Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşım, sen bir karar vermişsin eşinde sana hak vermiş, ailesinin ısrarlı tavırlarından sıkıldığın için. Ama sen kararırın arkasında duramamışsın. Yine onlar ne derse kabul ediyorsun. Eşini uyar, dur diyemiyorsa sen dur dersin. Gelip evine böyle karıştıklarında gidip elinden perdeyi alsaydın, sırası değil zamanı gelince ben söylerim diye. Dediğim dedik çaldıpım düdük demiş resmen kv. Sizi çok iyi anladım, düğün zamanı burnunuzdan getirdikleri için şimdi iyi birşey bile yapsalar size batar. Keşke yakınlarına taşınmasaydınız.
Iste birçok yönden avantajlıydi burası bide arkadaşlar saniyo ki ben çocuğa baksınlar diye geldim halbuki araba burda yani bide ise mesafesi çok az esimde hemen gelir diye. Evet anlamissiniz siz beni çekmeyen anlamiyo işte :) teşekkür ederim
Ben önüne gelen konussun demedim dertleselim dedim. Hadi anlat ne gibi problemlerin varda insanlara saldircak yer arıyorsun ? Herkes senin gibi yaşamak zorunda mi ? Neden herkes sen ve ailen gibi yaşamak zorundaymiscasina davraniyosun bide insanlara şımarık diye saldiriyosun? Alan memnun veren memnun sen neden bu kadar rahatsiz oldun ? Hadi Paylaş bizimle.
buraya yazınca önüne gelen konuşur. ben konunda biraz haklı oldğuunu düşünmüştüm ama verdiğin cevaplara bakılırsa neden eşinin ailesi ve kendi ailenle sorun yaşadığın biraz belli oluyor. senin gibi fevri ve aşırı öfkeli tepkiler veren karakterdeki insanlar kimse ile anlaşamaz. belki bana da kızacaksın ama ben iyiliğin için yorum yapıyorum kusura bakma. biraz da çuvaldızı kendimize batıralım, eşinin ailesinde de mutlaka hata vardır ama hiçbişey tek taraflı değildir ki sende de birşeyler var bence. bir baba da durduk yere sırf gelinin elbisesi açık diye elini uzatmamazlık etmez gibime geliyor. senin tavırların da buna yöneltmiş olabilir. he gerçekten öyle olduysa da ayıp etmiş. sen o ayıbı dvm ettirme aynı şekilde karşılık verme.
İnsan ister istemez sinirleniyor, bir de hamile olunca daha da hassas oluyor. Kayinvalideniz sonucta yardima gelmis, tabi ki kotu niyetle gelmemis, gelmeye mecburda degil ama sinirlari bilmeyince sikinti oluyor. Buna benzer seyler ben de yasamistim hamileyken. Biz de hamileyken ev tasimistik. Tasindigimiz yerin mesafesi kisaydi, ev de esyalar toplaniyor, kayinvalidem takmis, perdeleri yikayip utuleyip, elinde tasindigimiz eve tasiyip takacakmis. Yahu ev bos ne acelen var o kadar toparlanacak esya var, kendi annem esya toparlayacagim diye kendini paraliyor, katinvaldem tul derdinde. Benim tullerim utu istemiyor zaten. Ben tasindiktan sonra yikayip direk takicam tulleri halbu ki. Bir de tulleri elinde tasiyacakmis, disarisi yagmur camur. Kayinvalideler de kas yapiyim derken goz cikariyor bazen. Biraz geride durmayi ogrenmeliler bence.
Ben zaten hiç kötü niyetli demedim aynen dediginiz davranışlar benimde canimi sıkan. Bide yani dün bakın gorumcem geldi yardım edilcek bişey var mı diye bende dedim istersen gel üst raflara uzanmiyim ben tabaklari yikayip veriyimde sen yerlestir. Tamam dedi geldi miymiymiymiy iki dk sonra ortadan kayboldu tabaklari yerlestirdim diyorum içimden heralde abisine yardım ediyo salona bi geldim şok. Oyun oynuyo konsolu açmış. 10 yaşında çocuk sanki benle yasit .
bence insanlar kötü niyetli deil..sen abartmışsın.yardım etmek istemişler..gelmeselerdi bu yakınmayı yapsaydın sana hak verebilirdim...evini yerleştirmeye gelmişler.söylenceğine şu şurda bu burda diye göstersen hatta sana okadar yardımcı oluyorlar çayı sen kendin demlesen daha iyi olur bence...
buraya yazınca önüne gelen konuşur. ben konunda biraz haklı oldğuunu düşünmüştüm ama verdiğin cevaplara bakılırsa neden eşinin ailesi ve kendi ailenle sorun yaşadığın biraz belli oluyor. senin gibi fevri ve aşırı öfkeli tepkiler veren karakterdeki insanlar kimse ile anlaşamaz. belki bana da kızacaksın ama ben iyiliğin için yorum yapıyorum kusura bakma. biraz da çuvaldızı kendimize batıralım, eşinin ailesinde de mutlaka hata vardır ama hiçbişey tek taraflı değildir ki sende de birşeyler var bence. bir baba da durduk yere sırf gelinin elbisesi açık diye elini uzatmamazlık etmez gibime geliyor. senin tavırların da buna yöneltmiş olabilir. he gerçekten öyle olduysa da ayıp etmiş. sen o ayıbı dvm ettirme aynı şekilde karşılık verme.
Lütfen bilmediğiniz konularda böyle yorumlar yapmayın çok kırıcı. Siz madem iyi niyetle yorum yapıyorsunuz bakın bende iyi niyetle acikliyim. Babam anneme yapmadığı işkence kalmadı bana da aynı şekilde yıllarca işkenceye varan dayaklar yedik. Yeri geldi aç bıraktı. Çok şükür annemle birbirimize tutunduk. Sonunda kendisi bırakıp gitti. Ben düğüne yine çağırdım bunlara rağmen. Bana senin gibi bi kızım yok dedi. Düğün günü de evi basmaya çalıştı. Böyle hastalıklı bi adam. Ben hak haksızlık aramadim bugüne kadar kV KP en ufak saygisizlikta bulunmadim onlar çok iyi bilir. Kayinpederim dugunden bi gün önce senin baban artık benim deyip bigün sonra bunu yaptı.ayrica benden önce eşim annesinin ve kardesinin bu huylarindan çok sikayetci. Ama kimsenin kimseyle sorunu yok. Umarım yeterince açık olmuştur. Teşekkür ederim sizin görüşünüz. Sevgiler
Ahhh sorma vallahi bu kv ler yaparlar sonrada gelin beni istemiyor diye yakinirlar. Benimde kv eltimin ogluna bakiyor oglan 3,5 yasinda afacan maasallah ates topu Eltim h.sonu tasindi ev daginik diye kv kalk sen oglanla bana gel benim hicbisiden haberim yok Cuma aksami esim ariyor eee eflinam ben annemleri getiriyorum bende sok oldum ama tamam dedim Neyse geldiler oglan dfurmuyor cizgi film diye tutturuyoir h.sonum evde cizgi film izleyerek gecti Bende pazar gunu donecek saniyorfum is basi yapacak eltim cunku''anne kalan ekmekleri gotir ben yemiyorum aaa ben yatin gitmicem ki evi toplasinlar oyle gidicem"birde gitmis esdime sikayet etmis eflinam bolke dedi diyedun edimle birbirimize girfik resmen.sonra eltim aradi kv diyoki sen oglani merak etme biz h.sonuna jadar burdayiz bende bir sdinirlenfim.bana soran yok soyleyen yok kafasina gore kv hesap yapiyo.benfe o sinirle alt komduma indim kjahve icmeye o ara baya doldurmus saniri, esim bir tavirli boyle.kavga ettik ben agladim kv oglani disari cikamisti.resmen gelinler kim oglumun evi diye dusunup bizi sinif etmekten baska bisi bilmiyorlar ya bir sor degil mi kixim isin var mi gucun var mi oglkanla 1 hafta kalmaya gelmis benim hgaberim yok bende sinirimden oldum.eltimede diyor ki ogkan duruyo merak etme su ver sut isit baktim bana yikacak aa cok hastayim deyip attim kendfimi bende.ark kahvaltiya cagirmis sabah fiyo ki o gelsin ya sanane oluyor ki dedimbebegi var gelemez ee sende gitme o zaman diyo.cumadan betidir bunaldim resmen kizlar.esimde diyo ki ee ne var kalsunlarannemede degisiklik olur diyuor.ne dfiyim ya sabir ya selamet.
Arkadaşlar konu sahibi biraz fevri çok haklısınız,fakat konuyu burda tek taraflı dinliyoruz..ilk okudugunuzda konu sahibini haksız buluyorsunuz onuda anliyorum fakat benim kuzenimin kayinvalidesi ayni böyle..okdar tatlidilli yardimseverki görseniz bu nasil bir insan dersiniz,fakat tek derdi kendi dedigini yaptirmak..ayni sekilde böyle bir olay oldugunda hemen kuzenime der x öyle yapalim,böyle yapalim kuzenimde derki yok annecim ben onu istemiyorum..tamam kızım der,hemen arkasindan kuzenimin eşine gider ben bunu istedim ama x yapmadi sen yap der..sonra karı-koca kavga ederler bu yüzden..ha konu sahibinin kayinvalidesi haklidir,iyi niyetlidir onu bilemem..ama var yani bu tarz iyi görünüp,yardim eder gibi yapip arkadan kendi dedigini yaptirma çabasına giren insanlar..o yüzden bence boşuna tartışıp birbirinizi kırmayın..çünkü kayinvalidenin gercek niyetini bilmiyoruzzz..[BCOLOR=#993366]Ama konu sahibi sende gercekten biraz sert cevaplar veriyosun yapma canim,ben seni anliyorum ama burda kimse sana karsi artniyetli değil burda olumluda olumsuzda fikir paylaşımı olablir o yüzden sende biraz sakin lütfen..gereksiz yere kavga edipte ceza almayin daha yeni polemikten ceza aldım mapıslara düşmeyin sizde[/BCOLOR]
Karnınız burnunuzda kv gelmiş yardıma kadın perde yıkayıp asarken paparayı yemiş sizden. Ondan sonra kenara çekilmiş bu seferde bir iş yapmadı eli belinde geziyor demişsiniz. Yazık kadına ya.
Ayrıca hem içli dışlı olmayacak hen işinize karışmıycak ama hamilelikte ne olur ne olmaz acil durum için 10 dk lık mesafeye taşınıyorsunuz. Hastaneye yakın taşının ozaman. Yani kv ye yakın olunca ne olucak. Siz şimdi kv ye anahtarda verdirmezsin. I çerçevesinde düşsen bayılsan en acil durum yine kimse senden haberdar olmaz. Sürekli gelip gitmelerinide istemiyorsun. Bu insanları parmağında oynatma çabasındasın eşini dahil. Ama bigün öyle bir ters teperki sen üzülürsün. Çocuğun olucak kalabalık ailede büyümesi en iyisi çocuğun.
çıldırmayın sakin olun ve allaha şükür edin. bu ne ya kadıncağız yardım etmeye gelmiş. yok gelmesinler yok gitmesinler.senin kocam dediğin kişiyi o ana dogurmustur o eziyetini çekti büyüttü sana verdi. biraz bencillik var bana göre.sizde anne olacaksınız evladinızın eşi sizin için böyle düşünse nasıl hissederdiniz acaba¿
Arkadaşlar konu sahibi biraz fevri çok haklısınız,fakat konuyu burda tek taraflı dinliyoruz..ilk okudugunuzda konu sahibini haksız buluyorsunuz onuda anliyorum fakat benim kuzenimin kayinvalidesi ayni böyle..okdar tatlidilli yardimseverki görseniz bu nasil bir insan dersiniz,fakat tek derdi kendi dedigini yaptirmak..ayni sekilde böyle bir olay oldugunda hemen kuzenime der x öyle yapalim,böyle yapalim kuzenimde derki yok annecim ben onu istemiyorum..tamam kızım der,hemen arkasindan kuzenimin eşine gider ben bunu istedim ama x yapmadi sen yap der..sonra ikisi kavga eder bu yüzden..ha konu sahibinin kayinvalidesi haklidir,iyi niyetlidir onu bilemem..ama var yani bu tarz iyi görünüp,yardim eder gibi yapip arkadan kendi dedigini yaptirma çabasına giren insanlar..o yüzden bence boşuna tartışıp birbirinizi kırmayın..çünkü kayinvalidenin gercek niyetini bilmiyoruzzz..[BCOLOR=#993366]Ama konu sahibi sende gercekten biraz sert cevaplar veriyosun yapma canim,ben seni anliyorum ama burda kimse sana karsi artniyetli değil burda olumluda olumsuzda fikir paylaşımı olablir o yüzden sende biraz sakin lütfen..gereksiz yere kavga edipte ceza almayin daha yeni polemikten ceza aldım mapıslara düşmeyin sizde[/BCOLOR]
Gerçekten kimseyi kırmak istemiyorum elestriyede müthiş açık bi insanım emin olun çünkü yillarca oyunculuk yaptım ama bazı insanlar şımarık vs deyince çok sinirleniyorum çok dayanamadigim laflar bide çoğu insan çoğu şeyi okumadan yorum yapıyor haksizliga hiç gelemem yapı meselesi bazen çok fevri çıkışlar yaparım bu yüzden. Teşekkür ederim anlayisiniz için
Ya siz resmen misafir seviyorsunuz. Ama kv nizi takdir ettim. 2 gün için kadını istemezseniz oda böyle eşinizi üstünüze sala sala 1 hafta kalır. Öyle geline böyle kayınvalide.
Gerçekten kimseyi kırmak istemiyorum elestriyede müthiş açık bi insanım emin olun çünkü yillarca oyunculuk yaptım ama bazı insanlar şımarık vs deyince çok sinirleniyorum çok dayanamadigim laflar bide çoğu insan çoğu şeyi okumadan yorum yapıyor haksizliga hiç gelemem yapı meselesi bazen çok fevri çıkışlar yaparım bu yüzden. Teşekkür ederim anlayisiniz için
Hamilesin canım,hormonlarda değişiyor olur öyle..dedigim gibi bu tarz insanlar öyle saman altından su yürütüyor ki insanlarda haklı olarak seni suçlu görebiliyor..çnkü benim kuzenimde böyle oluyordu halbuki okdar sakin sessiz bir insandir kendisi onun yerinde ben olasam yıkarım ortalığı..ona rağmen anlatamaz derdini yaşayan biliyor işte..arkadaslar yanliş anlamışlardır o yüzden böyle oldu..yoksa yorum yapanlari nicklerinden az cok biliyorum yaptiklari yorumlari gercekten seni kırmak için yapmazlar hepsi olgun,iyi niyetle yorum yapan insanlar bu sitede benim okudugum kadariyla..dedigim gibi yanlis anlasilma olmuştur üzme kendini
Ya siz resmen misafir seviyorsunuz. Ama kv nizi takdir ettim. 2 gün için kadını istemezseniz oda böyle eşinizi üstünüze sala sala 1 hafta kalır. Öyle geline böyle kayınvalide.
Ahhh sorma vallahi bu kv ler yaparlar sonrada gelin beni istemiyor diye yakinirlar. Benimde kv eltimin ogluna bakiyor oglan 3,5 yasinda afacan maasallah ates topu Eltim h.sonu tasindi ev daginik diye kv kalk sen oglanla bana gel benim hicbisiden haberim yok Cuma aksami esim ariyor eee eflinam ben annemleri getiriyorum bende sok oldum ama tamam dedim Neyse geldiler oglan dfurmuyor cizgi film diye tutturuyoir h.sonum evde cizgi film izleyerek gecti Bende pazar gunu donecek saniyorfum is basi yapacak eltim cunku''anne kalan ekmekleri gotir ben yemiyorum aaa ben yatin gitmicem ki evi toplasinlar oyle gidicem"birde gitmis esdime sikayet etmis eflinam bolke dedi diyedun edimle birbirimize girfik resmen.sonra eltim aradi kv diyoki sen oglani merak etme biz h.sonuna jadar burdayiz bende bir sdinirlenfim.bana soran yok soyleyen yok kafasina gore kv hesap yapiyo.benfe o sinirle alt komduma indim kjahve icmeye o ara baya doldurmus saniri, esim bir tavirli boyle.kavga ettik ben agladim kv oglani disari cikamisti.resmen gelinler kim oglumun evi diye dusunup bizi sinif etmekten baska bisi bilmiyorlar ya bir sor degil mi kixim isin var mi gucun var mi oglkanla 1 hafta kalmaya gelmis benim hgaberim yok bende sinirimden oldum.eltimede diyor ki ogkan duruyo merak etme su ver sut isit baktim bana yikacak aa cok hastayim deyip attim kendfimi bende.ark kahvaltiya cagirmis sabah fiyo ki o gelsin ya sanane oluyor ki dedimbebegi var gelemez ee sende gitme o zaman diyo.cumadan betidir bunaldim resmen kizlar.esimde diyo ki ee ne var kalsunlarannemede degisiklik olur diyuor.ne dfiyim ya sabir ya selamet.
Insaf seninkilerde. Bi sor gelmeden. Ama bak burdaki arkadaşlar çok güzel onerilerde bulundular hoşuma gitti benimde. Mesela sen gitmeden ara musait misiniz de falan oku istersen onları güzel tavsiyelerdi. Adımız geline çıkmış ya hep biz haksız hep kötü hep cadı. Geçen gün Türk insanları neden mutsuz neden hep depresyona giriyor diye araştırma okumuştum. En baş sebebinin bu adetler ve aile karmasalari olduğu yazıyordu. Benle evlendiysen annemle babamlada evlendin gibi
Insaf seninkilerde. Bi sor gelmeden. Ama bak burdaki arkadaşlar çok güzel onerilerde bulundular hoşuma gitti benimde. Mesela sen gitmeden ara musait misiniz de falan oku istersen onları güzel tavsiyelerdi. Adımız geline çıkmış ya hep biz haksız hep kötü hep cadı. Geçen gün Türk insanları neden mutsuz neden hep depresyona giriyor diye araştırma okumuştum. En baş sebebinin bu adetler ve aile karmasalari olduğu yazıyordu. Benle evlendiysen annemle babamlada evlendin gibi
Canim vallahi ben misafiri cok seviyorum ki esimde bilir bunu ben evkendigimden beri kendi sulalemden cok esimin sulaledi ve arkadaslarini agirladim hepside yemekli ve yetine gore cayli/mamali benim derfim bana soylenmemesi yani evin hanimi bensem benimde fikrim alinmali.kahvaltisi aksam yemegi hep bende esdimede dedim sen yiyip cekiliyorsun dedim sana olan bisi yok dedim ahh anlamiyor hemen adimiz kv istemeyen gelinbe cikiyoir
Siz niye insanları kiskirtarak konusuyosunuz ?
siz kışkırtmak nasıl olur bilmiyorsunuz. Bende gelinim kv ile ne kadar kp ile ne kadar sorun yaşarsam yaşayın niye geldi gitti demem. Siz insanları kullanmayı çok iyi öğrenmişsiniz. Siz insanları kullanmayı çok iyi öğrenmişsiniz.sizin anlattığınız şekilde dahi bu böyle görünüyor ise Allah bilir o insanlar neler anlatır. Kavga etmeyi seven biri oduğunuz aşikar. Kavga etmeyi seven biri oduğunuz aşikar. ama tekrar söylüyorum sonunda siz üzüleceksiniz. anlattığınız kadarı ile sadece kp ile ilgili sizi haklısöylüyorum sonunda siz üzüleceksiniz. anlattığınız kadarı ile sadece kp ile ilgili sizi haklı buldum ama yine hem diplerine taşınıp hem kp i istememek hem acil durum için medet ummak. Bu nasıl oluyor bi söyleyin lütfen.
Siz niye insanları kiskirtarak konusuyosunuz ?
siz kışkırtmak nasıl olur bilmiyorsunuz. Bende gelinim kv ile ne kadar kp ile ne kadar sorun yaşarsam yaşayın niye geldi gitti demem. Siz insanları kullanmayı çok iyi öğrenmişsiniz.sizin anlattığınız şekilde dahi bu böyledemem. Siz insanları kullanmayı çok iyi öğrenmişsiniz.sizin anlattığınız şekilde dahi bu böyle görünüyor ise Allah bilir o insanlar neler anlatır. Kavga etmeyi seven biri oduğunuz aşikar. Kavga etmeyi seven biri oduğunuz aşikar. ama tekrar söylüyorum sonunda siz üzüleceksiniz. anlattığınız kadarı ile sadece kp ile ilgili sizi haklısöylüyorum sonunda siz üzüleceksiniz. anlattığınız kadarı ile sadece kp ile ilgili sizi haklı buldum ama yine hem diplerine taşınıp hem kp i istememek hem acil durum için medet ummak. Bu nasıl oluyor bi söyleyin lütfen.
Doğru düzgün okursaniz anlicaksiniz kimseden medet ummuyorum. Araba burda yardım dedigim camdan eşiminde ortağı olduğu arabanin anahtarini atmak. Medet uymak araba anahtari yani. Diplerine keyfimden tasinmiyorum ay herkes sanki burası onların maliymis gibi allah allah burayı beğendim buraya tasindim yakiniz diye her dk gorusmemiz mi lazım ? Ayrıca herkes kkahin gibi uzulceksin o olcak bu olcak .sizinki açık açık kiskirtma ben açık konuşuyorum diye sinir oluyosunuz çünkü çoğu kişinin hayatında sahip olamadığı bi netlige sahibim öyle kimseye agam paşam yapmam. Çok şükür uzulmedim bugüne kadar. Istediginizi düşünün sizler gibi içime atıp kendimi yemektense dışa söylerim cooook daha iyi.
Canim vallahi ben misafiri cok seviyorum ki esimde bilir bunu ben evkendigimden beri kendi sulalemden cok esimin sulaledi ve arkadaslarini agirladim hepside yemekli ve yetine gore cayli/mamali benim derfim bana soylenmemesi yani evin hanimi bensem benimde fikrim alinmali.kahvaltisi aksam yemegi hep bende esdimede dedim sen yiyip cekiliyorsun dedim sana olan bisi yok dedim ahh anlamiyor hemen adimiz kv istemeyen gelinbe cikiyoir
Yok canım yok bunlara göre kv kp istediğini dicek senin evinde atta kostursalar sesini cikarmicaksin. Eşine batmaz çünkü taraflı bakar mesela benim eşim kendi annemede haksız olduğu bişeyi soyledigimi kendi anneme de haksizsin dediğimi gordugunden beri pek sesini çıkarmaz çünkü biliyo onun annesi babası diye özellikle yapmıyorum kim olsa kizicagim için yapıyorum. Bide alisiyor eşler yıllarca tabi bize garip geliyor. Ama sen kaçma evden o dedikleri gibi yap sen gitmeden ara musaitmisiniz de evdende gitme yani ortalığı bıraktı kaçtı gibi olmasın.
Hamilesin canım,hormonlarda değişiyor olur öyle..dedigim gibi bu tarz insanlar öyle saman altından su yürütüyor ki insanlarda haklı olarak seni suçlu görebiliyor..çnkü benim kuzenimde böyle oluyordu halbuki okdar sakin sessiz bir insandir kendisi onun yerinde ben olasam yıkarım ortalığı..ona rağmen anlatamaz derdini yaşayan biliyor işte..arkadaslar yanliş anlamışlardır o yüzden böyle oldu..yoksa yorum yapanlari nicklerinden az cok biliyorum yaptiklari yorumlari gercekten seni kırmak için yapmazlar hepsi olgun,iyi niyetle yorum yapan insanlar bu sitede benim okudugum kadariyla..dedigim gibi yanlis anlasilma olmuştur üzme kendini
1 yıldır olan herseye ısrarlara artık bir olayda patlak verdim ki hala kv şeye en ufak laf etmedim guleryuz eksik etmedim sanki bi çay esirgiyo oldum. Bilen insan anlıyor işte bende kimseye anlatamiyorum 1 yıldır ilk defa burda paylasiyim dedim çünkü anlasilmiyor anlatinca dediğin gibi ben haksız oluyorum.