerelerde çıkıp bagırırsınlar dedıler telımı kırdığında ımdat dıye penceresinde bağırdım ama su var çocuğu yenı doğurmuşum Nası yapıcam bunları ?
Benım kadar ılerı gıdenı forumda yoktur herhalde ne dıye bunca kavga oldu evı terkettı aç bırakmaya kalktı ? Anası ıcın
Cıkmıycam ananda gıremez dedım çıkmadım eve şerh koydurdum o çıkmak zorunda kaldı ? Napayım bacım ? Anamın evıne gıdeyımde meydanı onlara mı bırakayım ? Canlarına mınnet omlarında

İyide boşansin eşinizin ailesi kayınpeder ceketini alıp çeksin gitsin istediği yere.Kayinvalideniz onsuz daha iyi olur .Adama bak.İste zamanında ayrilmamis evliliklerin yaş alınca son hali bu .Size gelince yapmayın.Esiniz konuşsun babasıyla annesiyle ya düzgünce oturup baksınlar birbirlerine ya kayinvalideye yardımcı tutsun sevgili kocası olacak sorumsuz ya kayinvalideniz onu başından atan adamı boşansin . Çözüm çok bulmak istenirse Gereksiz iyi niyet iyi niyet değildir.Kayinpedere bir bardak su verseniz denizi vermedin der bence mantıklı olun.
Terketmıs o yaşta parada vermemıs seneler sonra zaten boşanmışlar kadın tek dıye kapak atacak tek yer burası dıger gelın evıne dahı sokmuyomus boşanmış kızının dubleks evı var yerı var ılerde evlenirım dıye evıne sokmuyo gerıye bu yasa kadar evlendırmedıklerı saf kalıyo
Kadınında evı maaşı kıtası bar ıhtıyacı yok ama yaşlı ve bakanım yanımda oturanım olsun ıstıyor sanırım
Buna engelde ben varım
Evıme sokmuyor degıldım ıkınvı ayda senı atarım o ev benım dedıgınde ha oylemı dedım sen gıremezsın asıl ev benım dedım ve catısma basladı
Es kısıklığı düzelmezse çocuk doğduktan sonrakı bılac ayda zaten bosanıcam ıns
Banada aılem engel oluyo bı sene aldı oynadı kullandı attı oyuncak ettı mıllete derler dıye

Hem ayranım dökülmesin hem g*tüm s**ilmesin olmuş sizinki :confused:

Ben çok iyimser bir anne ve baba tarafından yetiştim ve aşırı pofpoflanarak büyütültüm ve buna karşılık da aile kavramını çok önemseyen biri oldum . Kayınvalideme karşı içim cız etmiyor değil ama kişilik olarak zaten öyle sorumluluk alacak biri de değilim ve zeka geriliği konusunda da bit bilgim yok eşim annesini hiç normal görmemiş en üzücü olan bu 😢 aileden bazıları doğuştan derken bir kısmı da şiddetten olduğunu söylüyor ben geçmişle ilgilenmiyorum açıkça fakat şuan rahatsız olup oğluna karşı çok duygusal olduğu için de set kuramıyorum hani böyle normal bir İletşim olsun istiyorum illa katı olmak gerekmez ki herkes yerini ve haddini bilse .Eşim benim aileme aşırı değer veriyor hatta evlattan daha çok düşünüyor ben de sanırım bu kadar iyi olmasına karşılım kendimi eşime karşı borçlu hissediyor olabilirim .
Yazık ya üzüldüm kayınvalidene kimbilir neler çekmiştir bu adamın elinden de bu hale geldi 😥 onunla aranızda bir sorun yoksa yardım edin derim ben tamamen sınır koymayın arada sırada gelsin size ilgilenin kayınpederle ömür boyu konuşmayın bence ama kayınvalideni yalnız bırakmayın bence

Ben yerı göğü yıktımda eve sokmadım su bır senedır aynısını çocukta yapamıyorum çocuk benımde çocuğum onun torunu dıye baskı yapıyo
Demez olurmuyum soğursan soğu boşarsan boşa herseyı dedım ha su var çocuktan önce eşyasını alır kapının önüne dahı atardım dayak yeme pahasına , bır sene nıye gelemedı sanıyosun kadın ? Her daım denedı gerçekten komşularının önünde kavga ederım korkusuna gelemedı polis çağırırım kapıda kavga ederım dedım sen pencerelerde çıkıp bagırırsınlar dedıler telımı kırdığında ımdat dıye penceresinde bağırdım ama su var çocuğu yenı doğurmuşum Nası yapıcam bunları ?
Benım kadar ılerı gıdenı forumda yoktur herhalde ne dıye bunca kavga oldu evı terkettı aç bırakmaya kalktı ? Anası ıcın
Cıkmıycam ananda gıremez dedım çıkmadım eve şerh koydurdum o çıkmak zorunda kaldı ? Napayım bacım ? Anamın evıne gıdeyımde meydanı onlara mı bırakayım ? Canlarına mınnet omlarında
Helal olsun kiz sana ozman

Afedersiniz ama birşey soracağım sizi tanımıyorum konularınıza da bakmadım ama şu yazdıklarınız ilginç geldi siz bu adamla annesine niye katlandınız şimdiye kadar size yapmadıklarını bırakmamışlar her gününüz kavga gürültüyle geçmiş hem eşinizle hem anasıyla kanlı bıçaklı düşman gibi olmuşsunuz bu evlilikten ne beklediniz siz? Bu insanlardan ne hayır umdunuz bunlara katlanırken? Neden boşanıp da kurtulmadınız bu insanlardan boşanmadığınız gibi bir de çocuk getirmişsiniz bu aileye valla inanamıyorum ben sizin gibileri gördükçe şu saydıklarınızı ben yaşasaydım psikolojim alt üst olmuştu. Siz neden katlandınız bunlara ben sizin yerinizde olsam bu adamdan boşanır hayatıma bakardım hiçbir şey benim mutluluğumdan psikolojimden daha önemli değil 😣🙄

Afedersiniz ama birşey soracağım sizi tanımıyorum konularınıza da bakmadım ama şu yazdıklarınız ilginç geldi siz bu adamla annesine niye katlandınız şimdiye kadar size yapmadıklarını bırakmamışlar her gününüz kavga gürültüyle geçmiş hem eşinizle hem anasıyla kanlı bıçaklı düşman gibi olmuşsunuz bu evlilikten ne beklediniz siz? Bu insanlardan ne hayır umdunuz bunlara katlanırken? Neden boşanıp da kurtulmadınız bu insanlardan boşanmadığınız gibi bir de çocuk getirmişsiniz bu aileye valla inanamıyorum ben sizin gibileri gördükçe şu saydıklarınızı ben yaşasaydım psikolojim alt üst olmuştu. Siz neden katlandınız bunlara ben sizin yerinizde olsam bu adamdan boşanır hayatıma bakardım hiçbir şey benim mutluluğumdan psikolojimden daha önemli değil 😣🙄
Psıkolojı kalmadı zaten panık atak gecırıp nefes alamıyorum Aılem almadı meslegın olmaması vs vs lıste uzun doğurunca düzelmezse alırız dedıklerı ıcın doğurmayı beklıyorum
Ne adamı sevıyorum ne aılesını sadece aynı evde bakıcısı gıbı yaşıyorum resmen

Çok üzüldüm keşke bu evliliğe bebek yapmadan ayrilsaydiniz şimdi o sevmediginiz adam ve ailesiyle ömür boyunca bağ olacak İlerde hep bir eski eş mevzusu olacak .Kadınlar kendi hayatını akıllı şekilde düşünürse bozuk adamlardan çocuksuz ayrılmalı.Neyse olan olmuş .Ailenizin düşüncesi de çok saçma geldi elalem için hayat geçmez para ev iş versin o elalem yada şeytan dillerini kapatsın.İllaki dayanamıyorum dediğiniz yerde kendi ailenizle olmak bunu çekmekten iyi olacaktır.Valla ister bu eşle kalın ister aile evine dönün ama çalışın her nerde olursa olsun.

Emin olun çok güzel sınırı koydum ve benim nasıl bir aileden çıktığımı da çok iyi biliyorlar bana karşı konuşamıyorlar zaten eşime hanıma sorsan kabul eder mi diye istiyorlar ve eşimde aileme karşı evlat gibi olduğu için ben de eşime karşı sanki borçluymuşum gibi hissediyorum .
Ne alaka ?
Kimsenin kimseye bir borcu yok.
Sırf kp evde kafa dinleyecek diye siz niye böyle duygular yaşıyorsunuz ki ?
Ayrıca eşiniz gayet mantıklı bir insan gayet adam size uzak duralım demiş.
Yok adalet yok merhamet diye diye kendinizi ne hale sokmussunuz.
Çocuğunuz olunca bu tipler dedelik babaannelik yapmaz merak etmeyin.
Size ne yahu yıllardır bunlar toksik bir çift demek ki siz buna bir şey yapamazsınız.
Böyle çiftler ölünceye kadar boşanmazlar böyle yaşar giderler.
Uzak durun kendi evinize ailenize odaklanın görüşmeyin kimseyle.
Ayrıca onlar eşinizin anne babası görmek isterse kendisi gidip görür zaten .

Psıkolojı kalmadı zaten panık atak gecırıp nefes alamıyorum Aılem almadı meslegın olmaması vs vs lıste uzun doğurunca düzelmezse alırız dedıklerı ıcın doğurmayı beklıyorum
Ne adamı sevıyorum ne aılesını sadece aynı evde bakıcısı gıbı yaşıyorum resmen
Aileniz de bir tuhaf önce kabul etmemişler sonra da çocuk doğunca düzelmezse alırız demişler daha önce kabul edip sahip çıksalarmış ya ne biçim aile bunlar 😒 ben doğumdan sonra da düzeleceğini sanmıyorum yani keşke düzelse ama bu noktaya geldikten sonra düzelmez bence

Bu
Aileniz de bir tuhaf önce kabul etmemişler sonra da çocuk doğunca düzelmezse alırız demişler daha önce kabul edip sahip çıksalarmış ya ne biçim aile bunlar 😒 ben doğumdan sonra da düzeleceğini sanmıyorum yani keşke düzelse ama bu noktaya geldikten sonra düzelmez bence
kadarda olmaz bu kadarda yapmaz dedıklerı ne varsa yaptıda ondan.E madem bu kafaya koydu tamam artık yapacak bırsey yok dedı annem Şükürler olsun
Ben defalarca dedım ama anlamıyordu ıste zaman gectıkce onunda kafasında oturmaya basladı
Adam sureklı ben mankenlere layığım dıyodu sureklı açık kapalı fıt kızlara bakıyo stalklıyodu sonra oyunlardakı reklamlarda çıkan flört uygulamalarına gırmeye başlamış başta sadece tıktok gıbı yarı vıplak yaptıkları yayınları ızlemıs bı başkasında yazmaya çalışmış
Anneme dedım bak bankadaysa koymuş dıye de oda ıkna oldu
Bot hesaplara yazmış haberı yok haspam
Evet kendı yakışıklı sayılır gözümde zerre degerı yok ,vücut çalışır kaslı vs ama kafa yok oturup kalkmasını konuşmasını bılmez her yerde konuşmasıyla rezıl eder
Flört döneminde gözüm kör olmusta farkedememısım
Bende duzelecegını pek sanmıyorum ama belkı demem aılemde denemedın dıyemez

X