Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tek sorunlu kv ve kp degil ne yazık ki sizde fazla abartmışsınız yardım etmek istemişler gelmeseler hamile halimle ev taşıdım yardım etmediler diye yakınacaktın
1 yıldır olan herseye ısrarlara artık bir olayda patlak verdim ki hala kv şeye en ufak laf etmedim guleryuz eksik etmedim sanki bi çay esirgiyo oldum. Bilen insan anlıyor işte bende kimseye anlatamiyorum 1 yıldır ilk defa burda paylasiyim dedim çünkü anlasilmiyor anlatinca dediğin gibi ben haksız oluyorum.
Kimi insan çok seviyor ısrarcı olmayı,yaş büyük olduğu için,bide oğlan annesi olduğu için onun dediği olsun istiyor..yanlış düşünce işte böyle davranıncada huzursuzluk çıkıyor..keşke herkes anlayışlı davranmayı becerebilse canim ama olmuyor malesef
Evettt herkes son sözünü söyleyip egosunu tatmin ettiğine e bende bol bol guldugume göre konuyu anlayan, hakaret etmeden fikrini belirticek arkadaşlar dert anlatmak isterse dertlesmek isterse devam edelim yoksa da kapansın konu benim derdim eşimle paylasinca bitti çünkü :)